Fredagsfavorit: Amika Perk Up Plus Extended Clean Dry Shampoo

Fredagsfavorit: Amika Perk Up Plus Extended Clean Dry Shampoo
19.05.23
Fredagsfavorit: Amika Perk Up Plus Extended Clean Dry Shampoo

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

Der er simpelthen kommet endnu bedre version af Amikas tørshampoo: Amika Perk Up Plus Extended Clean Dry Shampoo¤. Ifølge historikken på bloggen må det have været omkring sommeren 2014, jeg blev præsenteret for Amika. Allerede dengang var jeg vanvittigt begejstret for produkterne, men den vinter afblegede jeg håret. Da Amika i hvert fald dengang var baseret på en særlig art af havtorn, der jo er MEGET orange… Skulle jeg ikke nyde noget af at teste plejeprodukterne. Perk Up derimod… det har været min absolutte yndlingstørshampoo lige siden, og jeg køber den stadig! Også selvom jeg er RIGTIG glad for vores egen. Perk Up Plus Extended Clean¤ kan faktisk det samme, som netop den. Den virker, og den er også rar i hovedbunden… hvis det er noget, der plejer at drille. Den dufter stadig fantastisk, så det skal man selvfølgelig lige være til.

Amika Perk Up Plus Extended Clean Dry Shampoo¤

Forskellen mellem den eksisterende Perk Up og den nye Perk Up Plus Extended Clean¤ er mange. Amika Perk Up Plus Extended Clean Dry Shampoo¤ indeholder blandt andet forskellige plejende ingredienser. Det er selvfølgelig hovedbunden, den plejer, håret bliver altså hverken fedtet eller tungt. Der er blandt andet lidt mandelsyre i, der jo er en AHA… Det er en mild eksfoliering og samtidig en god fugtgiver. Så er der også peptider i, som naturligvis også plejer. Det er slet ikke en dum idé at have plejende aktiver i sin tørshampoo. De olieabsorberende polymerer og de forskellige typer stivelse, sørger for at håret er friskt hele dagen. Også selvom håret er ret så fedtet, når man bruger den, og så oplever jeg, at effekten holder længe.

Effekten

Det er effekten, der gør, at der er stor lighed mellem denne her og vores egen tørshampoo. Du får følelsen af rent hår, uden den der støvede fornemmelse. Hvorfor den også uden problemer kan bruges i mørkt hår, da den er helt usynlig. Det er dog ikke denne, du skal vælge, hvis du godt kan lide en tørshampoo, du kan bruge som styling.
Som nævnt har jeg et svagt punkt for duften, der i øvrigt også neutraliserer dårlig lugt. Og så synes jeg, at det er virkelig skønt med et mærke, der er helt vildt spraglet. Det er da lige til at blive i godt humør af.

Amika Perk Up Plus Extended Clean Dry Shampoo¤ koster 239 kroner og jeg har fundet hos Lyko, der selvfølgelig også sælger den gamle Perk Up Dry Shampoo, og én af mine andre favoritter fra Amika.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *