Månedens Favoritter: Oktober 2018

17.11.18
Månedens Favoritter: Oktober 2018

Månedens Favoritter: Oktober 2018

Hvis du er i tvivl om, de produkter, du plejer at bruge, har effekt. Skal du bare lade være med at bruge dem. Siden slutningen af september har jeg testet nogle nye produkter. Produkterne har en fantastisk effekt, og de bidrager til rigtig gode vaner. Alligevel er der et produkt, jeg savner helt åndssvagt. Det er vores egen Niacinamid 10%. Den har bare gjort SÅ stor forskel for min hud. Især rødme og ujævn struktur på kinderne omkring næsen titter frem igen. Det har jeg på ingen måde savnet.
Månedens Favoritter: Oktober 2018 omfatter nogle skønne frisørmænd til badet, en smuk læbestift, en iøjnefaldende palette, en fræk, skæv og helt aldeles vidunderlig kageduft. Vingummivitaminer, en brun neglelak og nogle iskolde hule stænger vandt også mit hjerte. Og så var der en ret skøn lillesøster og noget så atypisk som en øjencreme.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Tekst markeret med ¤ er købt og betalt enten af mig selv eller af Pudderdåserne.dk. Resten er tilsendt som gratis anmelder eksemplar.

1. Kiehl’s Youth Dose Eye Treatment
Som lovet, har jeg skrevet på favoritterne fra sidste år. Det er lidt sjovt at se, at øjencreme åbenbart er noget, jeg interesserer mig for i efteråret. Især fordi det er ualmindelig få øjencremer, der får en plads i mit hudplejeritual. Sædvanligvis sørger jeg for godt med fugt. Når jeg ikke lige tester produkter, koncentrerer jeg mig faktisk ikke om området.
Øjencremer hører i min optik hudplejen til. Derfor var det på alle måder sært, at Kiehl’s Youth Dose Eye Treatment landede i min makeuptaske… Det viste sig dog at være meget fordelagtigt, fordi cremen endte med at blive brugt hver eneste dag. Den er blevet brugt som en slags makeup. Der er nemlig en lillebitte smule farve og glimmer i, der lysner området. Og så er der lidt silikone, der får øjenomgivelserne til at syne glattere.

2. Björn Axén Organic Body Wash Bergamot*
Johan, der står i spidsen for Björn Axén, er både vanvittigt sympatisk, og så gør han sig umage. Faktisk gør han sig rigtig meget umage. Han stiller høje krav og forventer også noget til gengæld. Det er en model, der giver pote på den lange bane!
Allerede i begyndelsen af maj så jeg de nye kropsprodukter på profilen @bjornaxen på instagram… Og der begyndte jeg at glæde mig til, at de kom til Danmark. Det kunne være gået galt, fordi forventninger med tiden kan vokse sig meget store. Der er to forskellige duftvarianter en, der er meget frisk og denne, der er lidt mere varm og sensuel. De stod i badet dagen efter, jeg var blevet præsenteret for dem, og de har stået der siden. Bodylotion bruger jeg ikke, men olien i samme duft som denne Body Wash er virkelig skøn!

3. Vita Liberata Beauty Blur*
Helt så fantastisk som Vita Liberata Body Blur er Beauty Blur ikke. Det må altså også være svært at være lillesøster til den succes. Det er MEGET sjældent, at jeg bruger almindelig Foundation. Det er stort set overflødigt, når jeg bruger farvet dagcreme. Hvis der endelig er noget, jeg vil dække, toner jeg lidt concealer eller stick Foundation ud med den farvede dagcreme. Sådan dækker jeg alt fra en sjælden bums til den evige rødme.
Om det er dovenskab eller bare mangel på interesse, ved jeg ikke. Faktum er, at jeg bare aldrig bliver hende, der tjekker og retter på makeuppen i løbet af dagen. Min makeup skal holde til det hele. Det er bare kikset, når hele kinden ender på skuldrene af de mennesker, der bliver krammet i løbet af dagen. Det sker ikke med en farvet dagcreme.

4. Jeffree Star Cosmetics Thirsty Palette
Nu hvor den næste palette fra Jeffree Star Cosmetics* næsten er landet i Danmark… Vil jeg en sidste gang dele min glæde over Thirsty Palette. Den blev primært indkøbt for den turkis nuance Submerge midt i nederste række. Det har sjovt nok vist sig at være den nuance, jeg har brugt mindst. De kølige brune nuancer Subtle og Drizzle bliver stort set brugt dagligt. Mens den hidsige neonkoral nuance Biiiitch! midt i øverste række er svær for mig at komme uden om. I bedste Christina Aguilera stil har jeg endda givet den gas med gul øjenskygge og flydende sort eyeliner (Not myself Tonight 1.47).
Glimmerøjenskyggerne i midterste række fortjener et helt afsnit for sig selv! De er helt vilde alene, og modsat utrolig mange andre øjenskygger med den mængde glimmer, drysser de minimalt, når de først er lagt.

5. Vilhelm Parfumerie Poets of Berlin Eau de Parfum¤
”Eeeej mor, det er dig, der dufter af kage!”, udbrød min yngste. Der er ingen tvivl om, at de søde noter af blåbær, citron og vanilje gør et indtryk i åbningen af Poets of Berlin. Sødmen er kontrolleret af en bitter og pudret blanding af iris og bambus. Mens en knastør vetiver sammen med sandeltræ udgør en dyb bund, der sørger for harmoni.
Jerome Epinette er næsen bag duftene, mens Jan Ahlgren, manden bag mærket, sørger for historierne. Poets of Berlin er en hyldest til David Bowies berliner triologi (Low, ”Heroes” og Lodger). Og den har ramt plet. Den er som et bowienummer fuld af kraft, lidt skæv, legende og samtidig aldeles genial.
Duften talte øjeblikkeligt til mig, så det var med stor utålmodighed, jeg ventede noget nær en evighed på, at den kom på lager i Illum.

6. Biologique Recherche Cryo-Sticks
Hvis du er en af de læsere, der har fulgt med længe. Kan du forestille dig, at jeg er helt oppe at køre over Biologique Recherche Cryo-Sticks. De har været kilde til store smil, fordi jeg selv griner af, hvor håbløst forudsigelig jeg er.
Cryo-Sticks er lavet af kirurgisk stål, de er hule, afrundede og skeformede, og inden i rundingen er der en frostfri væske. Og så opbevarer du dem i køleskab eller fryser efter temperament.
Det lyder måske ikke videre behageligt at køre noget iskoldt rundt i ansigtet, men effekten taler for sig selv.
Det er intet mindre end fantastisk! Irritation, hævelser, rødme falder på et øjeblik.
Om morgenen er det øjenomgivelserne, der kan have glæde af en kort massage. Om aftenen er jeg blevet afhængig af at bruge dem sammen med en maske eller til at massere cremen ind i huden.

7. The Balm BalmJour Creamy Lip Stain i farven Hello!
”Hvad er det, du har på læberne?” Det er Katjas standard replik, når jeg har denne læbestift på. Det er en rigtig katjafarve, så jeg må hellere købe en til hende snart. Så kan jeg passende købe flere til mig selv samtidig. Umiddelbart kan jeg ikke komme i tanke om en flydende læbestift, jeg har brugt så flittigt, uden den har taget livet af mine læber. Det er jo ikke særlig rart at få knasende tørre læber bare fordi, man vil have en holdbar læbestift på. BalmJour Creamy Lip Stain holder! Især hvis man lige kysser overskydende farve af på en serviet, det tager også det meget glossy look, den har.
The Balm står bag MANGE gode produkter, og selvom jeg kender kvaliteten og niveauet, så overrasker det mig alligevel. Mærket er bare en klasse for sig!

8. Beauty Bear Skin Vitamins*
Der er altså en barnlig glæde ved at spise vingummikosttilskud. Mine store knægte har været lige lovlig ivrige efter at hjælpe med at teste dem. Derfor må jeg leve med, at Beauty Bear Skin Vitamins ikke kan stå fremme sammen med de andre kosttilskud. Konsekvensen er desværre, at jeg ikke altid husker at spise dem. Trods smagen af bær, er det kun udseendet, konsistensen og indholdet af sukker, der har noget tilfælles med de vingummier, bamserne ligner.
Effekten af ceramideolie, A-vitamin, zink, antioxidanter og vitaminer er, at min hud har en øget modstandskraft over for ydre påvirkninger og bedre kan bevare et stabilt fugtniveau. Det er et langt bedre resultat, end jeg havde turdet håbe på. Min forventning var færre linjer og bedre elasticitet, også det har Beauty Bear Skin Vitamins levet fint op til. Resten er en fantastisk bonus.

9. Chanel Le Vernis i farven 917 Opulence ¤
Det er længe siden, jeg sidst blev forelsket i en neglelak fra Chanel. Derfor kom det også som noget af en overraskelse for mig. 917 Opulence er ikke bare en hvilken som helst nuance… Det er sådan en, der næsten automatisk bliver favorit af den ene grund, at lakken har en changerende effekt. Min fascination for ting, der skifter farve afhængigt af lyset, mister jeg nok aldrig. 917 Opulence er en gylden rødbrun nuance med en flot changerende perlemorseffekt af blå og grøn.
Effekten bliver først rigtig tydelig, når lakken har siddet et par dage. Derfor er det også rigtig rart, at lakkerne fra Chanel er blevet bedre. Før i tiden holdt neglelakker fra det eksklusive mærke uhyggelig dårligt på mine negle. Formlen er ret tyndtflydende, hvilket kræver et par lag, for at få farven til at dække optimalt.

10. Antonio Axu Silver Shampoo og Conditioner Cool Purple*
Sverige vrimler åbenbart med dygtige mandlige frisører, der er blandt andet ham herover… og så er der Antonio Axu. Han bliver helt rørt, når han skal fortælle sin historie og han er meget tiltalende. Der er slet ingen tvivl om, at han kender sit værd, han har bogstavelig talt kæmpet sig op HELT fra bunden. Der er selvfølgelig lidt frisørlir over ham, men det er okay, for han er til at gennemskue. Han fortjener at være stolt af sig selv og sine bedrifter, der nu har resulteret i en hårplejeserie. Der er to forskellige nuancer shampoo til at neutralisere de varme toner i både lyst og mørkt hår. Det er den lilla, jeg er faldet for… måske mest fordi det var den, der landede i badet først… Jeg skal nok melde tilbage, hvordan den blå variant arter sig også…

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Iben

Hej tak for super blog.
Hvilken farvet dagcreme kan du anbefale?
Vh Iben 😘

Helene Randløv

Tak Iben
Der er virkelig mange…
Jeg bruger næsten altid Alt i en Beskyttelse SPF 40 i hverdagen. Men den jeg nævner her er også rigtig god, lige som Bobbi Brown, Idun Minerals og et hav andre.
Kh. Helene

Julie

Kære jer. Kan man mon spise bear vitaminerne, hvis man prøver på at blive/er gravid? Har læst, at A-vitamin ikke var så godt der. Men er ikke helt sikker. Kh Julie

Katja Moikjær

Kære Julie, det ved jeg desværre ikke

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *