Månedens favoritter: Juni 2013

07.07.13
Månedens Favoritter: Juni 2013

Månedens Favoritter: Juni 2013

Gode vaner og rutiner har vi alle sammen brug for, problemet er bare den utrolig dårlige samvittighed, som følger med, når man ikke rigtig har tid eller overskud til at passe på de der vaner og rutiner. Quick fixes er der heldigvis masser af i de fleste produktlinjer i dag, og det er særligt dem, jeg har fået øjnene op for i denne måned.
Min ældste søn er faldet for en af klassikerne her hjemme nemlig noget så enkelt og old school som en helt almindelig vaskeklud af linned.
Heldigvis er billigt ikke lig med dårlig kvalitet, og alt favoritmakeuppen i denne måned kan købes på budget. Multifunktionelle produkter, som ikke fylder alverden, men til gengæld sørger for, at du ligner en million.
Månedens favoritter er ikke nødvendigvis de nyeste produkter, det kan både være de ting, som jeg endelig har overgivet mig til eller lige har opdaget. De produkter, som simpelthen er blevet brugt igen og igen hele måneden.

1. Algenist Triple-Action Micropolish & Peel
Masker gør det ikke alene, en god rutine er en nødvendighed, hvis du vil have pæn hud. Alligevel er det meget rart med nogle af de masker, som kan hjælpe, når man har forsømt rutinen. Sådan én er Algenist Triple-Action Micropolish & Peel, den har reddet mig utallige morgener, når huden har været lidt mere ujævn, end jeg har lyst til.
Det er ikke spor let at lægge makeup oven på ru hud. Det ender næsten altid med et ujævnt og meget lidt holdbart resultat. Selvfølgelig passer jeg oftest min hud godt, men nogen gange er jeg også virkelig doven og renser min hud med nogle af de der renseservietter. Efter sådan en aften har jeg næsten altid brug for at føle mig ekstra ren, og derfor er det skønt med sådan en mild skrubbemaske, som både skrubber med enzymer, glycolsyre og bittesmå krystaller.

Algenist Triple-Action Micropolish & Peel koster 520 kroner i Sephora og lidt billigere på Beauty Bay.

2. Pai Organic Muslin Face Cloth
Vaskeklude er flittigt brugt hjemme hos os, især nu hvor ældstens næse er begyndt at blive prikket… knægten bliver tolv her i juli, og det betyder, at der er gang i hormonerne. Vi har naturligvis talt om, hvordan man passer huden, og i den forbindelse har han virkelig taget vaskekludene til sig. Herren er selvfølgelig mindst lige så produktkræsen som sin mor, så da han annoncerede, at kludene fra Pai er de bedste, kom det ikke som nogen stor overraskelse.
Du kan med fordel købe ostelærred eller stofbleer, som er mere eller mindre det samme, selvom det føles lidt forskelligt.

Pai Organic Muslin Face Cloth koster 40 kroner i Magasin, men kan også købes hos Beauty Bay.

3. CoolCos Loose Powder Eye Shadow i farven 18 Intense Peach
Pigmenter og løse øjenskygger har altid stået højt på min hitliste. CoolCos har både interessante farver og MEGET interessante priser. Jeg er faldet pladask for farven Intense Peach, som har en let pinkish duochrome effekt. Det betyder, at den både ender på læberne, kinderne og selvfølgelig på øjenlågene. Det er selvfølgelig ikke meget, du skal bruge, så det er en god idé, hvis du lige prøver dig frem med mængden på håndryggen, inden penslerne skal svinges i ansigtet.
Der mange farver at vælge mellem, men når man pakker makeuptasken, er det en rigtig god idé at tænke anvendelighed, og derfor er det netop det lækre ferskenfarvede pigment, jeg har valgt her.

CoolCos Loose Powder Eye Shadow koster 49 kroner og du finder den i CoolCos’ butikker her og i CoolCos’ webshop.

4. Yves Rocher Waterproof Eye Pencil i farven 07 Vert Acidulé
Super klar og sprød lysegrøn nuance, jeg er helt vild med friskheden, som denne blyant kan tilføje til et look. Da den landede i postkassen, var jeg i tvivl, om den nogensinde ville blive brugt. Det er den blevet, faktisk tænker jeg, at det er på tide at købe en back up.
Den giver mine grønne øjenskygger et ekstra spark og så er jeg vild med at peppe lidt mørkere looks op med noget friskt og grønt.
Sommer for mig er lig med meget lidt makeup, jeg gider simpelthen ikke tage det på. I praksis betyder det: en farvet dagcreme med tårnhøj SPF, måske mascara og så en farvet eyeliner for eksempel denne grønne skønling.

Yves Rocher Waterproof Eye Pencil koster 69 kroner i Yves Rochers danske webshop.

5. Sephora Jumbo liner 12 HR Wear 01 White
I årevis har jeg gloet på den ene YouTube video efter den anden og tænkt, nu måtte jeg tage mig sammen til at prøve NYX’s Jumbopencils. Det er stadig ikke sket, men så faldt jeg over Sephoras egen variant af den holdbare cremeøjenskygge i blyantform. Den hvide har det med at være udsolgt, men en dag var den der og den er blevet brugt flittigt siden.
Sephora Jumbo liner 12 HR Wear er meget cremet og nem at tone ud, indtil den sætter sig, hvorefter den holder MEGET godt. Som base lysner den fint øjenlåget op, og den hjælper pasteller og knap så pigmenterede øjenskygger godt på vej, hvis de ikke rigtig har kræfter til at gøre arbejdet selv.

Sephora Jumbo liner 12 HR Wear kan købes hos Sephora, hvor den koster 85 kroner.

6. Chanel Les Exclusifs Jersey Edt
Hvis du havde fortalt mig for et halvt år siden, at jeg ville komme til at dufte af lavendel, havde jeg ikke troet på det. Og slet ikke Chanel Les Exclusifs mest udskældte udgivelse Jersey. Valget stod mellem Cuir De Russie, som på alle måder adskiller sig fra Jersey ved at være tung, røget og krydret.
Jersey er sød, varm og meget æterisk, som en brise gennem et lavendelbed på en varm sommerdag.
Det var ikke noget nemt valg, jeg havde Cuir De Russie på den ene hånd og Jersey på den anden, og alle, jeg spurgte, sagde at min duft var Cuir De Russie. Om aftenen skulle jeg mødes med min gode veninde, og hun var den eneste, som stemte for Jersey. Det afgjorde valget, for hun kender mig alligevel bedre end alle andre, som havde duftet til mig.

Chanel Les Exclusifs koster 2025 kroner for 200 ml. og 1055 kroner for 75 ml. og du finder dem i Magasin og lidt billigere i Copenhagen Airport Tax Free.

7. Props & Pearls Vulva Lipbalm
God smørelse til dåser… Den ene af dåserne er en kiks, og så må der smørelse til. Hvordan Katja fandt frem til denne her, ved jeg ikke, men i hvert fald blev jeg straks beordret at købe den. Der er to ingredienser i, hvoraf den ene er min yndlings ingrediens: sheasmør, og så er der hampeolie i for at bløde det hårde smør op. Sidst nævnte gør desværre, at den mildest talt lugter rædselsfuldt. Alt det hampeolie, jeg har lugtet til, har haft samme utiltalende lugt. Trods min sarte næse er jeg blevet stor fan.
Mine ører kan slet ikke finde ud af at opføre sig ordentligt, øverst oppe i sneglen falder min hud simpelthen af i store ucharmerende flager og det er over min selvbeherskelse at lade være med at pille. Det er hverken kønt eller særlig rart, og jeg har derfor smurt med ALT, som jeg ellers tyr til uden resultat. Det eneste, som der rent faktisk har hjulpet, er Props & Pearls Vulva Lipbalm.

Props & Pearls Vulva Lipbalm kan købes i Props and Pearls’ webshop, hvor den koster 129 kroner.

8. Elf HD Blush i farven Diva
Når sandheden skal frem, har jeg først lige lært at bruge denne blush til det, den egentlig er beregnet til nemlig kinderne. Indtil da blev den brugt flittigt dog som læbestift. Den er svær at have med at gøre, men den er så utrolig fin, at jeg har taget den tid det tog, før jeg kunne finde ud af at bruge den rigtigt. Tricket er at trykke en lillebitte smule ud på håndryggen og derefter tage det på penslen. For mig virker det ikke med fingrene, men derfor kan det godt virke for dig. Når jeg bruger penslen derimod, går det let som en leg og resultatet er fint og naturligt.
Som læbestift er den fremragende, den bliver siddende, så du skal ikke være usikker på hånden, for den er ikke helt nem at fjerne igen.

Elf HD Blush koster cirka 35 kroner og kan købes online i elfs danske webshop.

9. Gilette Venus & Olay Barberskraber
Som jeg har skrevet tidligere, er jeg ret vild med Gilette Venus & Olay barberskraber. Modsat andre skrabere jeg har brugt, er det faktisk muligt at undvære barberskum. Derfor er de disse blade, jeg vælger, når jeg er af sted på ferie eller på diverse smutture, hvor benene skal forblive glatte. Duften er voldsom, så længe gelépuderne er tørre, men jeg synes ikke, den er slem, når skraberen er i brug.
Der er fem blade, som sørger for en tæt barbering. Mit skinneben ligner, jeg ved ikke hvad efter diverse styrt, men alligevel har jeg indtil videre ikke skåret mig en eneste gang. Om disse blade er anderledes designet, ved jeg ikke, men rart er det, at bekymringen for at skære sig er helt væk.

Gilette Venus & Olay Barberskraber koster cirka 175 kroner, men Katja fandt den til 95 kroner i sin lokale Fakta. Du kan også købe Gilette Venus & Olay til 7,65£ hos Chemist Direct. Der kommer fragt på, men selv med fragt er det billigere end den danske vejledende udsalgspris, så det giver mening, hvis du skal have andet – og der er en del at spare på drugstore brands.

10. L’Oréal Professionnel VoluMetry Intra-Cylane + Salicylic Acid Volume Spray og Powder Fresh
Volumenshampoo plejer at gøre mit hår stift og filtret, hvilket i sig selv er en bedrift, da mit hår ellers aldrig filtrer. Når mit hår er filtret, skal jeg bruge mere energi på at rede det, og jo mere energi jeg skal bruge på det, des mindre tid gider jeg at bruge på selve stylingen. Samtidig oplever jeg, at mit hår fedter langt hurtigere, og så kan det egentlig være lige meget med at bruge volumengivende produkter.
Med VoluMetry serien griber L’Oréal Professionnel sagen an på en helt anden måde end andre mærker, jeg har prøvet. Selvom jeg nøjes med shampoo og springer balsam over, er mit hår lækkert blødt, velduftende og meget nemt at style. De to produkter, jeg har valgt som favoritter, tilføjer lige det ekstra, som jeg rigtig godt kan lide. Volume Sprayen sprøjtes i vådt hår inden føntørring og giver håret et løft, samtidig med at det ikke føles som om, man har produkt i håret.
Powder Fresh giver rigtig god volumen, og så har den en tørshampoo effekt, som er virkelig genial. Den har lige den rette størrelse til tasken, hvilket i praksis betyder, at jeg får brugt den. Jeg er verdens dårligste dulle, når det kommer til touch ups, og derfor er det meget vigtigt for mig, at tingene har taskestørrelse.

L’Oréal Professionnel VoluMetry Intra-Cylane + Salicylic Acid Volume Spray og Powder Fresh kan købes hos udvalgte frisører og i forskellige webshops. Herhjemme finder du serien hos Nicehair.dk, og på Lookfantastic.com finder du den endnu billigere, (husk at du får 15% rabat på dine køb på Lookfantastic.com med koden SUMMER15 indtil midnat (engelsk tid) søndag den 7. juli).

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
20 kommentarer
Camilla Christine

Ih, jeg er også glad for Venus med deres indbyggede creme/sæbe.
// Camilla Christine ♥♥♥

Pudderdåse Helene

Ja, det er fabelagtigt!
Kh. Helene

anne

er der nogen, der har prøvet hd pudderen fra elf? er den værd at kaste penge efter?

Pudderdåse Helene

Hej Anne
Ja, det synes jeg, bestemt den er!
Kh. Helene

Teresa

Vulva? Det var da et mystisk navn.

Pudderdåse Katja

Nej – ikke når du læser på linket, hvad den er beregnet til 😉

Mille

Nu har jeg ikke læst linket endnu, men min første tanke var at de læber da måtte sidde et andet sted… 😀

Pudderdåse Katja

Det gør de også 😉

Teresa

Aaah! Ja, så giver det langt mere mening! 😉

Pernille Larsen

ELF HD Blush:
Du siger, at den ikke er nem at fjerne igen. Det får mig til at tænke, at det måske ikke er smart at putte den på håndryggen. Jeg har altid så svært ved at få ting af hænderne igen. Har I et godt trick?

Pudderdåse Helene

Hej Pernille
Yep, brug olie til at fjerne det med, det går nemt som en leg.
Jeg har aldrig problemer, når jeg bruger olie 🙂
Kh. Helene

Marie

Hej Helene,
Hvor tit og hvordan vasker du dine vaskeklude? De bliver vel forholdsvis hurtigt snavsede?
Jeg har nogle super lækre nogle fra Sensei (Kanebo?) i noget silke kombineret med lidt andet, men er faktisk i tvivl om, hvordan de skal vaskes. Dem kan jeg forresten virkelig anbefale. Über luksus på huden!
Tak for en super blog.
– Marie

Pudderdåse Katja

Pais klude er af musselin og ren bomuld. Det er samme type stof som ostelærred og gammeldags stofbleer. Den slags kan nærmest kogevaskes og bliver kun blødere og dejligere med tiden. Jeg har nogle tilsvarende men fra andet mærke som får 60 grader og tørretumbler herhjemme.
Hvis der er silke i dine, så skal du nok lige tjekke vaskeanvisningen på dem – min behandling kan de nok næppe klare med silke i?
Men det er ekstremt vigtigt med den slags vaskeklude at de kan tåle jævnlig og varm vask. Ellers bliver de hurtigt grobund for bakterier.

Pudderdåse Helene

Hej Marie
Tak for ros <3
Mine vaskeklude ryger til vask hver eneste dag, da de efter min mening bliver klamme ret hurtigt.
Er det Sponge Chief du har? Jeg har googlet i et væk, for at finde en vaskeanvisning desværre uden held. Jeg er mega hysterisk, så hvis ikke de kan vaskes, så kan de ikke bruges 😛
Kh. Helene

Henrik boysen

Hej søde dåser og andre læsere. vil lige gøre opmærksom på at Mats Web shop sælger. Estée Lauder Perfectionist CP+ 30 ml for kun 174 kr 🙂 det må siges at være et tilbud 🙂

Pudderdåse Katja

Ja for faen! Tusind tak for info

iben

Ved godt dette er et gammelt indlæg men…. prøv at smide ELF hd blush på FØR foundation. Jeg bruger den under min mineral foundation. Men det fungerer også med flydende. Nogle dage lader jeg den skinne meget igennem og andre dage giver jeg den lige et pift med en anden blush. Eller med resterne fra hd’en på min stipling brush.
Det er uden sammenligning min favorit blush. Den giver en fantastisk glød til ansigtet og kan give både et naturligt og et mere markant udtryk.

Pernille

God idé! Jeg har før prøvet at “dække den” med foundation, men det virker meget mere smart bare at vente med foundation til man har puttet den på!

Trine

Jeg har lige opdaget coolcos mærket altså mest fordi det var billig makeup. Men jeg er også rigtig glad for øjenskyggen, så nu leder jeg lidt efter test af de andre produkter. Her kan jeg dog kun finde dette ene.

Helene Randløv

Hej Trine
Der er flere fine produkter, men mindst lige så mange, som jeg slet ikke er fan af. Er der noget specielt du er interesseret i at vide?
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *