Tirsdagstip: Husk den sunde fornuft

Det Gode Ritual
09.03.21
Det Gode Ritual

Det Gode Ritual

Lyder det for godt til at være sandt? Så er der desværre en stor sandsynlighed for, at det også er det… I tidens løb har vi hørt og læst om alle mulige tossede metoder til at slippe af med uren hud og bumser. Der er selvfølgelig alle renseprodukterne. Så er der alle de produkter, der på bare en nat kan slå selv den største og rødeste bums ned. Har de virket for dig? Selvfølgelig er der af og til ting, der virker… Men der er desværre en ret stor sandsynlighed for, at det ikke virker ret godt.
I dag har jeg selv testet en af de der hudormestøvsugere… der er jo masser af film på YouTube, der viser præcis, hvor fantastisk den virker… Det var ikke rigtig min oplevelse kan jeg vist godt afsløre.

Igen, igen og igen!
Synes du, at du har læst det før? Det har du helt sikkert… Det er sådan et tip, der skal skrives med jævne mellemrum. Det er ikke fordi, vi tror, at du glemmer det… men der kommer nye læsere til… Det er både teenagere, der ligesom vi selv gjorde, mishandler huden med alle mulige mærkelige ting i håbet om, at noget virker. Og det er hende i trediverne, der pludselig har fået bumser. Og alle os andre. Bumser og uren hud er ikke noget, der udelukkende hører ungdommen til. Akne er en hudsygdom, der måske nok er udpræget i teenageårene, men ligeså ofte fortsætter eller rammer efter en stresset periode, en fødsel eller på hvilket som helst andet tidspunkt i livet.

Der ER noget, der virker!
Husk altid at spørge lægen til råds! Huden er dit største organ. Huden er dit hylster, og når det ikke ser ud, som du er vant til… kan det påvirke din psyke meget mere, end du sikkert er villig til at indrømme.
Der ER noget, der virker! Det er bare ikke de udtørrende renseprodukter… Eller ler- og skrubbemaskerne… Eller den alkoholbaserede skintonic… Eller stiften, der måske nok dækker rødmen, men næsten synliggør bumsen endnu mere. Det, der virker, er det lange seje træk. Det er ikke nyt og spændende, faktisk er det nærmest trivielt og kedeligt. Det er stadig det gode ritual, der er grundstenen til god hud. Der er mange gode produkter på markedet! Det gode ritual kan fint bruges med alle mulige mærker, her er det dog oversat til vores egne produkter: Sådan oversætter du hudplejeritualet til produkter.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
8 kommentarer
Helle

Australian bodycare spot stick! Den virker! Og en god rutine to gange om dagen 😀

Helene Randløv

Hej Helle
Det er dejligt, den virker for dig. Det er ikke umiddelbart et produkt, jeg har lyst til at byde min hud.
Kh. Helene

Christine

Må man spørge hvorfor du ikke anbefaler stiften fra Australian Bodycare? Er selv blevet slemt glad for tea tree oil og havde lidt overvejet at prøve den næste gang min nuværende løb tør…

Maria

Jeg vil gerne hoppe med på spot sticken fra Australian Body Care. Det er den eneste jeg putter på de bumser jeg får en sjælden gang imellem.

Helene Randløv

Det er kernen… at det ikke er voldsomt brug af den.

Christine

Jeg opdagede for nogle uger siden, da jeg havde glemt min ansigtsrens derhjemme og var i sommerhus en uge, at min akne stort set forsvandt ved kun at rense huden i varmt vand (altså samme temperatur som jeg gik i bad i). Jeg har kæmpet med akne i 10+ år, brugt astronomiske summer på diverse renseprodukter og alt muligt bras, og så var det bare det der skulle til??? Good old water!? Føler mig ærligt talt en smule røvrendt af alle de dyre produkter der ikke har virket overhovedet, men er glad for at min hud nu er pænere end nogensinde…
Nåh ja og så bruger jeg en stift med tea tree oil og aloe vera hvis der alligevel dukker en bums op. Så er den som regel enten væk eller i hvert fald væsenligt mindre dagen efter.

Maj

Hej Skønne Dåser

Ja, jeg kunne da også godt tænke mig at vide hvorfor du/I ikke er begejstret for AB stiften.

For jeg sad og tænkte på om stiften evt kunne bruges ved tilstoppede hårsække ( som kan udvikle sig til nærmest små betændte bylder )

Hvis I har et godt råd/et produkt der kan mindske disse hårsække-problemer må I eller Jeres læsere meget gerne skrive dem her i tråden.

På forhånd tak
Kh Maj

Helene Randløv

Hej Maj
Det er indholdet af alkohol, jeg ikke er vild med, og så har jeg ikke lyst til at bruge parfume i den koncentration i ansigtet.
Tilstoppede hårsække? Er det skægpest? Uanset hvad det helt præcis dækker over ville jeg anvende T-Zone Peeling: https://pudderdaaserne.dk/2020/02/04/tirsdagstip-lidt-om-skaegpest-en-kur-mod-bumser-og-maaske-endda-pd/

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *