Læbesalve SPF 30 – nu også med farve

Læbesalve SPF 30 farvede
01.07.21
Læbesalve SPF 30 farvede

Læbesalve SPF 30 farvede

I dag lancerer vi vores populære Læbesalve SPF 30 med mineralsk solfilter i tre farver. Den uparfumerede læbesalve indeholder et bredspektret mineralsk solfilter, der både beskytter mod UVA og UVB-stråler.
Da de mineralske filtre er langt fra usynlige, kan det være en udfordring for nogen at få brugt tilstrækkelig beskyttelse på den sarte hud på læberne. De tre farver, har vi altså blandet i den eksisterende Læbesalve SPF 30. Brug derfor produktet helt, som du plejer på læberne. Og brug fortsat den ufarvede version på ørerne, på ar eller hvor du ønsker det. Produktet er altså uændret bortset fra farven, samme pleje og samme fugt.

Nu også med farve
De tre farver, har vi kaldt 002 Vanilje, 003 Nougat og 004 Solbær. Navnene beskriver udelukkende farvernes udseende – da der selvfølgelig hverken er smag eller duft i de uparfumerede produkter. De tre farver er blandet ud fra, hvad der klæder flertallet, hvilke nuancer læserne oftest efterspørger og selvfølgelig ud fra vores personlige præferencer. Det betyder, at der er:

  • En lys nude med shimmer til de dage hvor der bare skal lidt glimmer til. Det er 002 Vanilje, der er en helt lys beige nuance med let changerende guld perlemor.
  • En neutral MLBB (my lips but better) til de forsigtige Katja’er. Det er 003 Nougat, der er en varm lys terrakotta nuance med et rosa skær.
  • En pink til de Helene’er der gerne vil have mere farve. Det er 004 Solbær, der er en mørkere blåtonet gammelrosa nuance.

Hvis du undrer dig over at vi starter ved 002, er det selvfølgelig fordi den originale Læbesalve SPF 30 er farve 001.

Hvorfor er SPF på læberne så vigtig?
Vores Læbesalve SPF30 indeholder et bredspektret mineralsk solfilter, der beskytter mod både UVA og UVB-stråler. Kombinationen af titanium dioxid og zink oxid sikrer den bedst mulige beskyttelse.
Solbeskyttelse på læberne er ekstra vigtig, fordi huden er tynd. Stratum corneum, det yderste lag, som resten af vores hud er beskyttet af, findes ikke på vores læber. Det er derfor huden på læberne er gennemsigtig, og læberne røde. Vores læber har heller ikke selv talgkirtler, og de får derfor ingen fedt tilført derfra. Fugt og beskyttelse skal derfor tilføjes udefra. Udover bredspektret mineralsk solbeskyttelse og farve indeholder Læbesalve SPF30 derfor 5% reparerende panthenol, fugtgivende sheasmør og lanolin, der plejer og beskytter tørre læber.

Her kan du købe dem
Læbesalve SPF30 er lige nu online på Dåseshoppen og på Matas.dk. Den er også på vej ud til vores øvrige forhandlere online. Læbesalve SPF 30 koster 99,95 kroner både med og uden farve.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Marian Brøndum

Hej
Jeg har en læbebalm med farve.
Første gang jeg prøvede den var den lækker.
Men den stivner i tuden og er næsten umulig at trykke ud. Så den duede faktisk kun første gang.
Den er opbevaret korrekt

Helene Randløv Hansson

Kære Marian
Æv, hvor det lyder træls. Trykker/masserer man næbbet lidt plejer de at virke fint igen. Mine ligger og roder rundt i tasker og lommer, så de bliver ikke altid opbevaret hensigtsmæssigt.
Hvis den er helt færdig, beder jeg dig skrive en besked på facebook eller Instagram, så får vi løst problemet <3

Kh. Helene

Linda Strandberg

Jeg har opgivet at bruge den jeg har købt af samme grund som Marion … men jeg vil da prøve det du foreslår Helene
Havde glædet mig til lidt farve på læberne

Helene Randløv Hansson

Æv altså… det er drøntræls. I må lige skrive på messenger eller i direct på instagram, hvis de er helt åndssvage.

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *