Fredagsfavorit: Alt i et Kosttilskud

Pudderdåserne Alt i et kosttilskud
16.04.21
Pudderdåserne Alt i et kosttilskud

Pudderdåserne Alt i et kosttilskud

Tekst markeret med $ er reklame for eget produkt

I dag skal det handle om vores eget Alt i et Kosttilskud $, som jeg er helt nyforelsket i. Derfor en advarsel… Hvis ikke du er i humør til ananas i egen juice… Eller du bare hader ananas, så er det nok bedst, at du finder en favorit fra en anden fredag.  Men hallo dåse… har du ikke skrevet om alle mulige andre kosttilskud? Jo, hvis du har fulgt med på bloggen i de sidste par år, har du læst om flere forskellige varianter og mærker. Kosttilskud er helt afgjort et af mine bløde punkter, jeg er vild med at teste både produkter og forskellige kombinationer af. Det er faktisk også derfor, jeg er nyforelsket i Alt i et Kosttilskud $. I en lang periode har jeg holdt helt pause fra kosttilskud, det vil sige alt andet end mit tilskud af D-vitamin, som jeg ikke tør at slippe.

Mange om buddet
Der er SÅ mange kosttilskud til huden på markedet, og de kan nærmest det samme. Forskellene på indholdet er ofte så små, at det næsten ikke giver mening at nævne… Der, hvor forskellen ligger, er oftest prisen. Det er klart, at firmaer med et medicinalfirma eller anden seriøs kapital i ryggen kan fremvise en eller anden form for dokumentation for selve produktet. Alle os andre må nøjes med de studier, der foreligger på hver enkelt ingrediens.
En ting er den dokumenterede effekt… Så er der også den tid, produktet er om at have effekt. Det er alt sammen ret diffust, og det er meget sjældent, at effekten er dramatisk. Pludselig en dag opdager du, at huden på overarmene er glattere, at neglelakken holder længere, at håret fylder lidt mere eller noget helt fjerde.

Hvordan og hvornår kan man se effekten?
Desværre er det en ret udbredt misforståelse, at man efter få måneder med et kosttilskud med biotin har langt havfruehår. Det kan da godt være, at der er sat skub i væksten, men… ting tager tid. Der er rigtig lang vej til drømmehåret, hvis det eneste der dur er hår til hoften… og dit hår aldrig før er nået forbi skulderen. Du kan læse lidt om effekten og den tid det tager i indlægget ”Tirsdagstip: Kosttilskud til håret tager tid”.
I forhold til kollagen er budskabet det samme, i indlægget ”Kosttilskud med kollagen giver pænere hud”, kan du læse om effekten efter otte uger.
Spiser du et enkelt glas Alt i et Kosttilskud $, når du næppe at mærke eller se den store forskel. Det samme gælder alle andre kosttilskud til hud, hår og negle.

3 for 2…
I øjeblikket har Matas 3 for 2 på alt Helse, det er derfor en fantastisk mulighed for at prøve Alt i et Kosttilskud $ eller alle mulige andre for den sags skyld. Efter de tre måneder er det nemlig langt mere realistisk, at du kan se eller i hvert fornemme en forskel. Kosttilskud til hud, hår og negle er produkter, der kræver tålmodighed – de virker hverken lige nu eller i næste uge. Det gør sig gældende, hvad enten du bruger vores Alt i et Kosttilskud eller andre mærker. Sæt derfor altid et par måneder eller tre af for at se eller fornemme de gode resultater.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Lige nu kan du købe Alt i et Kosttilskud $ til 3 for 2 hos Matas*.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Helle Romdrup

Hej
Vil I vurdere, at Alt i en kosttilskud også kan have en god effekt på en ung teenagehud med massere af uren -og ujævnheder?

Helene Randløv Hansson

Hej Helle
Det afhænger lidt af årsagen, hvis det for eksempel er tørhed, giver det egentlig meget god mening.

Kh. Helene

Kiki Andersen

Må man tage Matas kollagen med C vitamin sammen med alt i en kosttilskud for at højne dosis af kollagen ? ☺️

Helene Randløv

Hej Kiki
Det ville jeg godt selv turde 🙂

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *