Håndspritcreme 70%

Blandede Håndspritgel og -creme 70%
16.11.20
Blandede Håndspritgel og -creme 70%

Blandede Håndspritgel og -creme 70%

Tilbage i marts, da håndspritten for alvor gjorde sit indtog i tasker, lommer, butikker, stationer og hjem, lancerede vi vores egen Håndspritgel 70%. Det føles som en evighed siden.
Da vi hele tiden arbejder på at minimere vores spild, kunne vi lidt senere tilbyde en taskestørrelse. Der var først og fremmest en stor efterspørgsel på en mindre model, samtidig kunne vi få tømt vores lager af 50ml emballage, der ikke er OWP. Det var på alle måder en god løsning… Det er rart med en pumpeplaske, men det er nu også rart, at man kan fylde flasken op efterhånden. Derfor lancerer vi nu vores Håndspritgel 70% i en lidt større men meget mere taskevenlig udgave. Sammen med den fine nye Håndspritgel 70% lancerer vi et nyt produkt… Et vi har brugt meget tid på at få testet…

Håndspritgel 70% 80ml.

Naturlig men virkelig træls konsekvens
Hænderne er slidte! Uanset hvor mild en sæbe du bruger og uanset hvor meget glycerin, der er i din håndsprit, så synes hænderne bare ikke, at det er spor sjovt længere. Det var ikke så svært at forudsige den konsekvens af den massive hygiejneindsats. Udfordringen er så at få plejet huden tilstrækkeligt. For at slå to fluer med et smæk, afprøvede vi allerede ved lanceringen af Håndspritgel 70% flere forskellige konsistenser. En af de prøver blev til Håndspritcreme 70%. Det var naturligvis vigtigt for os at være HELT sikre på, at effektiviteten var den samme. Heldigvis viser alle tests netop, at den er præcis lige så effektiv som anden håndsprit.

Håndspritcreme 70%
Det vi ønskede os var en anden måde at desinficere hænderne. En metode der ikke kræver vand og en, der er knap så udtørrende som de eksisterende på markedet. Altså en der både kan desinficere og samtidig pleje hænderne på en helt anden måde. Derfor er der tilføjet både sheasmør og mandelolie, der som bekendt sørger for en god dosis fedt til en dehydreret og slidt hud. Trods de to fedtstoffer er Håndspritcreme 70% let og hurtig at fordele på hænderne.
Den kan selvfølgelig ikke stå alene. Du skal stadig finde de gode fede håndcremer og ikke mindst handskerne frem. Huden har brug for solid pleje, både fordi den i forvejen er slidt og træt af udtørrende behandling, men også fordi det er blevet koldt.

Håndspritcreme 70%

Hvordan bruger man Håndspritcreme 70%
Det er næsten lettere at fordele Håndspritcreme 70%, da den kræver en smule mere arbejde, end Håndspritgel 70% gør. Ellers er det fuldstændig samme fremgangsmåde:
Påfør rigeligt Håndspritcreme 70% og gnid cremen grundigt ind i begge hænder, rundt om og mellem fingrene, fingerspidser og negle, håndleddene og håndryggene, hvorefter hænderne lufttørrer. Skyl ikke efter med vand. Kun til udvortes brug.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Håndspritcreme 70% koster 69,95 kroner for 80ml. og du finder den indtil videre på dåseshoppen*. Og Håndspritgel 70% koster 49,95 kroner for 80ml.* og den store pumpeflaske koster 99,95 kroner for 500ml*.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *