Fredagsfavorit: Nivea Tales

03.04.15
Nivea Tales

Nivea Tales

Godnathistorier har altid haft en meget høj prioritet hjemme hos os. I mit barndomshjem læste min mor højt for mig længe efter jeg selv glubsk slugte den ene bog efter den anden. Når jeg har rejst med andre, er det meget ofte sket, at jeg endte med at læse højt. Og da jeg så selv fik børn, var det meget tidligt en helt naturlig del af putteritualet. Måske er det er bevidstheden om, at der nok ikke er mange år til, at min yngste synes, at det der godnathistorieritual er noget pjat, eller også er det bare barnet inde i mig, som slår lidt kolbøtter af glæde over Niveas helt utrolig fine limited editions af Nivea Creme nemlig Nivea Tales… fordi de minder mig om alt det gode ved at være barn. Godnathistorier, hygge med mor og naturligvis Nivea Creme.

Gennemført
Til hvert af de fire motiver på låget af dåserne hører et lille hæfte med historien bag motivet. På Nivea Tales finder du yderligere to eventyr om storebror Leo, lillesøster Mia, Kaninus og den lille fe. Stregen er så fin og så er historierne farvelagt så fint.
Uanset om man har børn eller ej, så synes jeg det er et kig værd. Små børn vil med garanti holde af at bladre og kigge på universet på computeren eller tabletten. Der er endda lydeffekter med, alt i alt meget gennemført og virkelig fint.
Du kan også få et indtryk af Nivea Tales universet ved at se reklamefilmen herunder. Hvor du også kan se lidt om forfatteren, tegneren og ideerne bag karaktererne.

En af de helt gamle
Det er kun ganske sjældent, at vi ikke har en af de klassiske blå dåser i husstanden. Det er en af de få cremer, jeg er vokset op med, som jeg stadig bruger.
Ja, der er parfumestoffer i, og alligevel knuselsker jeg den bare. Det er netop duften, som vækker alle de fantastiske minder…
Lige som i Nivea Tales, har jeg mange gange lige fået et dut af cremen på næsen, både da jeg var barn men sandelig også som voksen. Det må være en refleks, der gør det, for selv mine drenge har stået med deres små pegefingre i cremen, bare for at sætte sådan en dut på min næse og jeg på deres…
Nu skal jeg nok holde med mit sentimentale pladder og minde om at Nivea faktisk klarede sig rigtig godt i en dyst mod Creme de la Mer, som den engelske avis Daily Mail udgav for et par år siden.

Nivea Creme finder du i forskellige størrelser i både supermarkeder og Matas, de fine limited editions fås kun med 250 ml. og de koster 50 kroner.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Susanne Nørrelykke Petersen

Jeg sidder bare og smiler, lige ved Nivea ved jeg helt præcis, hvordan cremen dufter, det er barndomsminder <3

Helene Randløv

Sådan har jeg det også Susanne <3

Anne Sofie

Ja hvem husker ikke Nivea, duften er st. dejlig. Hvor får man fat i de små bedårende dåser, har forhørt mig i 2 Matas de havde aldrig hørt om dem. Jeres sider er rigtige gode og ikke mindst brugbare.

Jannie

Love it 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *