Fredagsfavorit: Depend Gel iQ

Fredagsfavorit: Depend GeliQ
03.03.23
Fredagsfavorit: Depend GeliQ

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

Der var engang… i løbet af efteråret 2021 landede Depend Gel iQ ¤ på hylderne. På daværende tidspunkt gik jeg stadig hos dygtige Nicole, og fik derfor ikke rigtig testet sættet selv. Da jeg af nød skiftede salon, fik jeg noget gelélak på, som mine negle bare SLET ikke kunne lide. Det tog lang tid før mine negle kom sig, og da de endelig var fine igen, var jeg doven. Du ved godt, at vi ikke er de hurtigste dyr i skoven, men at det tog over et år at teste Depend Gel iQ ¤, er alligevel lidt pinligt. Til Daisy Beauty Expo. i midten af januar, fik jeg lagt en vildt fin lakering, der holdt i overraskende tyve dage. De tre lakker, jeg fik på, var ellers uden perlemor eller glitter af nogen art. Det er nemlig ofte ingredienser, der påvirker holdbarheden i positiv retning.

Held eller virkelighed

Med den oplevelse i bagagen, lagde jeg selv en ny farve på neglene. Det skal lige siges, at det er MEGET længe siden, jeg selv har lakeret neglene fra bunden. Samtidig skulle jeg nå en bus, så selve lakeringen og hærdningen af lakken tog sammenlagt syv minutter. Det så ud der efter, men trods mit sjuskeri holdt lakeringen også i tyve dage. Det overraskede mig virkelig, først og fremmest fordi jeg blandt andet måtte skrabe hærdet Depend Gel iQ ¤ af huden. Det betyder jo, at forseglingen røg på næsten alle neglene.
Sidste gang gjorde jeg mig mere umage og brugte også lidt mere tid. Det er i skrivende stund otte dage siden. Selvfølgelig bliver udgroningen ret tydelig, men lagene er så tynde, at der ikke er en grim pukkel oppe ved neglebåndet. Mest fascineret er jeg dog af, at der ikke kommer hakker ved negletipperne.

Helt tynde lag, forsegling og holdbarhed

Min erfaring med Depend Gel iQ ¤ er stadig ret begrænset, men jeg har prøvet mange andre formler gennem tiden. Blandt andet elskede jeg jo Depends GelLack! Alligevel tør jeg godt sige, at Depend Gel iQ ¤ er noget af det bedste, jeg har prøvet. En ting er holdbarheden. Det er godt nok sjældent, at noget kan holde så længe på mine negle. Før jeg fandt Nicole, havde jeg aldrig oplevet en lakering, der holdt mere end to uger. Lidt forstærkning og et langt højere forbrug af negleolie hjalp godt nok også.
Produkterne til hjemmebrug plejer at være sværere at have med at gøre. Især har det været svært for mig at få lagene tynde nok. Selvom det måske lyder lidt skørt, er det faktisk noget af det, der øger holdbarheden markant. At konsistensen i det hele taget tillader det, muliggør også forsegling af negletipperne.

Kollektioner og farver

Depend Gel iQ ¤ har et ret solidt sortiment af farver. Der er rigtig mange pæne nuancer. I det faste sortiment er der klassiske røde, nude, greige, sorte, bordeaux eller mere naturlige og transparente nuancer. Så jeg tvivler på, at du ikke kan finde mindst én favorit. Udover det faste sortiment kommer der flere kollektioner i løbet af året. Nogle af dem fås kun i en begrænset periode, så der skal man lige have fingrene ud af UV-lampen… Hvis man vil have fat i nogle af dem altså. Der er allerede nogle af de udgåede farver, jeg er lidt træt af, jeg skal undvære. Når det er sagt, har Depend altid været virkelig gode til farver! Selv de forsigtige pasteller har jeg elsket.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Depend Gel iQ ¤ kan du finde både i Matas* her er for eksempel Depend Gel iQ Start Kit*, Salling, Magasin* og selvfølgelig Depends egen webshop.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
8 kommentarer
Maria

Hej Helene, Jeg er ret draget af de her hjemme negle-produkter, men jeg blev aldrig gode venner med Macaron. Det var sådan lidt gummi/plastik-artigt på mine negle, og faldt ofte af (indrømmet, med lidt hjælp). Hvordan synes du, de her produkter fra Depend er (i forhold til Macaron)?
Kh Maria

Helene Randløv

Hej Maria
Som jeg skriver, er det en helt anden kvalitet. Selvom jeg godt kan få Le Mini Macaron til at virke og sidde okay på neglene, kan jeg bare ikke få lagene tynde nok. Det ér bare det, der gør forskellen. Depend GeliQ har mere den der “rigtige” gele-fornemmelse. Det er jo næsten umuligt ikke at pille i lakken, hvis den først slipper, men det oplever jeg først, at Depend GeliQ gør til sidst. Når jeg forlængst burde have skiftet neglelak alligevel. De lover op til fjorten dages holdbarhed. På mig sidder det næsten en uge længere. Og jeg er også rigtig god til at pille i kanterne, hvis jeg lige tænker på noget andet.
Kh. Helene

Emma

Hej Helene. Jeg ved godt, det måske er et lidt dumt spørgsmål. Jeg har en UV-lampe derhjemme, købt i forbindelse med nogle andre negleprodukter. Den kan jeg vel godt bruge sammen med produkterne fra Depend? 🙂

Helene Randløv

Kære Emma
Det er overhovedet ikke et dumt spørgsmål. CND for eksempel har eftersigende en helt særlig lampe, så det udelukkende er den, der kan hærde deres Shellac. Det er af gode grunde ikke noget jeg kan tjekke. Jeg spurgte faktisk om jeg kunne bruge min gamle lampe, fordi jeg medre kan lide den, men fik et lidt vævende svar. Så jeg vil sige prøv med lakkerne alene i en anden lampe. Om holdbarheden er ligeså god, kan jeg ikke svare på, for det hærder jo nok. Anyways hvis du senere erfarer, at den “rigtige” lampe er vigtig, får du jo ting med, du kan bruge.

Kh. Helene

Ann-Katrine

Hej.
Du skriver, du ikke ved, om holdbarheden er den samme under anden uv lampe? Anden end Depends mærke? Jeg har ikke kunne se et starterkit (eller kun lampe) med lampe på nogen af de sider, I linker til? Hvor finder man den?

Helene Randløv

Hej Ann-Katrine
Nu har jeg indsat et link direkte til Startkittet. Det er, med mindre det har været udsolgt, i samtlige links, Magasin linket er også direkte til starterkittet.

Kh. Helene

Annie

Matas har startet med lampe

Helene Randløv

Hej Annie
Ja, det har de nemlig, tak for hjælpen 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *