Fredagsfavorit: doozie Facial Ice Globes

Fredagsfavorit: doozie Facial Ice Globes
22.07.22
Fredagsfavorit: doozie Facial Ice Globes

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

Det er mindst ligeså overraskende for mig, som det er for dig, at doozie Facial Ice Globes¤ er landet her… Det skriver jeg naturligvis med et glimt i øjet. Det er selvfølgelig helt berettiget, at netop doozie Facial Ice Globes¤ er favoritter denne fredag. WeGa er en af de distributører, vi arbejder sammen med. Nu har de altså lanceret deres eget mærke, som jeg ved, de har arbejdet på længe. Der er to produkter i sortimentet indtil videre, men de to dejlige damer har sikkert flere spændende ting i ærmet.
For nu at være helt ærlig, har jeg haft mine forbehold over for de her doozie Facial Ice Globes¤. For nogle år siden delte jeg begejstret Cryo-Sticks fra Biologique Recherche. Siden da er min hud blevet meget mere sart. For eksempel gør de kulderuller, man bruger efter laserbehandling, så ondt, at jeg hellere vil være fri.

Ny vin…
Det er meget sjovt at se, hvordan forskellige trends tager TikTok og Instagram med storm. Især de ting som på ingen måde er nye for os over fyrre. Både Topsy Tail og Gua Sha har jeg for eksempel selv brugt siden slutfirserne. Topsy Tail er genial at sætte hår med! Faktisk fandt jeg den frem igen, da mit hår var for langt til at være kort og for kort til at være langt. Gua Sha blev brugt til værkende muskler efter svømmetræning eller stævner.
Nu er turen så kommet til kulde. Det er til dels også ny vin på gamle flasker. Det er der ikke noget galt med! Det er bare dejligt, at nogen gider at videreudvikle de ting, der virker. Om vi kalder kuglerne eller rullerne, det ene eller det andet er sådan set ligegyldigt. Der er nemlig ingen tvivl om, at kulde virker.

Inspiration
Det kan nok tælles på en hånd, de gange ham den langhårede har været så begejstret for noget, at det har inspireret til et indlæg. Det skyldes til dels, at han selvfølgelig altid ved bedst… han er jo ingeniør. Derfor kan han gå med ting i uger, måneder… ja og år, før han får gjort noget ved, hvad end det er, der generer. I mine øjne er det rent til grin. Meeeen nu har jeg jo kendt ham i femogtyve år, så det ændrer sig nok ikke foreløbig. Derfor kommer det også som en kæmpeoverraskelse, når han faktisk hører efter, hvad jeg siger. Han har døjet med en voldsom seneskedehindebetændelse i begge håndled i flere måneder. Han kan ikke tåle ibuprofen, så det fornuftige ville være at tage skinner på. Det har han ikke gjort, selvom de ligger klar til brug.

Må jeg få dem med hjem?
Forleden var vi som alle andre ved at smelte. Ham den langhårede kom forbi kontoret med frokost, og han var selvfølgelig varm. I sådan en situation er doozie Facial Ice Globes¤ en gave. De lå i fryseren klar til brug, fordi det jo oftest er på kontoret, jeg afprøver ting. Uden at tænke videre over det kørte jeg en af dem op og ned ad hans arm. Han greb selv ud efter den og fortsatte… Efter et par minutter udbrød han lettet: ”det er første gang i over en måned, at det ikke gør ondt”. Efter frokost og kaffe, skulle jeg naturligvis videre i teksten og han skulle hjem. Inden han gik, spurgte han, om han måtte få dem med hjem. Derfor har jeg tyvstjålet billedet af doozie Facial Ice Globes¤ fra WeGa, da jeg ikke selv har fået taget et.

Effektive og lette at navigere
Det er ikke nogen kæmpestor nyhed at kulde kan være gavnligt og særdeles effektivt ved smerter, spændinger, hævelser og meget andet træls. Det er bare meget lettere at have med doozie Facial Ice Globes¤ at gøre… En pose frosne ærter er altså lidt sværere at navigere. I øvrigt er det i mit tilfælde yderst smertefuldt med så meget kulde på ét sted. Med doozie Facial Ice Globes¤ kan jeg selv styre, hvor lang tid kulden skal være på samme sted.
Der er efterhånden en del forskellige mærker og variationer over temaet på markedet. Desværre havde jeg et uheld med et andet mærke, der godt nok var langt billigere, derfor anbefaler jeg doozie Facial Ice Globes¤. De er fremstillet af kraftigere glas, så de er mere modstandsdygtige overfor de store temperaturændringer og gulve… Selvom de naturligvis ikke skal på gulvet med vilje.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *