Fredagsfavorit: Zara Emotions Collector Set

Fredagsfavorit: Zara Emotions Collector Set
17.02.23
Fredagsfavorit: Zara Emotions Collector Set

Som følger af utallige YouTube’ere, Instagram’ere og så videre, der taler om dufte, kan jeg selvfølgelig ikke undgå at blive lidt nysgerrig en gang imellem. På Instagram og nok også på TikTok, som jeg ikke helt kan overskue… taler utrolig mange om duftene fra Zara. Allerede for mange år siden talte en af mine søde venner godt om duftene. Først og fremmest koster de jo en brøkdel af, hvad du ellers skal slippe for en god duft. Dernæst læner mange af dem (hvis ikke alle?) sig op ad eksisterende og oftest temmelig eksklusive dufte. Ad flere omgange har jeg forsøgt at tage mig sammen for at få undersøgt sagen… Og pludselig en dag for et par uger siden, faldt jeg over Zara Emotions Collector Set. Der står i teksten, at sættet indeholder alle otte dufte, dog har Fleur d’Oranger skiftet navn i æsken.

Et sted skal man jo starte

En komplet Zara duftsamling er nok ret umulig at opdrive. Der er eller har i hvert fald været mere end 750 dufte i tidens løb. Det er heller ikke rigtig dét mit hjerte banker for. Det er da lidt sjovt med de der efterligninger. Især fordi nogle af dem, virkelig kommer tæt på de originale dufte. Det er dog få af de efterlignede dufte, jeg finder ret interessante i forvejen. Tiden må vise om jeg bliver så nysgerrig, at de alligevel bliver interessante.
Emotions, synes jeg, er spændende, fordi parfumøren bag er Jo Malone, eller rettere sagt hendes nye brand Jo Loves. Samarbejdet stammer tilbage fra november 2019, og der er endda lanceret mere end en kollektion siden.
Siden jeg hentede pakken, har jeg haft travlt med at dufte af meget andet. Anmeldelserne og beskrivelserne af duftene lander hen ad vejen.

Zara Emotions Collector Set

Som nævnt ovenfor, er der otte dufte i æsken, men så vidt jeg kan læse mig frem til er der oprindeligt ti dufte. Måske har nogen af dem været solgt som begrænset oplag? Ja, og så er der detaljen med navnet på Fleur d’Oranger. Hos Zara er der nemlig en duft, der hedder sådan, samtidig med den der hedder Neroli. Afhængigt af hvilket mærke man kigger på, er det ikke altid samme olie. Om der reelt er tale om en eller to dufte i sortimentet, ved jeg altså ikke, men beskrivelserne af de to er enslydende.
Til hver af duftene er knyttet et par ord, jeg går ud fra, at det er inspirationen bag duftene. Alle citater er altså fra Jo Malone, stifteren af Jo Loves, der har formuleret duftene.

Amalfi Sunray

“Så mange glade minder om sommerferien på den italienske riviera.” – Duften afslører noter af bergamotte, mandarin og appelsinblomst.

Bohemian Bluebells

”Denne duft emmer af bohemeagtig stemning, den er fuld af dristige, uventede noter, og dens livlige karakter tryllebinder bæreren. Den er ikke som noget, du har lugtet før.” – Duften afslører noter af lavendel, sandeltræ og moskus.

Ebony Wood

”Øjeblikket af frihed og sorgløst eventyr, der er ved at begynde.” – Duften afslører noter af rosa peberkorn, nellike og ibenholt.

Fleur de Patchouli

“Essensen af denne duft betager dig og udfordrer dig til at lege med dens kreativitet.” – Duften afslører noter af pæon, patchouli og guaiac-træ.

Neroli (Fleur d’Oranger)

“Særlige lejligheder bør altid fejres med appelsinblomster.” – Duften har noter af appelsinblomst, neroli og ylang-ylang.

Tubereuse Noir

”Den enkle note af tuberose overgår enhver diamant”. – Duften afslører noter af ylang-ylang, tuberose og sandeltræ.

Vetiver Pamplemousse

“En sprød hvid bomuldsskjorte sammen med strejf af citruscologne er mit hverdagstilbehør”. – Duften afslører noter af grapefrugt, mandarin og vetiver.

Waterlily Tea Dress

“Blød jazz spiller i baggrunden, picnic på græsplænen, den blide brise kærtegner en vintagekjole.” – Duften afslører noter af grøn bergamotte, mynte og moskus.

Zara

Zara Emotions Collector Set kan købes online hos Zara til bare 299 kroner. Der er 40 ml. i hver flaske, så det er en slags maxi opdagelsessæt. Hvis du er mere til et opdagelsessæt med mindre flasker, koster det kun 69 kroner.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Line

Det sæt må ejes! Men hvordan fik du det?
Her lader det til jeg ikke kan bestille det online, da de åbenbart ikke sender beauty, ifølge fejlkoden. Mega øv!

Helene Randløv

Hej Line
Jeg bestilte det med afhentning i butik, om det gør forskellen ved jeg ikke. Jeg var slet ikke opmærksom på, at Zara åbenbart kun findes i Kbh. og Odense :-/ Det beklager jeg!

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *