Fredagsfavorit: R.E.M. Beauty Satin Sheets

Fredagsfavorit: R.E.M. Beauty Satin Sheets
21.04.23
Fredagsfavorit: R.E.M. Beauty Satin Sheets

Når det en sjælden gang sker, er det næsten ikke til at tro det…  Dér stod jeg med R.E.M. Beauty Satin Sheets i hånden, og de ligner ved første øjekast en udgået darling. Der var naturligvis ingen anden mulighed end at købe dem øjeblikkeligt.
Lige siden en af vores trofaste dåsedarlings pludselig udgik, har der ærligt talt været lidt frustration i lejren. Både Katja og jeg har et varmt forhold til blotpapir, som vi også begge to er flittige brugere af. Faktisk brugte vi nærmest ikke andet end den pågældende darling. Derfor var det med stor sorg, vi opdagede, at vores darling pludselig var blevet parfumeret. Det var ikke en ændring, vi syntes om, så vi har i alle årene forsøgt at finde en erstatning. Det er R.E.M. Beauty Satin Sheets ikke helt, men de er altså tættere på, end noget andet jeg har prøvet.

Ariana Grande

Nu er jeg ikke den største Ariana Grande fan, man finder på planeten… Mit kendskab til hende stammer fra Victorious, hvor hun spillede den ret irriterende Cat med den barnlige stemme. Det var en serie mine knægte en sjælden gang så, da de var små. Hendes sangkarriere kender jeg faktisk intet til. Ved nærmere undersøgelse, har jeg hørt flere af hendes samarbejder. Selvfølgelig har jeg alligevel holdt øje med hendes linje R.E.M. Beauty. Hverken referencerne til hendes sangtitler eller noget af det andet, jeg tænker der må være, kan jeg forstå. Alligevel kan jeg sagtens værdsætte ideerne bag mærket og især navnet. Allerede nu har jeg mere respekt for hende, end jeg havde før. Og præcis sådan er det jo netop, når man sætter sig ind i tingene.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

R.E.M. Beauty Satin Sheets *

Da jeg skrev om nogle af læbestifterne for en måneds tid siden, havde jeg kun prøvet ganske få ting fra mærket. Nu har jeg prøvet lidt mere… Selvom jeg synes emballagen er lidt træls, så fejler produkterne, jeg har prøvet, absolut intet. De ualmindelig pæne highlightere Interstellar* i blandt andet mintgrøn og lavendel, står som det næste på listen.
R.E.M. Beauty udmærker sig især ved de rimelige priser, sandsynligvis fordi Ariana Grande appellerer til et yngre publikum. Kvaliteten fejler som sagt bestemt ikke noget.
R.E.M. Beauty Satin Sheets indeholder bambuskul… Selvom det naturligvis er en gimmick, så er det nu også tilfredsstillende at blotte med de sorte ark. Du får 100 ark i en lille praktisk beholder, og den mængde kan man komme ret langt med. Hvis du er nysgerrig på brugen af blotpapir, ligger der en del indlæg rundt omkring på bloggen.

R.E.M. Beauty Satin Sheets koster 149 kroner for 100 ark*, og de kan ligesom resten af mærket købes i Sephora*.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Julie Augusta

Jeg er altså kæmpe fan af shiseidos blotting paper!

Helene Randløv

Hej Julie
Det var vi også, indtil de ændrede det :-/

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *