Månedens Favoritter: Februar 2023

Månedens Favoritter: Februar 2023
24.02.23
Månedens Favoritter: Februar 2023

Det lysner… Dagene, sindet, vejret og omstændighederne… det hele er bare lidt lettere. Mens jeg skriver hører jeg Getting Better på repeat, selvom koret synger den farligste sætning overhovedet. Den lader jeg selvfølgelig være med at synge med på…
For et par uger siden fik jeg en kærlig opsang af en veninde. Der sådan set ikke er noget nyt i, at menneskerne omkring mig er en smule bekymrede. Det er ikke nemt for mig at bede om hjælp, og når det hele ramler, som det gjorde sidste år. Er det bare virkelig tungt at komme op til overfladen igen. Det lyder umiddelbart negativt, men det har været en nødvendig øjenåbner.
Månedens Favoritter: Februar 2023 er fin og forholdsvis neutral makeup, virkelig skøn duft, silikone og magi til håret. Der er også sjove volumentørreklemmer, der faktisk virker, en hypet touch-up tingest og to dejlige men helt forskellige cremer.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

1. Montibello Gold Oil Essence The Tsubaki Oil*

Navnet The Tsubaki Oil er årsagen til mit køb af denne olie. Det er det japanske navn, for Camellia Japonica Seed Oil. Det er en olie, jeg insisterede på, skulle være i vores hårprodukter. Den kan virkelig noget! Det slog mig, at fællesnævneren for de hårprodukter, der gjorde noget godt for mit hår, netop var denne olie.
En dag sad jeg og nørdede olier, faldt jeg over denne her olie. Som det er med de fleste hårolier, består de primært silikone. Det gør ikke mig det fjerneste. Det er nemlig silikonen, der beskytter mod alt det slid, der er fra puder, tøj og så videre. Selvom jeg har haft olien i flere måneder, er den så godt som ny. For det er selvfølgelig kun ganske lidt, jeg bruger ad gangen. Det skal lige nævnes, at duften er ret intens.

2. Kiko Lasting Precision Automatic Eyeliner and Khôl i farverne 04 Spice Burgundy og 07 Cobalt*

Min veninde er vild med de her eyelinere fra Kiko og taler altid så varmt om dem. Da hun bestilte fra Italien sidst, måtte jeg selvfølgelig også lige prøve. Det blev til en masse forskellige farver både af denne og andre produkter fra mærket. Hvis jeg kender mig ret, får du nok også de vildt gode Eyeshadow Sticks at se på et tidspunkt…
Sidenhen er Kiko landet på Zalando, så nu er mærket endnu lettere tilgængeligt. Kiko er altså et italiensk mærke. Ligesom Revolution nævnt herunder, udmærker produkterne sig ved at være budgetvenlige og aldeles glimrende kvalitet. De forskellige nuancer, jeg købte, er virkelig fine både med og uden perlemor og holdbarheden er rigtig god. Nuancerne her passer som skabt til den bordeaux og den blå nuance i Moongarden paletten.

3. Revolution Blusher Reloaded Powder Blush i farverne Rhubarb & Custard og Rose Kiss*

Da jeg tog makeup på forleden, slog det mig, at jeg aldrig har fået skrevet om Blusher Reloaded. Det har jeg ikke, fordi dem, jeg har brugt, simpelthen er så slidte og ikke ligefrem fotogene. Senere samme dag fandt to fine eksemplarer til et billede i Normal. Det er en drøngod blush til cirka fyrre kroner, så må emballagen for min skyld gerne være skrammet og slidt. Det vigtige er jo indholdet, og det er VIRKELIG så gode blushes.
I Danmark er der ikke så mange farver som i UK, men de er meget klædelige, dem der er. I weekenden opdagede jeg, at Magasin er begyndt at sælge Revolution, det er altså værd at tjekke sortimentet ud. Til de priser kan du roligt prøve nogle nye produkter eller farver af.

4. Sephora Mattifying Roller*

Hvornår jeg så sådan en rullefætter første gang, kan jeg ikke huske. Der var vildt høj porto, og jeg skulle også betale told, så dengang droppede jeg det. En dag jeg sad og læste en artikel med autogenererede reklamer fra google, dukkede denne her op. Og fem minutter senere var den bestilt. Det ser jo så smart ud, og jeg kan godt røbe, at den lever fuldstændig op til alle mine forventninger. I vejledningen står der, at kuglen skal vaskes efter hver brug. Det har jeg ikke gjort, og jeg tror heller ikke, at det er muligt i praksis. Så går det smarte i hvert fald rimelig meget af, synes jeg. Den matterer virkelig effektivt ved næsefløjene, og hvor som helst, du har brug for det. Den ødelægger ikke makeuppen, eller det er i hvert fald ikke min oplevelse. Jeg er fan!

5. Francesca Bianchi The Dark Side

Det er svært for mig at finde noget negativt at sige om Francesca Bianchis dufte. Selv duftene, jeg endnu ikke er helt dus med, er smukke og utæmmede kompositioner. De falder naturligvis til ro på huden efterhånden, men de er, som nævnt før, lidt som en knytnæve i ansigtet. Det lyder måske ikke positivt, men det er sådan, jeg mener det. Det er parfumekunst som i gamle dage… dermed på ingen måde sagt, at duftene dufter forældet eller kedeligt.
The Dark Side åbner med sødmefyldt honning, blomstret styrax, varme krydderier og røgelse. En sæbet iris tager over sammen med viol og rav. I bunden er der en tør intensitet fra cedertræ, patchouli og vetiver, mens en fed vanilje runder af. Duften har så mange lag! Den er på en gang sensuel, sart, tør, vildt intens og blød.

6. KVD Beauty Moongarden Eyeshadow Palette*

Jojo, det sker stadig, at makeup får mit hjerte til at banke. Det skete straks jeg så KVD Beauty Moongarden Eyeshadow Palette. Det var den blå og lilla nuance, der fik mig til at stoppe op. Det er dog de fem matte nuancer i toppen af paletten, der er blevet brugt mest. Ved første øjekast er de lidt kedelige. I øvrigt går jeg generelt uden om olivengrønne nuancer. De to i paletten her er åbenbart gultonede nok til, at det går an. Skyggerne med perlemor er fine, især den orangerøde nuance nede i venstre hjørne. Udover den er nuancerne faktisk lette at tone ned, så du uden problemer kan lægge en stille øjenmakeup med paletten. Selvfølgelig kan du også give den gas med en fugtet pensel, så du får lidt mere intensitet. På den måde er paletten virkelig anvendelig.

7. Kiehl’s Ultra Facial Advanced Repair Barrier Cream

Til præsentationen af denne creme i december måned, måtte jeg beherske mig for ikke at nappe tuben med hjem. Heldigvis fik jeg min helt egen tube, denne her er netop indkøbt, fordi jeg for længst er løbet tør. Der er nærmest ikke det, jeg ikke har lyst til at bruge den til! Selvfølgelig smører jeg den i ansigtet om natten. Så er der de tørre albuer, hænder og skinneben, for ikke at glemme de tørre ører og næsen.
Det er en sej salveagtig creme, når den kommer ud af tuben. Så snart du arbejder med den, bliver den helt let og lotionagtig. Det er rigtig rart, selvom det måske lyder lidt sært. Trods konsistensens skift, virker den præcist, som var det en salve. Kiehl’s Ultra Facial serie er altså blevet beriget med et vanvittigt stærkt produkt efter min mening.

8. Volume Hair Root Clips

Det var det spændende navn Volume Hair Root Clips, jeg faldt, da jeg så de sjove klemmer i Normal. Så snart jeg var hjemme, undersøgte jeg sagen, og egentlig er de inspireret af klemmer til tørring af krøllet hår. Det er da vildt smart, uanset om du har krøller eller ej.
Da jeg havde placeret klemmerne i håret inden føntørring, må jeg indrømme, at jeg var lidt skeptisk. Det så ærlig talt fjollet ud. Resultatet derimod var virkelig fint og overraskende holdbart, selvom jeg havde glemt stylingprodukter. Med et volumenprodukt a la vores egen Alt i en Stylingcreme$, holder resultatet rigtig godt. Det er selvfølgelig vigtigt, at håret er rigtig tørt, når du tager klemmerne ud, ellers er dit arbejde aldeles spildt. Mit hår lufttørrer godt nok ALDRIG, men det tror jeg også, at klemmerne ville være egnet til.

9. L’Oréal Color Riche Intense Volume Matte i farverne 336 Avant-Gard og 602 Admirable

”Det er da ikke en Helene-farve”: bemærkede Katja, da jeg bar nuancen 602 Admirable forleden. Der er da heller ikke mange nudish eller MLBB (my lips but better) nuancer i samlingen. Nogen gange må læben bare gerne være lidt stille. For eksempel den pågældende dag, hvor jeg modvilligt havde taget makeup på, fordi jeg pludselig skulle sidde foran et kamera… Det havde jeg hverken lyst eller overskud til, så min smukke røde læbestift blev fjernet til fordel for øjenmakeup.  Og altså den fine læbestift.
Intense Volume Matte læbestifterne er holdbare, når man lige trykker overskydende farve af med en serviet. Trods navnet er de ikke matte på den der: ”nu får jeg tørre læber i en uge”-måde. Selvom jeg havde læbestiften med i lommen, var det faktisk ikke nødvendigt med en påføring efter middagen.

10. Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Youth Power Creme

Det er ikke ret mange produkter, der lander på bloggen igen og igen. Denne her er dog indtil videre landet i alle dens reformulerede versioner. Sidste forår spurgte en af vores læsere til den nye version under en af de tidligere anmeldelser. Det var nemlig på det tidspunkt, den havde skiftet navn. For at svare på forskellene mellem de to måtte jeg have fat i en voksen. Det blev klart, at der var kommet lidt mere af alt det gode i. Derfor syntes det rare menneske selvfølgelig, at jeg skulle prøve den. For mig er Revitalizing Supreme+ Youth Power Creme en vintercreme. Faktisk har jeg forkælet mig selv med den i årevis. Derfor fandt jeg den naturligvis frem fra gemmerne, da temperaturen blev lavere. Nu er den testet og jeg kan konkludere, at den er fantastisk som altid.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *