Fredagsfavorit: Dyson Airwrap

Dyson AirWrap
03.12.21
Dyson AirWrap

Dyson AirWrap

“Hvorfor bruger du Dyson Airwrap til at tørre hår med? Er det ikke et krøllejern?” I denne video på Instagram viser jeg, hvordan jeg bruger vores egen ALT I EN STYLINGCREME, når jeg tørrer hår. Og mange af jer, har selvfølgelig spottet Dyson Airwrap.

Og jep, jeg Dyson Airwrap til at tørre hår med. Selvfølgelig kan du lave krøller med Airwrap, jeg laver bare aldrig krøller. Derimod bruger jeg Airwrap som føntørrer. Eller rettere føntørrer og rundbørste i et.

Det der med at tørre sit hår efter alle kunstens regler med føntørrer i den ene hånd og en rundbørste i den anden, har jeg hverken armkræfter, tålmodighed eller koordinationsevne til. Frisøren har den meget væsentlige forskel, at hun står over og bagved mit hoved og arbejder, mens jeg selv skal styre en rundbørste i den ene hånd og en tung føntørrer i den anden hånd højt hævet over mit hoved, mens jeg prøver at koordinere spejlvendte bevægelser i spejlet. Bedre mennesker end mig kan muligvis finde ud af det – jeg kan ikke.

Kunstfærdig føntørring med en hånd

Der kommer Dyson Airwrap ind i billedet. Hvis du bruger rundbørste-tilbehøret, kan du bruge den til at føntørre volumen og form ind i håret med kun en enkelt hånd. Eller hvis du bruger et af de flade glattebørste-hoveder, så kan du føntørre hårets længder glatte. Det er intet mindre end genialt, tids- og armkræftbesparende.

Hvad det til gengæld ikke er, er billigt. Dyson Airwrap er pebret, men jeg har stort set ikke rørt andre stylingredskaber i den tid, jeg har haft den.

Læs vores tidligere anmeldelse af Dyson Airwrap her.

Se vores ældre video på Instagram, hvor jeg tørrer hår med Dyson Airwrap

Jeg bruger Dyson Airwrap med tilbehøret “rund volumiserende børste” og “blød udglatningsbørste“.

Her kan du købe det

Dyson Airwrap koster 3990 kroner på Dyson.dk for en complete edition med 6 forskellige hoveder og 3 andre tilbehørsdele.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *