Glød, styrkede negle og glad hud med VitaYummy

Glød, styrkede negle og glad hud med VitaYummy
19.11.20
Glød, styrkede negle og glad hud med VitaYummy

Glød, styrkede negle og glad hud med VitaYummyReklame for VitaYummy

De dersens vitaminbjørne er vokset på mig. De tre typer, jeg fokuserer på i dag, kan gøre en forskel for hud, hår og negle. VitaYummy har som jeg nævnte sidst, mange forskellige slags kosttilskud. Selvom det i dag skal handle om Hair & Nails, Tan & Glow og Anti Age, vil jeg lige slå et slag for de øvrige varianter. Det fortjener de simpelthen! For mig giver det ikke nogen speciel mening at kaste mig over vitaminbjørne eller vingummikosttilskud. Når jeg alligevel vælger at fremhæve dem, er det fordi VitaYummy smager virkelig godt. Faktisk smager de så godt, at jeg igen og igen tager mig i at have lyst til mindst en ekstra… af hver. Det handler om at få sig nogle gode vaner, når det kommer til at få taget sine kosttilskud. Og det er altså meget lettere at huske, når de smager som slik.

Hair & Nails
Man behøver ikke sige styrkede negle mere end én gang, før jeg lytter. Glansfuldt hår vil jeg også rigtig gerne have… Med hele 5000,00 µg biotin er der rig mulighed for at få fyldt depoterne godt op, i øvrigt indeholder bjørnene en rigtig god sammensætning af vitaminer. Og særligt mine negle er blevet markant kraftigere. Selvom det selvfølgelig er rart, når neglene på hænderne er pæne… Så er det faktisk på tæerne, jeg oplever den største forskel. Mine fingernegle er ret bløde, derfor oplever jeg ikke at neglene knækker. Det gør neglene på tæerne derimod, og det er stoppet, efter jeg er begyndt at tage VitaYummy Hair & Nails. Det er en uventet men også virkelig positiv effekt.
Bjørnene har en frisk og dejlig smag af hindbær, og de er meget bløde og rare i munden

Tan & Glow
Masser af antioxidanter og naturligvis beta-karoten finder du i Tan & Glow (husk nu at undlade dette kosttilskud, hvis du ryger!). Der er yderligere tilføjet gurkemeje ekstrakt, og det skulle ikke bare vedligeholde din kulør, men faktisk give underhuden farve.
Desværre troede jeg fejlagtigt, at det er et kosttilskud, der hører forår og sommer til. Derfor er jeg først lige begyndt at tage dem og har naturligt nok effekten til gode. Bjørnene har en hård konsistens, så tænderne har lidt at arbejde med. De har en ret speciel lidt syrlig smag. Det er en jeg lige måtte vænne mig til. Smagen tilskriver jeg det ret høje indhold af riboflavin(B2-Vitamin). Riboflavin har en meget speciel lugt, der helt sikkert er vanskelig at maskere. Bjørnene smager også lidt af gulerod, som de har fået farve fra.

Anti Age
De her bjørne er meget spændende. Sædvanligvis bliver min hud rigtig sur i takt med at temperaturen og luftfugtigheden falder. Det har den slet ikke været i år, selvom jeg endda har holdt en lang pause fra mit ellers trofaste kosttilskud med kollagen. Anti Age er det eneste kosttilskud, jeg har taget længe, og siden huden ikke har været sur, må jeg skylde skylden på de røde bjørne. Udover en fin sammensætning af vitaminer og mineraler er der også Coenzyme Q10 i.
På emballagen står der, at bjørnene har smag af mango, hjemme hos os hælder vi mere til, at det er smagen af blodappelsin. Bjørnene har i hvert fald en syrlig og let bitter smag og konsistensen er hård, så den skal tygges godt.

Kosttilskud kan ikke erstatte en sund og varieret kost, men de kan bidrage til at vedligeholde en rask krop. Sørg for at læse grundigt om de forskellige kosttilskud på VitaYummys eget site, så du holder dig til de rigtige doseringer. Selvom de måske nok både ligner og smager som slik, er det selvfølgelig muligt at overdosere særligt de fedtopløselige vitaminer som A- og D- Vitamin.

Har du lyst til at prøve et eller flere af de tre kosttilskud nævnt her eller et af de andre kosttilskud fra VitaYummy, kan du med rabatkoden: PD20 opnå 20% rabat i på VitaYummys egen webshop i de næste 48 timer.

Reklame for VitaYummy

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Lotte

Jeg er ikke så vild med vingummifiduserne.
Findes de også som rigtige piller?

Helene Randløv

Hej Lotte
Nej, VitaYummy er udelukkende vingummier. Der er masser af kosttilskud til hud, hår og negle på markedet. Det interessante ved VitaYummy er netop de gode varianter til alle dem, der har det stramt med tabletter.
Kh. Helene

Selina

Hvilke resultater har du opnået fra Tan and Glow?

Helene Randløv

Hej Selina
Jeg endte med at lade dem ligge til foråret. Fordi jeg gerne vil teste, hvordan de virker på soleksem.
Kh. Helene

Afllop

Hvorfor må man ikke spise tan and glow hvis man ryger.

Helene Randløv

Fordi de indeholder betacaroten 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *