Anmeldelse: Anettes A-vitamin Ansigtscremen

Beautyspace Ansigtscremen
27.01.21
Beautyspace Ansigtscremen

Beautyspace Ansigtscremen

Når Anette Kristine Poulsen fra Beautyspace lancerer sin egen ansigtscreme, forventer vi naturligvis, at den er både gennemtænkt og effektiv. Og det er A-vitamin Ansigtscremen selvfølgelig også.

Anettes A-vitamin creme blander to typer A-vitamin med niacinamid, zink, squalane, hyaluronsyre og ceramider.

De to typer A-vitamin er granactive retinoid og retinyl palmitat. Granactive retinoid kender vi rigtig godt. Vi bruger det, The Ordinary bruger det, Paula’s Choice bruger det, Sunday Riley bruger det, The Inkey List bruger det – alle bruger det. Fordi det er en effektiv form for A-vitamin-syre med en mindre risiko for bivirkninger end andre typer A-vitamin.

Retinyl palmitate er en endnu mildere form for A-vitamin, som er brugt, fordi Anette mener, det er en fordel at blande to A-vitamin-typer. Læs mere om A-vitamin her.

Udover A-vitamin indeholder ansigtscremen niacinamid og zinc PCA. Denne kombination kender og elsker mange fra The Ordinarys niacinamid serum. I dette tilfælde er koncentrationen bare lavere..

Zinc PCA er en ingrediens som mange elsker – især dem med uren hud. Og så er vi nogle, hvis hud bare ikke er kompatibel med den, som jeg har skrevet om ved flere andre lejligheder. Jeg kan for eksempel slet ikke bruge The Ordinarys Niacinamid 10% af samme årsag, og jeg ved, at flere af jer har det lige sådan. Den gode nyhed er, at jeg har ikke haft de samme bivirkninger med A-vitamin Ansigtscremen – jeg antager, at der blot ikke er lige så meget zinc PCA i. Zinc PCA er ellers en god ingrediens, der virker både beroligende, fugtbindende og kan hjælpe på uren hud.

Tør cremelotion
A-Vitamin Ansigtscremen indeholder også hyaluronsyre, ceramider og squalane for fugt, men tag ikke fejl – det er en meget let, næsten tør creme. Har du fedtet og uren hud, så vil du elske den. Har du knastør hud, som jeg selv har, så skriger huden på mere creme og olie bagefter, så lag på lag er et must.

Du får altså en let creme, der kombinerer A-vitamin og niacinamid, som er nogle af de bedste ingredienser, vi har, mod alt, hvad huden kan byde os af problemer. Sammen med hyaluronsyre, ceramider og squalane er det et en solid blanding. Det er alle ingredienser, som du kan finde i et bredt udvalgt af produkter på markedet – netop fordi de virker.

A-Vitamin Ansigtscremen adskiller sig ved at blande dem alle i et produkt. Så hvis du er blevet træt af at skulle lægge A-vitamin, niacinamid og andre serum i en uendelig rutine, så er den et godt bud på et produkt, der indeholder noget af det hele – bortset fra fedt, solbeskyttelse og syrepeeling.

Cremen er uden parfume.

Her kan du købe det
A-Vitamin Ansigtscremen koster 395 kroner for 50 ml., og du kan købe den på Beautyspace.dk

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
25 kommentarer
Natalie

Det lyder som et skønt produkt. Ville man kunne bruge en AHA peeling under den?
Tak

Katja Moikjær

Ja det vil man netop

Anja Jessen

Jeg har som du beskriver brug for mere fugt til natten. Hvad ville være at komme oven på? Jeg er 50.

Katja Moikjær

Jeg har brugt vores egen Cremen, men hvis du blot mangler fugt, så vil de fleste cremer kunne klare det job https://pudderdaaserne.dk/2020/08/27/cremen-til-toer-hud/

Jonna Jørgensen

Jeg giver dig ret, at med tør hud, er den ikke nok. Jeg bruger derfor Pai s olie og serum under, så går det

Frederikke

Ved I om man må bruge den når man er gravid? 🙂

Katja Moikjær

Det vil jeg gerne have du spørger Anette om

Marie

Ville det give mening at bruge jeres t-zone peeling, niacinamid 10% og så denne creme til sidst? 🙂

Katja Moikjær

Ja, det kan du sagtens

Mai

Kan man bruge den både som dagcreme og natcreme?

Helene Randløv

Hej Mai
Nej, produkter med a-vitamin er forbeholdt natten.
Kh. Helene

Zia

Ved I hvor meget A-vitamin, der er i cremen? Fx i forhold til jeres A-vitamin 2 og 5%?:)

Helene Randløv Hansson

Hej Zia
Ja, og det kan du læse ovre hos Anette lige her: https://beautyspace.dk/a-vitamin-derfor/

Kh. Helene

Ann-Katrine

Hej
Når I skriver, cremen mangler fedt, hvad vil man så kunne bruge som supplement? Og hvilken dagcreme (med hvilke ingredienser, vil det være effektivt at bruge sammen med den for bedste resultat? Mod fine linjer/forebyggelse rynker?

Helene Randløv Hansson

Hej Ann-Katrine
Det afhænger jo helt af, hvad du har af udfordringer med huden? Hvad du gerne vil arbejde med? Og hvilke andre produkter du bruger.

Kh. Helene

Signe

Hej med jer

Hvilken creme vil I vurdere er bedst, hvis man gerne vil have en god creme med masser af A-vitamin – Anettes Ansigtscreme eller Beauté Pacifiques Super Booster?

Tak for en rigtig god blog.

Mvh
Signe

Helene Randløv Hansson

Hej Signe
Hvis det skal være retinol, så ingen af dem… der ville jeg vælge Clinique eller Paula’s Choice. Nu spørger du jo mig, så jeg ville selvfølgelig bruge vores egen 😉
Kh. Helene

Maria

Kan man godt bruge retinol under cremen eller er det meningen at man blot skal bruge creme alene om aften?

Helene Randløv

Hej Maria
Det går jeg ud fra, at man kan, hvis man vil have ekstra. Selvfølgelig skal man som altid være yderst opmærksom på reaktioner.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *