Månedens Favoritter: Januar 2022

Månedens Favoritter: Januar 2022
28.01.22
Månedens Favoritter: Januar 2022

Helledusseda hvor er januar gået hurtigt. Dette år har allerede bragt en masse overraskelser med sig. Umiddelbart ser det ud til, at jeg skal være beredt, for det bliver vist et vildt år! Seriøse nytårsforsæt gør jeg mig sjældent i, alligevel har jeg sat mig nogle mål. De er endda skrevet ned, som en slags kontrakt med mig selv om at lykkes.
Hele vejen rundt er der sket meget i januar, og i skrivende stund er vi restriktionsfri fra på tirsdag. Dig, der er syg, ønsker jeg god bedring!
Månedens Favoritter: Januar 2022 er fuld af farver både til kinderne, til øjnene og der er endda noget med farve til håret. Så er der tre ret inkompatible produkter til ansigtet… Og så er der fedlingerne: én til håret, én til kroppen og én til læberne. Sidst men ikke mindst en ret så forrygende og meget speciel duft!

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

1. Denman D93M Tangle Tamer¤
Når jeg hører navnet Denman, ser jeg tydeligt min mormor for mig. Så vidt jeg husker, havde hun det flotteste grå hår. Og det blev sat præcis, som hun sikkert havde gjort i de sidste halvtreds til tres år. Når det var særlig festligt med inspiration fra halvtredserne. Det foregik med skumcurlere, chiffontørklæde om hovedet og derefter styling med den højt skattede børste fra Denman.
The Original er jeg aldrig selv faldet for, D93M Tangle Tamer derimod har vist sig at have stort potentiale. Den blev min, da jeg besøgte Daisy Beauty Expo for et par weekender siden. Lige siden er den blevet brugt flittigt. Den er, som navnet lover, virkelig effektiv til at få styr på uglet hår. Selv knuder kan den faktisk løse op uden besvær, og det uden at håret ryger med af i kampens hede.

2. CeraVe SA Smoothing Cream*¤
Dette er en creme, som jeg virkelig hader, at min hud elsker. Nu er jeg jo ikke ubetinget god til creme på kroppen… slet ikke creme med urea. Det skal vitterligt være tvingende nødvendigt, ellers finder jeg gladeligt en masse undskyldninger for at lade være. Det er noget med konsistensen… Denne ingrediens giver sådan en sær vandet eller våd fornemmelse på huden.
I onsdags blev CeraVe SA Smoothing Cream og det tilhørende renseprodukt officielt lanceret i Danmark og er dermed snart på hylderne. Derfor er det lidt sjovt, at jeg allerede lang tid før, invitationen landede, havde givet den favoritstatus. Den er faktisk indkøbt adskillige gange, siden Katja skrev om carbamid og syre sidste år. Der er nemlig ingen tvivl om, at min hud er vild med denne creme, selvom min begejstring for følelsen på huden kan ligge et meget lille sted.

3. Matiere Premiere Encens Suave EdP
Da denne duft ramte min næse første gang, havde jeg et ”Ratatouille øjeblik”. Øjeblikket hvor den skarpe madanmelder Anton Ego ved smagen af ratatouille med et er tilbage i barndommens køkken. Encens Suave dufter af en type røgelse, jeg faldt over for mange år siden. Nu ved jeg, at styrax er en slags harpiks fra et blomstrende træ, der stammer fra Sydøstasien.
Røgelse er et vidt begreb! Derfor er jeg egentlig lidt ked af at skrive, at den dufter af røgelse. Encens Suave åbner lige på og hårdt med friskkværnet kaffe. Et øjeblik senere glider den over i en blød, afrundet og nærmest cremet røgelse i skøn forening med intens sødme fra vanilje. Duften bliver fuldendt af en let bitter styrax og en dyb næsten læderagtig labdanum. Duften er perfekt til en intim aften med dit hjertes udkårne…

4. DMC mundbind Type ll R*
I efteråret ledte jeg efter et eller andet produkt og stødte på disse pink mundbind. Siden glemte jeg alt om dem, indtil jeg modtog en mail om, at de endelig var på lager igen. Selvom restriktionerne og dermed brugen af mundbind fra på tirsdag er blevet ophævet de fleste steder, skal de med her. De har nemlig bragt mig stor glæde i de forgangne måneder, jeg bliver simpelthen gladere ved synet af dem. De lyseblå mundbind er træls! De mange positive tilkendegivelser over de pink mundbind bekræfter mig i, at jeg langt fra er alene med den følelse.
Da jeg var i Paris i oktober, købte jeg en kasse sorte mundbind, som mine tre mænd hurtigt fik brugt. Derfor røg der også lige nogle kasser sorte med i kurven, da jeg klikkede de pink hjem til mig selv.

5. Juvia’s Place Blushed Volume 2
Der er ikke engang en lillebitte fordybning, der tilkendegiver præcis, hvor meget jeg har brugt denne blush. Det er virkelig imponerende! Juvia’s Places produkter er så pigmenterede, at man ender med at bruge uendelig lidt. Det er dog en stejl læringskurve, hvis man er vant til at bruge masser af produkt. Det har et par gange resulteret i, at jeg måtte afprøve trenden med at lægge blush under foundation. Det er bestemt et fint look, men det er lidt besværligt de dage, hvor jeg ikke bruger foundation.
Denne blush og de fleste andre produkter, jeg har købt fra Juvia’s Place, er uden karmin. Derfor bruger jeg blushen som øjenskygge. Det er en udsøgt glæde for mig at lægge en helt monokrom makeup, fordi det aldrig før har været en mulighed. Se eller gense tidligere favoritter fra Juvia’s Place.

6. WeDo Professional Nourishing Night Shift*¤
Da jeg i forvejen ikke altid har så let ved at sove, prioriterer jeg min søvn virkelig højt. Derfor er mit hår sat op om natten. Når jeg bliver vækket af, at håret er i karambolage med en arm, en pude eller lignende. Ja, så bliver jeg altså gnaven. Faktisk er det aldrig lykkedes mig at blive klog på, hvad der slider mest eller mindst på håret.
WeDo Professional Nourishing Night Shift bruger jeg i længderne både for at beskytte spidserne, og så får de bare et mindre slidt look. Cremen virker fed og drøj, men når du får den i hænderne og fordeler den, virker den nærmest let. Duften er rimelig kraftig melonagtig, men jeg synes ikke, at den er så voldsom i de rette mængder. Du kan både vælge at vaske den ud om morgenen eller lade være.

7. KVD Beauty Good Apple Skin Perfecting Foundation Balm*¤
Det har ærligt talt ikke været ret nemt at komme her til… Faktisk har jeg flere gange været ved at opgive. Good Apple og jeg er slet ikke et match! Og så er det men’et kommer! For den foundation ligger bare så flot på huden, når den først er der! Det er udelukkende mindet om, en for længst udgået foundations fortræffeligheder, der er årsag til min stædighed. Lige nu går det op for mig, at det eneste, jeg ikke har prøvet, er en svamp til påføringen.
Du skal bruge uendelig lidt af Good Apple Skin Perfecting Foundation Balm. Bruger du for meget, ser det frygteligt ud og det er et mareridt at fordele. Heldigvis er der nu flere dage, hvor det lykkes, end de dage hvor det slet ikke går. Derfor har den fortjent sin plads som favorit.

8. EVY Technology Daily Defence Face Mousse SPF 50*¤
Da jeg i 2020 var til Daisy Beauty Awards, købte jeg et lager med hjem af SPF fra EVY Technology. Daily Defence Face Mousse SPF 50 var et forholdsvis nyt skud på stammen, derfor røg den med hjem på prøve. Den skuffede ikke! Faktisk har EVY Technology endnu ikke skuffet mig, hvorfor det efter min mening er den bedste SPF på markedet. Det siger ikke så lidt, at jeg næsten ikke kan overskue at teste nye produkter. EVY Technology kan jeg stole på. Den er perfekt under makeup, den smelter ikke af eller svier, når jeg sveder. Trods de kemiske filtre kan jeg bruge den i øjenomgivelserne uden ubehag… igen fordi den ikke smelter. Den er let at dosere, let at påføre og rar på huden, samtidig er den så billig, at jeg kan overskue at bruge rigeligt.

9. Jeffree Star Cosmetics Hydrating Glitz Lip Balm i farven Pink Roses
Gys, i dette øjeblik, går det op for mig, at Hydrating Glitz Lip Balm måske ikke er tænkt til at være i fast sortiment. Hydrating Glitz Lip Balm er ikke bare behagelig at have på, den er også virkelig fin. Selve farven er virkelig diskret, selvom den bliver beskrevet som neon pink. Det er en helt transparent formel, den er let og føles mest som en almindelig læbepomade. Man behøver altså ikke tænke over farven, den giver bare et let pink skær. De andre farver har jeg endnu ikke prøvet, men jeg overvejer, om ikke de også skal være mine. I øjeblikket hygger jeg mig med let konturering af læberne med en lys og en mørkere lipliner. Det er her et produkt som Hydrating Glitz Lip Balm især kommer til sin ret.

10. Made by Mitchell Mini Mitchell Vol. 1 Pressed Pigment Palette*
Den fine palette stikker i mange retninger, derfor lå den ubrugt hen, indtil jeg fik kigget grundigt på den. Det var især den lyseblå Snow Cone jeg faldt for, og den pink Wapink, og den lilla Sour, og … Faktisk er hele paletten ret fantastisk. Den blev indkøbt for at teste kvaliteten, og fordi emballagen til de store Made by Mitchell paletter er hæslig. Den er så spraglet, at selve skyggerne ikke kommer til deres ret, og derfor er de sværere at overskue. Da Mini Mitchell Vol. 1 overraskede så positivt, købte jeg alligevel de to store paletter. Heldigvis er de langt mere overskuelige i virkeligheden, så det var et rigtig godt køb. Det er en fællesnævner for Made by Mitchell, produkterne er god kvalitet, ret så fine og anderledes farver, og så er de rigtig brugervenlige.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Kristina

Hej med jer,

Hvor benytter i CeraVe SA Smoothing Cream? Jeg tænkte, at jeg kunne bruge den til mine ben, men er også typen der hurtig laver det til en bodylotion og så holder den jo ikke længe.

Dbh

Kristina

Helene Randløv Hansson

Hej Kristina
Den er jo ret sej og rimelig drøj i brug, så jeg bruger den efter behov på overarme, baglår, mås og skinneben… altså der, hvor jeg bliver tør.
Kh. Helene

Lea

Hej
Har du også prøvet solcremen fra EVY:
EVY TECHNOLOGY
Sunscreen Mousse SPF50 100 ml
Hilsen Lea

Helene Randløv

Hej Lea
Søg på EVY i søgefeltet, så kan du se alt, jeg har skrevet om mærket. Eller du kan også bare følge linket i teksten om produktet ovenfor.

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *