Olfaktorisk onsdag: Discovery sets og prøver

Olfaktorisk onsdag Discovery sets og prøver
22.02.23
Olfaktorisk onsdag Discovery sets og prøver

Når man begiver sig ud i duftenes verden, kan det meget hurtigt vise sig at være en temmelig dyr hobby. Det er vanvittigt sjældent, at jeg selv kaster mig ud i det der kaldes et blindkøb. Altså noget man køber uden at have set det eller i dette tilfælde duftet til det. Sådan er det ikke fordi jeg er bekymret, men fordi jeg hellere end gerne køber discovery sets og prøver. Der er nogle dufte, man simpelthen ikke kan blive dus med. Selvfølgelig kan de oftest sælges videre, men jeg vil da hellere være fri for besværet. Derfor holder jeg af, at prøve duftene i ro og mag. Nu er jeg jo ret så tæt på mange dejlige butikker fyldt til randen med nichedufte. Hvis ikke du er så heldig, har mange af dem heldigvis så god service, at du kan få både discovery sets og prøver.

Søg og du skal finde

Det er efterhånden de færreste steder, der står prøver fremme. Mange steder har de endda været nødt til at lukke de forskellige testere inde. Det er helt skævt, at folk kommer og tømmer flaskerne. Det er en adfærd, der er meget svær for mig at forstå.  I diverse webshops kan kunderne heldigvis ikke komme til at låne tingene med hjem. Derfor tog det kun et øjeblik, før jeg havde alt for mange vinduer åbne i min browser. Her linker jeg derfor kun til webshops eller butikker, jeg kender, for jeg indså hurtigt, at jeg umuligt kan nævne alle.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Discovery sets og prøver

Der er mange flere muligheder, hvis du leder efter noget specielt. Og der er næsten også altid noget at finde på mærkernes respektive sider.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *