Alt i en beskyttelse er tilbage – så længe lager haves

14.10.20
Alt i en beskyttelse OWP

Alt i en beskyttelse OWP

Vi har kæmpet hårdt for at reformulere Alt i en beskyttelse, men bliver nødt til at konstatere, at vi ikke på nuværende tidspunkt er i stand til at skabe en ny version, der er lige så god som den gamle. Så nu får I den gamle tilbage.

Som vi har skrevet før er det specielle mineralske solfilter, vi har brugt, gået ud af produktion. Så Rikke-der-fikser-alt gjorde ting, vi ikke vil vide, og fik producenten overtalt til at lave en ekstra aller-sidste portion til os. Så nu har vi været i stand til at fylde lageret op en sidste gang. Som altid takket være Rikke.

Alt i en beskyttelse er derfor tilbage i sin helt oprindelige form. Eneste forskel er emballagen, der nu består af 40 procent Ocean Waste Plastic – ligesom vores øvrige 50 ml. pumper. Indholdet er det samme som før.

Der er dem, der er. Vi kan ikke lave flere, men der burde være nok til lang tid. Og imens skal vi nok kæmpe videre for at skabe en ny formel, der er mindst lige så god som den gamle.

Læs mere om Alt i en beskyttelse her

Sådan bruger du Alt i en beskyttelse

Her kan du købe det (indeholder reklamelink*)
Du kan købe Alt i en beskyttelse lige nu på Dåseshoppen.*

Den er selvfølgelig også på vej ud til vores øvrige forhandlere.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
13 kommentarer
NBM

Bedste nyhed længe, har prøvet forskellige alternativer, siden jeg løb tør, blandt andet karmameju, men det er bare ikke det samme!

Helene Randløv

Jaaaa, vi er så glade!

Karin VS

Jeg er vist lidt langsomt opfattende, men når dette lager er opbrugt så kommer verdens bedste solbeskyttelse aldrig mere?
Hvor længe kan en flaske holde sig i et mørkt skab?
Vh
Karin

Helene Randløv

Hej Karin
Vi arbejder på at finde en løsning. Vi håber naturligvis at erstatningen bliver endnu bedre… Desværre kan jeg ikke svare på dit spørgsmål, de burde kunne holde i hvert fald et par år… hvis de altså slet ikke er åbnet!
Kh. Helene

Lis

Har ikke fået mail siden denne ??
Har checket spam, som de ofte er gået i, men intet her. Har prøvet at tilmelde mig bloggen påny, men får at vide, at jeg et tilmeldt. Hvad sker der !!

Helene Randløv

Hej Lis
Der har været en opdatering, der har drillet rigtig meget… måske er det den, der har været på spil i dette tilfælde? Desværre er det ikke noget, vi kan gøre noget ved. Får du eventuelt en email-adresse du kan skrive til?
Kh. Helene

Katja Moikjær

Kære Lis. Det er jeg ked af at høre. Jeg prøver at spørge nogen, der ved mere end mig. Kh. Katja

Andrea Broberg

Hejsa
Desværre var den allerede udsolgt i min Matas. Derfor prøvede jeg origins ginzing spf40 Energy-Boosting tinted moisturizer. Den er virkelig også god – bortset fra, at jeg pludselig har urenheder på min hage. Gad vide, om det er fordi jeg har skiftet produkt? Hvad tænker I?

Det kan også være andre ting, der spiller ind. Det er jeg med på, men det slog mig bare her til morgen, at jeg jo har skiftet produkt for ca 3 uger siden 🤔

Helene Randløv Hansson

Hej Andrea
Den er ikke udsolgt endnu, du kan finde den på dåseshoppen.
Det er ikke muligt for mig at regne ud, hvad det kan være… da det kan være så meget. Det er desværre ikke helt atypisk, at nogen hudtyper reagerer på solfiltre.
Kh. Helene

Marie

Åh nej, min sidste Alt i en beskyttelse er ved at være tom. Hvad er udsigterne til, at den kommer på lager igen i dens nye form?

Helene Randløv

Hej Marie
Det varer ikke så lang tid, som det har varet… den er ved sidste testrunde nu.

Kh. Helene

Helena

Hej 🙂 Kommer Alt i en beskyttelse snart?

Helene Randløv

Kære Helena
Det kan jeg HELDIGVIS svare et rungende og kæmpestort JA til!!!

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *