Tirsdagstip: Brug øjenskyggen som eyeliner

11.03.14
Make Up For Ever Aqua Seal
Make Up For Ever Aqua Seal
Foto: Make Up For Ever

Det er så populært med no-buy måneder, shop your stash, og hvad det ellers hedder alt sammen. Det er jeg stor fan af, fordi det tvinger folk til at være kreative. Eller det er da det, jeg forestiller mig? Det piller i hvert fald altid ved min kreativitet, når udvalget bliver begrænset lidt. Det sker jo ikke særlig tit, at mit udvalg bliver begrænset, men jeg elsker at pakke til ferier, weekender eller andre ture, som kræver både planlægning og nytænkning.

Mangler der noget?
Da en af mine søde veninder proklamerede, at det var tid til at komme i bund med nogle af de brune paletter (yay!), spurgte hun mig til råds. ”Det er ligesom om der mangler noget”… Og ja, der manglede virkelig noget, og det var farver. Altså brune looks er sikkert super fine, trygge og klassiske, men særlig spændende det kan man ikke kalde dem. Min veninde så undersøgende på mig og konstaterede, at det var en farvet eyeliner, som manglede. Hvorefter hun stod på hovedet i skuffen med makeup.

En eyeliner palette
Selvom hun gerne ville tynde ud i antallet af brune øjenskygger, så har pågældende veninde kendt mig så længe, at min farveglæde har smittet en lillebitte smule af. Og selvom der var akut mangel på farvede eyelinere, så fandt vi selvfølgelig en rigtig god løsning. I skuffen lå nemlig en virkelig skøn palette med alle regnbuens farver, og den var jo en oplagt erstatning for de farvede eyelinere.

Gentagelse
Det var med en del modvilje mod at lægge netop denne palette i bunken, fordi det stred mod konceptet. Vi fremlagde begge for og imod, og pludselig gik det op for mig, hvor alt denne modvilje stammede fra. Min veninde var åbenbart ikke vant til at bruge øjenskygge som eyeliner, faktisk mente hun seriøst, at jeg aldrig har givet dette tip videre. Det tvivler jeg alligevel på, men det må være tilpas længe siden til, at det kan tåle en gentagelse.

Sådan gør du
Uanset hvilken øjenskygge du har med at gøre, kan du med meget stort held forvandle den til en eyeliner. Alt, du behøver, er en pensel og lidt vand. Penslen kan være en helt traditionel eyelinerpensel eller en skråpensel, bare du vælger den, du arbejder bedst med.
Derefter gør du penslen let fugtig og dypper i øjenskyggen. Når jeg selv gør det, bruger jeg altid siderne af øjenskyggen eller skraber lidt øjenskygge løs og blander med vand til en god konsistens. Det er virkelig lidt vand, der skal til! Selv bruger jeg oftest Make Up For Ever Aqua Seal, men altså vand (og mange andre væsker) kan sagtens bruges.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Evelinasfina Skönhetsblogg

Måste testa denna 🙂

Penny

Et budgetvenligt alternativ til MUFE’s Aqua Seal er E.L.F.’s Makeup Lock & Seal! Den bruger jeg selv til alskens ting, blandt andet øjenskygge-til-eyeliner-transformationer, og den virker fantastisk til prisen som jeg ikke kan huske, men som ihvertfald ikke er meget mere end en halvtredser :).

Emma Martiny // Mon Espace

Jeg er vild med at bruge Aqua Seal, når jeg bruger løs glitter på øjenlågene. Et par dråber i glitteret, og så kan man nærmest pensle det på, uden at der kommer glitter over alt, og så bliver det, hvor det skal hele dagen (eller nok nærmere natten 😉 ).

Vesna Barbu

Det er en rigtig god ide 🙂 smart.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *