Månedens Favoritter: Juni 2017

02.07.17
Månedens Favoritter: Juni 2017

Månedens Favoritter: Juni 2017

 

Der indgår reklamelinks i teksten

Der er skruet helt ned for makeuppen… faktisk så meget, at jeg næsten ikke kunne overskue at tage makeup på, da jeg skulle til sommerfest for et par uger siden. Det var en helt ukendt følelse, og jeg må erkende, at det overhovedet ikke blev, som jeg ville.
I juni måned har vi haft en hel del at fejre i familien, der er en fødselsdag, ham den langhårede og jeg har både årsdag og bryllupsdag, og så er ældsten blevet færdig med folkeskolen. Særligt afslutningen med ældsten og årsdagen er nogle ret store dage, tænk at have en unge, der er så stor. Det er ikke til at fatte. Og det er heller ikke ret let at forstå, at den smukke mand, der er far til mine drenge, har været en del af mit liv i tyve år. Selvom jeg ikke er den sentimentale type, så er jeg nu glad for, at jeg ikke har haft så meget øjenmakeup på…
Der er temmelig ofte en læbestift blandt månedens favoritter, men sådan er det ikke denne gang. Selvfølgelig kunne jeg godt have valgt en tilfældig en fra bunken, men bunken bestod denne gang af mere en femten forskellige læbestifter, så der har altså været stor udskiftning på den front.
Blandt Månedens Favoritter: Juni 2017 er der en del nyheder, det er atypisk for mig at kaste mig over så meget ny hudpleje ad gangen, men min hud har det utrolig godt i øjeblikket, og så tør jeg godt at eksperimentere lidt mere. Længe ventede nyheder, skønne gensyn og en ret så stor overraskelse er stikordene til Månedens Favoritter: Juni 2017.

1. Nioxin Instant Fullness Dry Cleanser (Udvalgte saloner)
Det er ikke spor svært for mig at være glad for tørshampoo, men der er mange af dem, der simpelthen lugter så rædselsfuldt, at jeg ikke kan holde ud at bruge dem. Så er jeg næsten ligeglad med, hvor gode de er. En stærk lugt er en sikker taber for mig i hvert fald.
Nioxin og jeg har i tidernes løb haft et temmelig anstrengt forhold, jeg reagerer nemlig voldsomt på produkterne, der skulle stimulere hårvæksten. Desværre har de dårlige oplevelser med nogle af produkterne afholdt mig fra at prøve stylingprodukterne, der ellers lyder ret fantastiske. Min mor taler pænt om dem, Katja taler pænt om dem, og en tørshampoo turde jeg alligevel godt give en chance…
Som du nok allerede har gættet, gik den indledende test ret godt, så jeg kastede mig ud i at have den praktiske rejsestørrelse med mig i tasken og bruge den almindelige størrelse, når håret trængte til et løft og lidt volumen der hjemme. Ikke nok med at den ikke er træls og hvid i håret, så dufter den fantastisk samtidig med, at den giver lidt hold eller rettere sag struktur til et glat og især fladt hår.

2. Hourglass Ambient Lighting Powder i farven Dim Light (Illum)
Siden en aften i slutningen af januar har jeg glædet mig til at kunne dele, hvilke mærker du kan købe i Illums nye og eksklusive Beauty Hall, indtil videre kommer der stadig nye mærker til, så listen er endnu ikke komplet.
Et af de mærker, jeg har glædet mig særlig meget til at prøve af og skrive om, er Hourglass, der jo er vanvittigt eksklusivt både på design og ifølge rygtet også på indhold. Indtil videre har jeg kun prøvet to produkter, og de har i hvert fald ikke skuffet mig, så det bliver bestemt ikke de sidste! Der er mange spændende produkter på min liste over de ting, jeg har lyst til at prøve, så jeg skriver naturligvis mere om Hourglass, så snart jeg har testet lidt mere.
Ambient Lighting Powder lever fuldstændigt op til deres ry om at være anvendelige, pæne og samtidig naturlige på huden. Dim Light så ved første øjekast alt for mørk ud, men den tilfører noget helt særligt, især når jeg bruger den sammen med bronzer. Pludselig er der bare en hel masse glød og en hel masse wauw, uden man egentlig kan se, hvad der gjorde forskellen.

3. Kure Bazaar i farven Vinyle
Ligesom de dybe røde og bordeaux nuancer bliver fundet frem i løbet af efteråret, så er det de fine koral nuancer, jeg bliver draget af i løbet af sommeren. Det hører efterhånden til sjældenhederne, at jeg ikke giver efter for de nuancer, der næsten er blevet en fast tradition i løbet af sæsonen. Og det er sandelig også sket i år.
Kure Bazaar har en speciel plads i mit hjerte, fordi de holder vanvittig godt på mine negle. Om det er de fibre, neglelakkerne indeholder, eller hvad det er, der gør forskellen, kan jeg ikke svare på. Fakta er, at Kure Bazaar lakker bare forbliver pæne meget længere end alle andre lakker.
I øjeblikket er jeg faldet for farven Vinyle, som, jeg er lidt i tvivl om, måske er udgået internationalt… For jeg kan ikke finde den på Kure Bazaars eget site. Uanset om den er udgået eller ej, har jeg set den flere steder i København, og nu skynder jeg mig at linke til den, hvis du også er vild med den klare koralrøde nuance. Den har et lidt køligt skær, som gør den anderledes, og så lyser den bare så fint op på neglene.

4. Reek Damn Rebel Bitches
Nedenfor kan du læse lidt brok over min egen dumhed i forhold til tør hud og duft, der forsvinder. Det gælder ikke duftene fra Reek, her er det Damn Rebel Bitches, Reek er et mærke under det engelske Urban Reivers. Duftene holder imponerende længe på huden og denne er simpelthen så skøn og frisk. Det er meget atypisk, at jeg har glæde af de ofte meget flygtige topnoter, især hvis det er citrusnoter. Her er det en næsten skarp blodappelsin, der bliver transformeret til en saftig og rund sødme. Den bliver fastholdt og afrundet af pink peber, der sammen med salvie kilder lidt i næsen. Umiddelbart er duften ikke bygget op, som traditionelle dufte. Selvom kompositionen er noget særpræget ved første snus, så er jeg altså endt med at have næsen begravet i håndleddet, når jeg har den på.
Der er bygget et ret fint univers op omkring Reek og de to dufte, som afgjort er værd at dykke ned i. Og jeg tør godt love, at Damn Rebel Bitches og den helt nye Damn Rebel Witches vækker opmærksomhed, de er hverken voldsomme og overdøvende på nogen måde, men dem, der kommer helt tæt på, har til gengæld stor glæde af de skønne dufte!

5. Rituals Sun Protection Milky Spray SPF 50 (Rituals på Købmagergade eller Magasin)
I kraft af min stilling som dåse har jeg flere gange fået scannet min hud og målt, hvordan det ser ud med solskaderne… De er omfattende, fordi jeg har været forbrændt så mange gange, at jeg ikke engang kan tælle det. Solcreme eksisterede nærmest ikke i mit liv før i 1991 og det var først i 1995, jeg indså, at der skulle en massiv indsats til, for at min hud ikke tog yderligere skade. Dengang var jeg på højskole og vi skulle en tur til Nicaragua, og jeg kan tydeligt huske, hvor umuligt det var at opstøve SPF 30, som dengang gik under navnet sunblock, samtidig var det den mest fedtede, ubehagelige og kridhvide creme man kunne opdrive… dengang mente de det helt bogstaveligt med det fysiske filter.
Sådan er solcreme heldigvis ikke mere, i dag kan man få helt fantastiske produkter, der først og fremmest beskytter med en effektiv SPF 50, samtidig med at det er behageligt både at påføre og smøre ud. Rituals Sun Protection Milky Spray SPF 50 er sådan en, og så er det oven i købet til Rituals virkelig gode priser. Den får mine varmeste anbefalinger med på vejen.

6. DAFNI Go 
Den originale DAFNI brugte jeg meget, da jeg havde langt hår, men i sagens natur er det ikke så relevant med en glattebørste, når man har så kort hår… i hvert fald ikke, når den har den størrelse, som den originale DAFNI har. Nu har DAFNI lanceret en mindre udgave til rejsebrug og den er om muligt endnu mere genial end dens forgænger, fordi du samtidig kan bruge den til styling, som i hvert fald er en del sværere med den originale simpelthen på grund af størrelsen. Den kommer i et lille smart og varmeisoleret etui, der er så kompakt, at det ikke fylder alverden i kufferten. Det største plus ved DAFNI Go er dog, at mit hår er blevet så langt, at jeg kan bruge den til at få styr på mit fuldstændig uregerlige nakkehår, der med vilje ikke er blevet klippet, så det hurtigere kan sættes op, når det andet hår er blevet langt nok til det… Heldigvis gror det hurtigt, men den her overgangs periode er godt nok ikke ret spændende.
Og derfor er DAFNI Go i løbet af juni blevet min faste følgesvend, den kan nemlig tæmme hvivlerne, der ellers både kræver rundbørste og føntørrer.

7. Clinique Fresh Pressed 7-day with pure vitamin C
I forbindelse med lanceringen af Clinique Fresh Pressed 7-day with pure vitamin C, havde Joe & the Juice haft gang i juiceren, så der er også en Fresh Pressed juice, du kan nyde, når du er i nærheden af Joe & the Juice i Magasin. Juicen er inspireret af den orange farve på emballagen, og så skulle den naturligvis også være rig på Vitamin C, så den indeholder gulerødder, ingefær, citron og æble, den er altså både frisk og meget lækker. Det er også en god beskrivelse af hudplejen Fresh Pressed, der består af et meget anderledes renseprodukt og et serum, som du selv blander og derefter skal bruge i løbet af en uges tid. Allerede efter første gang opnår du en markant klarere glød, og over tid vil du også se en mere ensartet struktur.
Den eftermiddag jeg blev præsenteret for de to, blev jeg egentlig lidt nervøs, for min hud på hånden reagerede med rødme, men huden faldt heldigvis hurtigt til ro igen, så jeg turde godt prøve den i ansigtet. Kuren jeg prøvede er bare syv dage, men for optimal effekt skal du naturligvis kaste dig over den kur til fire uger.

8. Estée Lauder Advanced Night Repair Recovery Mask-In-Oil
Min hud er blevet mere tør, end den plejer at være, det er helt sikkert travlhed og måske også en smule alder… Og selvom jeg sædvanligvis forsager olie i sommermånederne, blev jeg alligevel nysgerrig, da Estée Lauder Advanced Night Repair Recovery Mask-In-Oil landede i postkassen.
Hvis du læser med på bloggen fast, ved du, at jeg elsker masker. Det er ikke fordi jeg forventer den helt store effekt, jeg er bare vild med det forkælende element, det er for mig at bruge tid på en maske. Og selvom det i dette tilfælde ”bare” er en del af navnet, så kunne jeg altså ikke lade være med at prøve olien samme aften.
Det er meningen, at man skal bruge den sammen med den originale Advanced Night Repair Serum, men den havde jeg altså ikke lige på lager, så jeg har brugt den uden. Det er en skøn blanding af nærende olier, som min hud har slubret i sig, samtidig bliver huden så glad, når man bruger en olie oven på sit serum. Det er som om, den der beskyttende hinde eller maske, olie lægger på huden, får den øvrige hudpleje til at træde i karakter og virke meget bedre.

9. Inika Mineral Blush Puff Pot i farven Pink Petal
Det er længe siden, at jeg lurede at Inika gik gennem en stor forvandling, og nu er de relancerede produkter landet i Danmark. Inika er et af de mineralmakeupmærker, jeg altid har været glad for, der var mange gode produkter, der heldigvis er blevet i sortimentet, nye formuleringer er blevet tilføjet, og så er der sket noget med farverne… Det er ikke det hele, der er lige positivt, for eksempel er jeg temmelig ked af, at den smukke lysegrønne løse mineral øjenskygge er droppet… Fornyelse skulle der til, og den store forandring er vanvittigt klædelig! Mærket har fået et ordentligt løft og jeg glæder mig til at få erfaringer med nogle af de nye og reformulerede produkter, ligesom klassikerne selvfølgelig skal i fast rotation igen.
I denne måned har jeg kastet mig over den ret anderledes blush, farven er diskret og fin, men emballagen er altså ret genial. Det er så latterlig nemt at tilføje lidt farve på kinderne, at jeg egentlig er overrasket over, at man ikke kan få mange flere produkter i en emballage, der ligner denne… Jeg ser i hvert fald utallige muligheder i denne form for applikator.

10. Vaseline Intensive Care Spray Moisturiser Advanced Repair
Når man er meget lys i huden, og man måske gerne vil have bare en lille bitte smule farve på stængerne, så er det vanvittig upraktisk at lide af noget der ligner en slags fobi overfor creme… De fleste af de der i øvrigt ret fantastiske cremer med farve i kan godt være ret svære at fordele, især når man samtidig har lidt tør hud. En anden upraktisk ting ved den der fobi er, at det er rigtig svært at holde på yndlingsduften. I forvejen brænder duft hurtigt af på mig, og hvis min hud er tør, så kan jeg ligeså godt opgive. Det er ret irriterende at de dyrt købte dråber bare forsvinder på et øjeblik… Det er også ret dumt, når nu løsningen på begge problemer ligger lige for og egentlig er ganske simpel. Løsningen er nemlig en helt almindelig bodylotion. Vaseline Intensive Care Spray Moisturiser Advanced Repair har simpelthen været min redning. Den er helt let, jeg behøver ikke bekymre mig væsentligt om doseringen og så kan jeg bruge den, selvom jeg er ved at smelte, lige når jeg kommer ud af badet om morgenen. Den er min nye bedsteste ven!

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
9 kommentarer
Anne - Sofie A

Hej, vedr. Dafni Go, hvad kommer man – helst i håret først et lieve In produkt?
Og er der lige så hårdt ved håret som et glattejern?
Tak for jeres altid kompetente oplysninger i ved hvad i taler om og har ‘ fornuften ‘ med.

Helene Randløv

Hej Anne-Sofie
Mit hår bliver altid beskyttet med et varmebeskyttende produkt for eksempel den fra Purely Professional. Hvis du har sådan noget hår, der bliver meget frizzy, når det er fugtigt, skal du nok overveje et af de der anti-fugt produkt, som du kan finde til mange forskellige priser. Ellers bruger jeg kun produkter efterfølgende…
Kh. Helene

Polly

Hej. Spændende læsning mht. Dafni go – vil du vurdere at den er bedre end den store (en bedre investering)? Jeg overvejer nemlig kraftigt at købe en – mit hår er skulderlangt. Tak for en uundværlig blog 🙂
Kh Polly

Helene Randløv

Hej Polly
Det afhænger af om håret er kraftigt og der er meget af det? Min holdning er at DAFNI Go er meget mere anvendelig, fordi du kan bruge den til styling på en helt anden måde. Men jeg har jo også vildt kort og meget glat hår.
KH. Helene

Rikke Rune Larsen

Hvor kort var dit hår her, Helene? Tak for god hjemmeside!! Kh Rikke

Helene Randløv

Hej Rikke
I nakken? Der var det cirka mellem 7-10 cm. Det var i hvert fald der, det drillede mig mest.
Kh. Helene

Rikke Rune Larsen

Tak 🙂 jeg tror jeg springer på den!

Helene Randløv

Held og lykke! Jeg håber, den virker som du ønsker!
Kh. Helene

Baysens

Må man se Vinyle i aktion?

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *