Fredagsfavorit: REM Beauty On Your Collar Classic Lipstick

Fredagsfavorit: REM Beauty On Your Collar Classic Lipstick
17.03.23
Fredagsfavorit: REM Beauty On Your Collar Classic Lipstick

Hold da op en uge… der er slet ingen ord for, hvor meget jeg har glædet mig til weekend. Onsdag aften var der én, der stjal min mobiltelefon, det er jo så grænseoverskridende. Bevidstheden om, at nogen kan have luret i det, der ligger på sådan en enhed, er virkelig fæl. Heldigvis opdagede jeg det ret hurtigt, så alt blev naturligvis spærret. Det er dog temmelig ubehageligt at ventetiden, før jeg kan få mit liv igen, er så lang. Det hele er bestilt, jeg må få det bedste ud af at være afhængig af andre i de næste uger.
Inden det gik så galt i onsdags, købte jeg en ret så lækker læbestift. Og fordi der helt ærligt ikke har været mange højdepunkter, så er det den, der har reddet ugen. REM Beauty On Your Collar Classic Lipstick havde jeg dog ikke værdiget et blik i standeren…

REM Beauty On Your Collar Classic Lipstick

Da vi besøgte Salling i forrige uge, var jeg lige inde og kigge på mærket i Sephora. Sjældent er jeg blevet så uimponeret. Præsentationen af produkterne i standeren var simpelthen så ærgerlig. Det er ikke nyt, at folk generelt ikke passer særlig godt på testerne. At man partout skal smadre oplevelsen for alle andre, forstår jeg simpelthen ikke. Produkterne er ikke specielt dyre, og der var bestemt nogle med favoritpotentiale. Præsentationen dræbte dog al købelyst. I øvrigt var køen så lang som et ondt år. I København lod præsentationen også en del at ønske. Det rare menneske, jeg spurgte til råds, bad mig dog tjekke læbestifterne ud… Der skal en del til før jeg bliver RIGTIG begejstret, men det er jeg faktisk. Formlen er virkelig rar på læberne og på mig holder den virkelig godt.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

REM Beauty On Your Collar Classic Lipstick koster 149 kroner i Sephora*, og du finder den i ti forskellige farver. Det er den mest pigmenterede cremelæbestift, jeg har prøvet længe. Og jeg glæder mig til at give Katja den nuance, jeg købte til hende. Først med hende kan læbestiften fra REM Beauty stå sin endelige prøve.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *