Fredagsfavorit: Rituals… The Ritual of Karma Shimmering Body Oil

Fredagsfavorit: Rituals… The Ritual of Karma Shimmering Body Oil
09.06.23
Fredagsfavorit: Rituals… The Ritual of Karma Shimmering Body Oil

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

Hvad skriver man om, når man bare har alt for mange ting, man er glad for… Ting man måske ikke har så meget at sige om andet end: Den er god! Køb den! Når man samtidig er vildt gal over noget, der er så uforskammet, at man næsten ikke fatter det? Sådan faldt valget på Rituals… The Ritual of Karma Shimmering Body Oil¤. Den olie har nemlig været en favorit i årevis. Det er nærmest et produkt, jeg kunne skrive om i søvne. Rituals… The Ritual of Karma Shimmering Body Oil¤ kan nemlig så meget andet end at se pæn ud på hylden. Den er ekstremt fedtet… så man bruger VIRKELIG lidt ad gangen, og så er der jo glimmer i. I mine øjne behøver jeg faktisk ikke skrive mere end det. Den udmærker sig dog særlig på en anden måde, som jeg naturligvis vil uddybe herunder.

The Ritual of Karma

Onsdag var vi til et skønt event med Rituals…, der netop handlede om relanceringen af serien The Ritual of Karma. Vejret passede perfekt til lejligheden, da The Ritual of Karma er navnet på den fantastiske solserie. Det er en serie, jeg før har delt som favorit, da jeg altid er glad for SPF på spray. Samtidig er Rituals…’ produkter jo ret budgetvenlige, så der er større chance for, at man får brugt den rette mængde! Der er flere spændende tilføjelser til serien… Særligt en kølende showergel, som jeg ikke kan vente med at prøve i badet. Den var i hvert fald rigtig behagelig på hænderne.
Når nu jeg har muligheden, vil jeg også lige fremhæve det fornemme mærke, Rituals… har fået. De er nemlig blevet B Corp™ certificeret, det og meget mere kan du læse om på Rituals…’ eget site.

The Ritual of Karma Shimmering Body Oil¤

Rituals… er kendt for deres dufte, som jeg selv holder meget af. Duften af The Ritual of Karma er mildere end de fleste og kan derfor fint kombineres med ganske mange noter. Det er bare en af årsagerne til, at den har været blandt mine favoritter i så mange år. Den er nemlig eminent som base for mine mere flygtige dufte. Generelt har jeg sværere ved at få mine dufte til at holde i varmen. Så rig en olie som The Ritual of Karma Shimmering Body Oil¤ forøger holdbarheden væsentligt.
Fik jeg nævnt, at der er glimmer i? Lige i dette tilfælde, er det en ekstra bonus, olien ville hundrede procent sikkert lande i kurven alligevel. Det er forholdsvis diskret glimmer, så du ligner ikke en diskokugle. Der er bare lidt til at reflektere lyset hist og pist.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Du finder The Ritual of Karma Shimmering Body Oil¤ til en ret skarp pris hos Sephora* i øjeblikket. Resten af serien kan du indtil videre finde i butikkerne og selvfølgelig i webshoppen, når de er på lager igen.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *