Fredagsfavorit: VitaYummy Hair & Nails

VitaYummy Hair & Nails
21.01.22
VitaYummy Hair & Nails

VitaYummy Hair & Nails

Reklame for VitaYummy

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

Da vi før har fået betaling for at reklamere for VitaYummy, skal der naturligvis stå, at indlægget er reklame. I modsætning til tidligere indeholder indlægget dog udelukkende omtale af en gave fra VitaYummy. I denne omgang får vi altså ingen penge for at skamrose VitaYummy. Det, synes jeg, er vigtigt lige at nævne, inden jeg skriver mere om den nye smagsvariant af VitaYummy Hair & Nails ¤.
Dette er oprigtig begejstring for en produktkategori… Som, jeg på den ene side synes, er lidt fjollet. På den anden side er den virkelig vigtig, fordi der er så mange mennesker, der har overordentlig svært at sluge tabletter. Med andre ord er det en vigtig produktkategori for alle dem, der gerne vil tage kosttilskud men ikke rigtig kan.

Slik eller kosttilskud
Hvordan kan man have noget i mod vingummikosttilskud? Der er faktisk nogen derude, der er knap så begejstrede, selvom det er svært for mig at fatte. De mener, det er farligt at blande kategorier som vitaminer og slik sammen. Det vidner om en meget nedladende holdning til forbrugerens (kvindernes) evne til både at forstå produktet, men sandelig også til sådan noget som mådehold (indsæt selv ironisk emoji). Selvfølgelig kan både børn og kvinder forstå, at der er begrænsninger på, hvor mange vitaminbjørne man må spise dagligt. Også selvom de smager virkelig godt og er en daglig godbid!
VitaYummy har gjort det meget lettere at overskue, hvilke af de skønne varianter, der er begrænsninger på. Der er nemlig flere af varianterne, man gerne må spise på samme tid. Og så er der dem med fedtopløselige vitaminer, hvor der naturligvis er risiko for overdosering, hvis du spiser for mange.

VitaYummy Hair & Nails
For nylig landede en pakke fra VitaYummy på kontoret. Det var eftermiddag, og den travle og smådovne dåse fik kun læst titlen på kosttilskuddet. VitaYummy Hair & Nails ¤ er ikke en ny variant, det er derimod smagen af citron og hvilken smag! Den smager HELT VILDT godt og dejlig syrligt. På kort tid er den blevet en favorit, og jeg skyndte mig naturligvis at købe flere, så jeg ikke løber tør. Mine tre mænd spiser dem nemlig også gerne (hvis de kan finde dem).
VitaYummy producerer efter min mening de bedste vingummikosttilskud på markedet. Funktion, sammensætning og smag går hånd i hånd, og selv dem, som jeg ikke er ligeså pjattet med, ryger ned. Med den nye smagsvariant Lemon, er der tre forskellige smagsvarianter af VitaYummy Hair & Nails ¤. Den oprindelige med hindbær, fersken, sommervarianten, der fik lov at blive og nu den med citron.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Du kan finde VitaYummy mange steder, blandt andet i Matas*, Normal og selvfølgelig på VitaYummys egen webshop.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Nanna

Det er vel også en ulempe i forhold til tænderne, at man skal spise noget sukkerholdigt og klistret som samtidig er surt hvert dag. Man skal i hvert fald huske at skylle efter og børste tænder

Helene Randløv Hansson

Hej Nanna
Hvis man ikke kan sluge tabletter, er det et glimrende alternativ, og hvis man samtidig er en slikmund, er det en daglig godbid med en ret så god “bivirkning”. Det er immervæk lettere at huske at tage kosttilskud, hvis de smager godt og er lidt hyggelige. Man skal altid passe på tænderne, det går jeg ikke ud fra, at nogen er uenige i. Det gælder ligegyldigt, hvad man vælger at putte i munden.

Kh. Helene

Nanna

Det er selvfølgelig en god pointe! Det virker stadig bare som om man er gået efter fuld plade i en tandlæges mareridt med sukker, syre og klistereffekt. Hvis man nu havde lavet sukkerfri tyggetabletter eller brusetabletter, kunne man måske bedre forsvare det

Helene Randløv Hansson

Hej Nanna
Der er jo syre og sødemidler i begge dele? Så det er da også en skidt løsning. Vitaminer smager generelt ret så skidt, hvis de skal tygges. Heldigvis bestemmer man selv, hvordan man indtager sine kosttilskud. Hvis man har særlige bekymringer/udfordringer i forhold til tænderne, går man vel automatisk udenom denne type.

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *