Månedens Favoritter: November 2021

Månedens Favoritter: November 2021
03.01.22
Månedens Favoritter: November 2021

Månedens Favoritter: November 2021

Trods temmelig stor forsinkelse håber jeg på, at Månedens Favoritter: November 2021 bliver taget godt imod. Det er lidt sjovt, for disse indlæg, som jeg hader at elske, inspirerer også mig selv. De sørger især for, at nogle af de ting, som jeg skal have afprøvet, faktisk også bliver testet. Det er slet ikke så tosset. Der står lige nu SÅ mange spændende ting på mit skrivebord på kontoret… at jeg nærmest ikke kan sidde der. Nå men mere om dem i nogle andre indlæg.
Månedens Favoritter: November 2021 består af en blanding af en lillebitte smule makeup, der kan bruges over det hele… en rundbørste der sparer tid, en hverdagshelt, en genanskaffelse, en helt vild creme, en MEGET smuk neglelak, en helt særlig duft og to meget forskellige plejeprodukter til læberne. Hvis du spørger mig, er det en ret så god blanding af det hele.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

1. Ducray Hidrosis Control Roll-on*
Der er flere læsere, der har skrevet og spurgt, hvad der er sket med vores fælles favorit Rexona antiperspirant. Den er desværre blevet reformuleret. Nu kan jeg ikke med hverken duft eller effekt. Den er ikke længere til at stole på, og det kan jeg ikke leve med. Det er jeg så MEGATRÆT af, for den har fulgt mig i årevis.
Heldigvis fandt jeg hurtigt en erstatning, der kan leve op til mine forventninger. Jeg savner friskheden, som en smule duft kunne give. Effektiviteten gider jeg dog ikke gå på kompromis med, og det synes at være løsningen, hvis jeg vil have en duft. Derfor bruger jeg nu uparfumeret deodorant, og det skal man altså lige vænne sig til. Det gør jeg nu gerne, for Ducray Hidrosis Control er virkelig effektiv. Den findes både som creme og roll-on og begge dele fungerer upåklageligt.

2. Youth To The People Yerba Mate Resurfacing Energy Facial*
Under gaveindpakning af mit reserveprodukt, slog det mig, at denne maskes fortræffeligheder ikke er nævnt på bloggen. Det er nærmest en katastrofe eller… det er i hvert fald ret ærgerligt. Det er nemlig et af de produkter, som jeg har genkøbt mange gange efterhånden. Et jeg giver som gave, og et jeg virkelig holder af.
Når et produkt hedder noget med facial, bliver jeg altid nysgerrig. Det er et ret vildt løfte, og det er fantastisk, når produktet lever op til mine forventninger. Det gør Yerba Mate Resurfacing Energy Facial, og den gør det lynhurtigt. To minutter skal den sidde, så er huden frisk, fin og glødende, når jeg vasker masken af igen. Denne maske er effektiv uden at irritere min sarte hud. Efterfølgende giver jeg den gas med et godt lag creme til natten.

3. NudeSTIX Nudies Matte All Over Face Color i farven Moodie Blu*
I november har jeg haft makeup på… endda flere gange. Det er mærkeligt, at det er en uvant fornemmelse, når det før isolation og træls virus var hverdag. Helt ærligt er jeg fuldstændig ude af træning. Så makeuppen bliver tværet ud, fordi jeg gnider mig i øjnene. Det er simpelthen helt til grin… I årevis har jeg plapret op om, hvordan man skal holde fingrene fra huden, øjnene og makeuppen… Og se mig så nu. Det er da sørgeligt, at en dåse kan være så meget ude af træning. Nå… men for at komme op på hesten igen, har jeg kastet mig over cremeøjenskygger og sticks.
NudeSTIX Nudies Matte All Over Face Color i farven Moodie Blu er en helt fantastisk lilla nuance… som jeg aldrig ville bruge på kinderne… men på øjnene er den altså fabelagtig.

4. Sephora Lip Sleeping Mask*
Hvordan den er at sove med, ved jeg faktisk ikke, det har jeg simpelthen glemt at teste. Sephora Lip Sleeping Mask er virkelig rar foran computeren, så den ligger på mit skrivebord. Så sidder jeg der og har vildt bløde læber, når jeg læser og skriver. Den er ret flydende og selvfølgelig uden SPF, fordi den er beregnet til brug om natten. Det er altså ikke en erstatning for din læbepomade, selvom den er rar og passer godt i lommen. Konsistensen er mere flydende nærmest olieagtig i forhold til andre læbepomader. Den hænger alligevel ved læberne på en rar måde, uden at den på nogen måde klistrer. Det er selvfølgelig individuelt, hvad der føles rart, men jeg synes, at den er vildt behagelig. Fornemmelsen holder længe på læberne, så den er nok ret god til natten, nu jeg tænker over det.

5. Neostrata Resurface High Potency Cream¤
Min hud er svær at gøre tilpas, og når det er koldt, er det desværre endnu sværere. I forbindelse med et arrangement på en kosmetisk speciallægeklinik blev jeg præsenteret for Neostrata. Mærket kender jeg naturligvis af navn, men jeg har ikke stiftet bekendtskab med produkterne før nu. Og hvilket møde… Fra præsentationen fik jeg to spændende produkter med hjem. Det kom faktisk bag på mig, at jeg kunne tåle Resurface High Potency Cream. AHA i en koncentration på 18% er vanvittigt effektivt både til eksfoliering, tørhed, linjer, pigmentforandringer og glød. Ulempen ved høje koncentrationer er dog, at det netop godt kan være hård kost for sart hud. Heldigvis er min hud kun blevet gladere, glattere og mere fugtet. Hos Nativus, hvor arrangementet foregik, fik jeg også en retinolpeeling, som efter endt afskalning havde gjort underværker for min glød og mine sovelinjer.

6. RMS Beauty Magic Luminizer*
Magics lysere fætter Living er omtalt på bloggen for lææænge siden. Det er en fin highlighter, og da jeg for nylig prøvede Magic, var kærligheden tilbage øjeblikkeligt. Som du nok ved, er jeg ikke uden forbehold, når det kommer til highlighter. Langt de fleste har efterhånden fået denne makeuptrend under kontrol, og det er virkelig klædeligt. Highlighter er fantastisk til at give liv til ansigtet, når man bruger den rigtige farve og ikke mindst mængde. Der var bare lige en årrække, hvor man helst skulle kunne spejle sig i highlighteren på kindbenene. Hvis farven så ovenikøbet var lidt skæv, havde det nærmest modsatte effekt. Ansigtet så nærmest karikeret ud, og det er jo tiltænkt helt anden type makeup…
RMS Beauty produkterne er meget cremede, og det skal man bestemt være til. Til gengæld får huden en fantastisk glød og et flot friskt look.

7. CND Vinylux Long Wear Polish i farven Statement Earrings #393*
Så snart jeg landede hos Nicole, fik jeg øje på farven… Den er simpelthen absurd smuk med sit hologlimmer. Det er sådan en lak, der efter min mening passer til det hele. Den kan både være afdæmpet til hverdag og festlig til en aften i byen. Og jeg er HELT VILD med den.
Faktisk er det en af de første CND Vinylux lakker, jeg har brugt længe. Det skyldes, at jeg enten ikke har haft neglelak på eller fået lagt Shellac på hos Nicole. Derfor var det rart lige at få testet holdbarhed og den slags af igen. Til min store lettelse er CND stadig en storfavorit. Det er jo så dejlig nemt, lakkerne tørrer hurtigt og holdbarheden er god. Det siger faktisk ikke så lidt, når man er blevet vant til Shellac, der er en del hårdere.

8. Diptyque Orphéon EdP
De fleste elsker duften og vil vide, hvad det er. Katja var knap så begejstret, men det var vist mig, der havde været lidt gavmild. En fremmed mand i en boghandel havde pludselig næsen helt inde ved min hals… Selvom jeg ikke er uvant med, at folk spørger til duften, jeg har på… så er SÅ nærgående mænd altså ikke hverdagskost. Det var mest synd for ham, for han blev så forfjamsket, da jeg vendte mig om, at han nær var faldet over sig selv.
Duften åbner næsten metallisk med en kraftig enebærnote, der i næste øjeblik transformeres til en skøn aromatisk grøn og sprød duft. Efterhånden som duften lever på huden, opstår et meget fint og rent samspil mellem det grønne og en ren blomstret midte af jasmin. En lækker bund med noter af varme krydrede tonkabønner og cedertræ afrunder duften meget elegant.

9. YSL Rouge Volupté Shine*
Farven er vist udgået, men det er heller ikke den, der er interessant. Det er derimod konsistensen af læbestiften… den føles som en smørblød læbepomade. Denne nuance er utroligt pigmenteret. Det er både fantastisk og virkelig upraktisk. Pigmenteringen er fantastisk, fordi du med et enkelt strøg har farve på læberne. Det er upraktisk med en nuance som denne, fordi den er så blød, og derfor kræver et spejl. Når jeg skal købe flere, bliver det nogle mere afdæmpede nuancer, som man kan tage på i en fart.
YSL Rouge Volupté Shine er ikke en læbestift, der er egnet til brug af mundbind! Både på grund af konsistensen, men også fordi duften af mango er ret så kraftig. Forhåbentlig har du også fri engang imellem, så du kan forkæle dine læber med en skøn cremet læbestift. Det er simpelthen forkælelse i form af læbestift.

10. Tangle Teezer Blow-styling Round Tool Large*
Alt der letter styling af håret, tager jeg i mod med kyshånd. Det er fjollet at sige, at jeg ikke er god til at style hår, for det er jeg egentlig. Det er mere korrekt, hvis jeg bare erkender, hvor lidt jeg gider at gøre det. Der findes jo nærmest ingen bedre følelse, end når håret sidder, som det skal. Og selvom jeg har pæne hårspænder, masser af klemmer, krøllejern, bølgejern, stylere og hvad ved jeg… så ender mit hår halvtørt i en knold. Det er da næsten lige så sølle, som det der makeup. Ja, jeg er nærmest lidt flov over mig selv.
Når jeg endelig tager mig sammen og styler lidt volumen i håret, så bruger jeg gerne Tangle Teezer Blow-styling Round Tool. Om det er rigtigt eller indbildning ved jeg ikke, men det virker som om, det tørrer hurtigere.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Maria

Hej, Jeg har prøvet Ducray deo’en efter jeres anbefaling. Den virker så godt på lugt, men jeg kan desværre ikke tåle den længere, og bliver rød under armene. Jeg er derfor på kig efter en anden deo.
Jeg er havnet hos Rudolph care som skulle være mild.Flere skriver at den er god fordi den ikke indeholder aluminium. Jeg er egentlig ikke bange for aluminium, jeg studser bare fordi den indeholder “det naturlige krystal potassium alum” (som Rudolph care selv formulerer det). Og nu er salte jo et krystal, så… jeg tænker: er det ikke netop aluminiumsalt? Eller går armhulen op i om det kaldes aluminium-salt eller alum-krystal. Please, hjælp med at opklare 🙂

Helene Randløv Hansson

Hej Maria
Æv, hvor træls! Katja kan heller ikke tåle den. RC er bestemt ikke bedre eller mere virksom, fordi den ikke indeholder aluminium, det er noget sludder. Det er efterhånden en religion og aluminium får skyld for mangt og meget. Du har selvfølgelig ret i at Potassium Alum (potassium aluminium sulfate) er en aluminium, det skriver RC også på deres eget site. Du skal dog være opmærksom på, at den er parfumeret.

Kh. Helene

Maria

Tusind tak for den hurtige tilbagemelding! 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *