Swatches af de tre farver af Læbesalve SPF 30

Læbesalve SPF30 swatches
01.07.21
Læbesalve SPF30 swatches

Læbesalve SPF30 swatches

Tidligere i dag lancerede vi vores Læbesalve SPF 30 med farve i. Du kan læse indlægget: Læbesalve SPF 30 – nu også med farve. Vi har glædet os så meget til at dele dem med dig. Vi ved jo godt, at den ufarvede version er lidt udfordrende. Det er den blålige farve fra de mineralske filtre, der driller. Og det er desværre sådan, at den bare er meget mere tydelig på nogen end på andre. Personligt er jeg ikke generet af det blålige skær, måske er det, fordi jeg ved, at det betyder, at mine læber er rigtig godt beskyttet. Alligevel forstår jeg udmærket, at nogen er generet af det. Til dig der har det stramt med det look, er de farvede versioner måske vejen frem. Det er i øvrigt udelukkende farverne, navnene beskriver. Der er hverken duft, smag eller noget som helst andet parfume i vores produkter.

Processen
En farvet Læbesalve SPF 30 har længe været på vores ønskeseddel. Det var dog lidt sværere end forventet, at blive enige om farven. Hvis der kun skulle være én, skulle det så være farven, Katja gider at bruge? Eller skulle det være en med lidt mere knald på, som jeg gider at bruge? Og hvad så med alle dem, der helst vil have noget helt lyst. Faktisk var det en af vores skønne forhandlere, der besvarede spørgsmålet ved at ønske flere farver en den ene, vi selv var nået frem til.
Faktisk landede vi først på de eksisterende nuancer, da vi selv gik i laboratoriet. Inden da var der blevet sendt farveprøver frem og tilbage så mange gange, at det begyndte at blive lidt pinligt. Du var næsten med, da farverne blev bestemt, selvom billederne fra vores arbejde var sort-hvide.

Farverne
Som det oftest er tilfældet, har vi taget udgangspunkt i vores egne præferencer. Sådan landede vi på 002 Vanilje, der er en helt lys nude og glitrende version… 003 Nougat der er en Katjafarve og 004 Solbær, der er en Helenefarve. Selvfølgelig ville jeg nok have foretrukket den der helt rigtige røde nuance. Faktum er dog, at jeg sandsynligvis havde været en af de meget få købere til sådan en nuance. Derfor er Helenefarven blevet en kølig gammelrosa nuance. Katjafarven er naturligvis sådan en varm lys terrakotta med et rosa skær. Den originale Læbesalve SPF 30 hedder 001 Transparent.

Læbesalve SPF 30 farver

 

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

dåseshoppen* og på Matas.dk* finder du Læbesalve SPF 30 både med og uden farve.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Mia

Jeg ved ikke om jeg bare har været uheldig… Jeg har lige fået læbesalven (i nougat, fed farve!) og jeg må indrømme, at i forhold til hvor begejstret jeg ellers er for jeres produkter, er jeg ret skuffet. Den er så tyk / tør at den er meget svær at trykke ud af tuben – og den fordeler sig ujævn på læberne, sådan lidt i kager, også på grund af den tykke konsistens, tror jeg. Har jeg været uheldig at få mandagsudgaven eller er det et trick til, hvordan man skal bruge den?

Helene Randløv Hansson

Hej Mia
Æv, det var da en træls oplevelse. Den er ret så fast i konsistensen, især hvis den ikke har været brugt i noget tid. Det kan løses ved at “massere” næbbet, altså den der applikator dut. Håber det giver mening og at det løser problemet.

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *