Anmeldelse: Dyson AirWrap

14.01.19
Dyson AirWrap

Dyson AirWrap

Dyson AirWrap er en hårtørrer, glattebørste, rundbørste og krøllejern i et. Ved hjælp af varm luft får AirWrap dit hår til at forme sig, præcis som Dysons ingeniører har udtænkt sig.

Prisen starter ved 3.490 kroner for den mindste pakke, så den skal også være noget helt unikt for at kunne retfærdiggøre den pris. Men det er Dyson AirWrap også.

Hvis du har holdt øje med Dyson AirWrap på YouTube og Instagram, så har du helt sikkert set videoer af, hvordan den kan lave krøller. Selvom det ser godt ud på video, så er det ikke det, du kommer til at se med mig. Det er nemlig ikke den funktion, der giver Dyson mest værdi i hverdagen for mig.

Føntørrer og rundbørste i en hånd

Dyson AirWrap
Dyson AirWrap kommer med en række forskelligt tilbehør: Rundbørste, glattebørster, krøllejern og føntørrehoved. Den kan glatte, krølle, tørre og give volumen.

Jeg bruger AirWrap til at give volumen og style, når jeg føntørrer. Dyson AirWrap gør det ud for føntørrer, rundbørste OG et ekstra sæt hænder, når jeg skal tørre hår. Det betyder, at jeg med en enkelt hånd kan lave en rigtig føntørring i mit eget hår – helt uden at få krampe i triceps af at forsøge at manøvrere rundbørste og føntørrer omkring over hovedet.

For mig har det haft følgende fordele:

 1. Jeg er stoppet med at bruge glattejern og andre stylingredskaber med varmeplader, der ødelægger håret. Dette har givet mig mindre slidt hår.
 2. Effekten af en føntørring med AirWrap holder længere, og min frisure er nemmere at genskabe dagen efter.
 3. Det er usigeligt meget nemmere at arbejde med en AirWrap over hovedet end med føntørrer og en rundbørste.

Jeg er i gang med at lægge en video på Instagram (@pudderdaaserne.dk) netop nu, hvor jeg efter beskeden evne forsøger at vise dette.

God til morgenhår
Jeg har så tyndt og fedtet hår, at jeg burde vaske hår hver dag, men det gider jeg ikke. Jeg misbruger derfor tørshampoo og glattejern for at kompensere for den manglende hårvask, hvilket slider enormt på håret. AirWrap med glattebørsten på er velegnet og mere skånsom til dette formål. Jeg har lavet en video med utroligt fedtet morgenhår, som jeg lægger på Instagram TV, så I kan se det selv – men jeg advarer! Jeg er en værdig konkurrent til Johnny Madsen.

Ren varm luft
Dyson AirWrap bruger udelukkende varm luft. Der sidder en digital motor i håndtaget, hvorfra den sender luft ud igennem det attachment, du har sat på. Luften bliver ikke mere end 100 grader varm og er derfor mere skånsom end normale varmeplader. Du kan derfor også kun forme håret, når det er fugtigt.

AirWrap bruger det, der hedder coanda effekten, som blandt andet indebærer at en buet overflade vil tiltrække en luftstrøm. Den samme mekanisme udnytter både flyvemaskiner og Formel 1 biler. De attachtments, der udnytter coandaeffekten, er udformet på en sådan måde, at luftstrømmen holder håret fast. Dette er mest tydeligt på videoer, hvor krøller snoer sig sammen selv. På glattebørsten sørger coandaeffekten for, at hårene ikke blæser væk.

Brug den i fugtigt hår
Fordi AirWrap aldrig bliver varmere end 100 grader og kun bruger varm luft, så kræver det, at håret er fugtigt for, at den fungerer optimalt. Brug en vandspray, hvis du vil bruge den i tørt hår. Du kan bruge glattebørsterne i tørt hår, men 100 grader varm luft i tørt hår har begrænset effekt.

Brug den rigtigt
Som Helene også tidligere har skrevet, så er internettet propfyldt med videoer af skønhedsbloggere, der viser, hvordan man bruger Dyson forkert. Det er ikke svært at lave krøller med Dyson AirWrap, tværtimod er det meget nemt. Men man skal lige vide hvordan man gør, for det er ikke det samme som at bruge et almindeligt krøllejern eller et glattejern.

Et par tips til krøller med Dyson AirWrap
Jeg vil ikke lave en komplet vejledning her, men blot komme med et par vigtige tricks, hvis du har set for mange YouTube videoer og har svært ved at få din nye AirWrap til at fungere, når du laver krøller:

 • Lav ALTID krøller med AirWrap i fugtigt hår
 • Lad AirWrap blæse indtil håret er HELT tørt, brug derefter kold luft i cirka 10 sekunder. Og sluk så AirWrap FØR du tager den ud af håret.
 • LAD VÆRE med at røre ved dine nylavede krøller! Lad krøllen sidde og “hærde” indtil du er helt færdig med dit hår. Når du har krøllet hele håret færdig, må du pille ved det, men ikke før – ellers ødelægger du holdbarheden af dine krøller.

Virkelig god – virkelig dyr
Jeg har absolut intet negativt at sige om AirWrap – andet end den høje pris. Dette er et nyskabende stylingredskab, der gør en stor forskel for håret. Det er både nemmere at bruge, giver et bedre resultat og er mere skånsomt. Jeg har ikke rakt ud efter andre af mine mange stylingredskaber, siden jeg fik AirWrap. Men jeg fik min AirWrap gratis for at kunne anmelde den. Noget andet er at skulle betale mindst 3.490 kroner for den. Det er rigtig mange penge.

Om Dyson AirWrap er pengene værd er en lidt absurd diskussion. For i denne prisklasse handler det jo om noget helt andet, nemlig om man har råd til eller lyst til at betale så mange penge for et stylingredskab. Har du det, så får du et unikt produkt, hvis lige du ikke finder andre steder.

Tre forskellige pakker – 6 slag tilbehør
Der findes 6 forskellige tilbehør til AirWrap:

 • Pre-Styling Dryer – hårtørrer hoved. Gør AirWrap til en hårtørrer, der minder lidt om Dysons hårtørrer, men i en mindre kraftig version. Denne giver dog en god ekstra værdi til AirWrap
 • Firm smoothing brush – glattebørste med hårde børster. Bedst egnet til tykt/kruset/krøllet hår
 • Soft smoothing brush – glatte børste med bløde børster.
 • Round volumising brush – rundbørste til at give volumen. Kan også bruges til at lave store krøller
 • 40 mm AirWrap barrels – til krøller
 • 30 mm AirWrap barrels – til krøller

På Dysons amerikanske hjemmeside ligger en række gode how-to videoer, som viser de forskellige dele i brug, og hvad man kan med dem. 

AirWrap sælges i tre forskellige pakker:

Dyson AirWrap styler Volume+Shape

 • Dyson AirWrap
 • Pre-Styling Dryer
 • Soft smoothing brush
 • Round volumising brush
 • 30 mm AirWrap barrels
 • Opbevaringskasse af brunt læder

Dyson AirWrap styler Smooth+Control

 • Dyson AirWrap
 • Pre-Styling Dryer
 • Firm smoothing brush
 • 40 mm AirWrap barrels
 • 30 mm AirWrap barrels

Dyson AirWrap styler Complete

Indeholder alle ovenstående dele

Dyson AirWrap styler Smooth+Control koster 3490 kroner. Det samme gør Dyson AirWrap styler Volume+Shape. Complete-sættet koster 3990 kroner.

Jeg har selv Volume+Shape.

30 dages returret på Dyson.dk
Hvis du køber din AirWrap Styler på Dysons egen webshop har du 30 dages returret, hvis du ikke bliver glad for den. Hvis du hellere vil prøve den, før du køber, så har Magasin på Kongens Nytorv de bedste muligheder.

Vi har modtaget Dyson AirWrap som et gratis anmeldereksemplar.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
14 kommentarer
Rikke

Den vil jeg gerne købe!
Kan I ikke få en pudderdåse rabat til Dyson shoppen? 🙂 🙂 🙂

Helene Randløv

Det kan da godt være… vi finder ud af det 🙂

Rikke

Jeg håber stadig på en rabat 🙂 🙂

Charlotte

Er du fortsat glad for din Dyson airwrap?

Helene Randløv

Hej Charlotte
Ja!! Det er vi begge to! Bruger den hver dag!
Kh. Helene

Laura

Vil den kunne give krøller til fint og meget, meget glat skandinavisk hår? 🙂
Jeg har endnu aldrig fundet et produkt eller tool som på nogen måde kan få krøller (eller beach waves) til at holde i mit hår, og heller ikke uden at det bliver ét stort krus-show.

Helene Randløv

Hej Laura
Det kan jeg ikke svare på, bor du i nærheden af Magasin Kgs. Nytorv, kan du prøve… Mit hår kan normalt ikke holde på krøllerne, men det kan det altså med AirWrap. Det handler mere om, hvordan du behandler håret end om, hvad du styler med.
Kh. Helene

Laura

Ahh, god idé! Det vil jeg prøve når de engang åbner igen 🙂 Tak for svar! Kh Laura.

Pia Madsen

Kan Dyson Airwrap bruges i kort hår?

Helene Randløv

Hej Pia
Hvad mener du? AirWrap er en føntørrer med forskellige ret geniale mundstykker, der kan bruges til at style håret.

Kh. Helene

Jane Klausen

Jeg er egentlig glad for min Dyson, men krøllerne “glider” ud efter et par timer. Holder jeres krøller hele dagen – og hvad gør I for at få dem til at holde. Jeg bruger heat protektion, skum og hårspray, men det holder ikke i længden.

Helene Randløv

Hej Jane
Nok ikke så vildt overraskende bruger jeg Alt i en Stylingcreme, og jeg kan godt have krøller et par dage… det skal lige siges, at krøller ellers aldrig holder i mit hår. Dog lader jeg altid krøllerne køle af i formen (altså sætter dem fast med et par nåle eller en klemme), ellers skøjter de ud af mit hår inden jeg er færdig med at style.

Kh. Helene

augusta langelund

hej
jeg overvejer at købe den er den pengene værd ?

Helene Randløv

Hej Augusta
Det korte svar er et KÆMPE JA, men altså i virkeligheden er det jo kun dig, der kan svare på det.

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *