Fredagsfavorit: Yves Rocher Rouge Elixir Brillant i farven 12. Rose Fuchsia

Fredagsfavorit: Yves Rocher Rouge Elixir Brillant
27.05.22
Fredagsfavorit: Yves Rocher Rouge Elixir Brillant

Næææh, sikke en overraskelse at jeg skriver om pink læbestift… indsæt selv emoji, der ruller med øjnene. Da jeg skrev Torsdags Top Ti: Forårsdufte 2022, som jeg udgav i går, regnede jeg mig frem til, at jeg har handlet hos Yves Rocher i tredive år. Det er immervæk længe! Nogle af gengangerne i min kurv er læbestifterne. Der er mange, mange flere… prøv bare at søge på bloggen. Når jeg har været så glad for læbestifterne, skyldes det både konsistens og holdbarhed.
Denne her type elsker jeg, den er nemlig ligesom læbepomade. De er gode og plejende, men er stadig rigt pigmenterede. Derfor ligner det læbestift med lipgloss effekt. Måske er det fordi jeg var ung i halvfemserne, at jeg er vild med det look. Fordelen ved netop denne formel er dog, at den på ingen måde klistrer, som de gjorde der i halvfemserne. Det var ærligt talt træls!

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

Yves Rocher Rouge Elixir Brillant¤
Der sker et eller andet i min bevidsthed, når jeg har læbestift på. Måske er det barndommens ”fine dame”, der manifesterer sig i mig. Eller måske føler jeg mig slet og ret bare bedre tilpas, når jeg har makeup på, jeg ved det ikke. Faktum er at læbestift gør mig glad. Når det er sådan en, der føles som en rar læbepomade, så er det bare endnu bedre. Rouge Elixir Brillant¤ plejer faktisk læberne. Tørre eller bare lidt medtagede læber efter flere dage med for lidt pleje og opmærksomhed, bliver på rekordtid klar igen med Rouge Elixir Brillant¤. Farven Rose Fuchsia er en varm let afdæmpet pink nuance, så den passer til overraskende meget. Og den kan også sagtens gå til både hverdag og fest, også selv om du er en mere behersket type end mig.

Praktisk emballage
Sædvanligvis er jeg ikke så gode venner med penne, fordi jeg lynhurtigt får smadret låget. Det resulterer i læbestift i hele tasken. Det er ikke noget, jeg kan anbefale! Selve formen er jo genial, derfor er jeg ret begejstret for Yves Rochers lukkemekanisme. Det har i hvert fald holdt til min ikke særligt kærlige behandling væsentligt længere, end noget andet låg har. Låget er stadig helt og sidder fint på, derfor kan jeg stadig have den med, så jeg ret faktisk kan have læbestift på hele dagen… Det er trist, når ens smukke læbestifter må ligge hjemme i skuffen, fordi de ikke kan komme med i tasken.
Emballagen er blevet opdateret, det er sikkert derfor, at alle ti farver endnu ikke er landet på webshoppen. De fire der er, gør det nu også ret godt.

Yves Rocher Rouge Elixir Brillant¤ koster 119 kroner og du kan bestille den gennem Yves Rochers danske webshop. Der er altid gode tilbud, og der er et hav af fantastiske og meget velduftende produkter at vælge mellem.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *