Fredagsfavorit: Dyson Pure Cool Me

Fredagsfavorit: Dyson Pure Cool Me
23.04.21
Fredagsfavorit: Dyson Pure Cool Me
Fredagsfavorit: Dyson Pure Cool Me
Foto: Dyson

For knap to år siden skrev jeg indlægget ”Tirsdagstip: Sådan udholder du pollensæsonen”. Det er tips, jeg står ved, samme år fik jeg dog en ny ven. Ham den langhårede var så begejstret, at jeg fik beordret at købe flere… Og selv om det er noget af en investering, er de, så uundværlig del af mit liv især i pollensæsonen. Prisen kan faktisk slet ikke gøres op i kroner og ører. Det drejer sig om Dyson Pure Cool Me og deres øvrige luftrensere. Derfor har jeg også insisteret på en til kontoret. Den til kontoret er samtidig en varmeblæser, det er lidt hårdt ved øjnene og næsen, men det er uvurderligt med sådan én, der kan det hele. Den har været en god ven, mens det har været koldt. Og lige om lidt når det er varmen, er jeg helt sikker på, den går rent ind som favorit igen.

Sengekammerat
Selvfølgelig larmer den! I forhold til hvor meget sådan en ventilator kan larme, er det bestemt til at holde ud. Faktisk vil jeg gå så langt at sige, at den er min bedste sengekammerat nogensinde. Den larmer mere end ham den langhårede, men altså desværre filtrerer han ikke luften lige så godt. Hvis du er hårdt ramt af allergi, ved du sikkert, hvor ubehageligt og vanskeligt det er at forsøge at falde i søvn med hævede slimhinder. For mig er det sådan en slags kvælningsfornemmelse, det er ligegyldigt, hvor meget antihistamin jeg tager, og hvor ofte jeg pudser næse. Når jeg så endelig falder i søvn, snorker jeg… det er simpelthen så træls. Dyson Pure Cool Me nedsætter mit medicinforbrug markant, samtidig med at jeg faktisk får sovet. Og den står altså og fyrer luft direkte ned i hovedet på mig fra mit natbord.

Dyson Pure Cool Me er en dyr sag, og de større versioner er selvfølgelig dyrere, men igen jeg er den lille fine maskine så taknemmelig. Den tillader mig at trække vejret og ikke mindst få lidt søvn igennem pollensæsonen. Køb Dyson Pure Cool Me i Dysons egen webshop.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Trine

Har du set at Ikea har fået en luftrenser, til en ret overskuelig pris? Har ikke erfaringer med den (endnu) men på papiret skulle den kunne rense luften for bl.a. pollen.

Helene Randløv

Hej Trine
Nej, jeg er ikke ret IKEA-agtig, så det har jeg ikke… Men det lyder VIRKELIG spændende. Det skal jeg klart have undersøgt nærmere.
Tak for tippet <3

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *