Fredagsfavorit: KVD Tattoo Pencil Liner i farven Electrum Gold 15

KVD Tattoo Pencil Liner Electrum Gold 15
07.04.23
KVD Tattoo Pencil Liner Electrum Gold 15

Øjenskyggepaletten fra Moongarden-kollektionen er allerede omtalt på bloggen, alligevel bliver jeg lige nødt til at nævne denne eyeliner også. Hvis du har fulgt med på bloggen gennem årene, ved du godt, at jeg elsker glitter. Det er bare så nemt og på samme tid så utrolig festligt. Især holder jeg af produkter, der er lette at bruge. Og det er KVD Tattoo Pencil Liner virkelig. Selvom du skal være temmelig hurtig, kan den godt tones ud. Det er bare ret effektfuldt at lade den være. Overfladen bliver helt metallisk, og så har de jo fået navnet Tattoo Pencil Liner af en årsag. Når først den er lagt, flytter den sig ikke ud af stedet. Det er en udsøgt fornøjelse at lægge en eyeliner, der bliver liggende helt uden hjælp. Holdbarheden er simpelthen formidabel!

KVD Tattoo Pencil Liner i farven Electrum Gold 15

Som nævnt stammer denne specifikke farve af KVD Tattoo Pencil Liner fra den ualmindeligt fine kollektion moongarden. Kollektionen er skabt af den vanvittigt dygtige og ualmindeligt smukke tatovør Miryam Lumpini. Øjenskyggepaletten og denne eyeliner er godt nok, de eneste to produkter, jeg har købt. Men altså selv emballagen er pæn på denne kollektion, den er afgjort et ekstra blik værd. Paletten har jeg virkelig brugt meget dog meget anderledes, end jeg havde forestillet mig. Det er primært de roligere farver, jeg har brugt. Eyelineren er god uanset om det er det ene eller det andet slags look, du går efter. Faktisk passer KVD Tattoo Pencil Liner i farven Electrum Gold 15 fortræffeligt til det meste. Den er også virkelig anvendelig til at tegne former med, hvis du vil prøve en eyeliner med lidt krummelurer.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

KVD finder du i udvalgte Matas* butikker, i Sephora, i Salling og online hos Lyko. Kollektionen består blandt andet af to forskellige blyanter, øjenskyggepaletten og læbestifter.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *