Fredagsfavorit: ROCK Makeup Artist Brushes Pro Blush Brush

10.03.17
ROCK Makeup Artist Brushes Pro Blush Brush

ROCK Makeup Artist Brushes Pro Blush Brush

Forleden vaskede jeg pensler, det er der sådan set ikke noget særlig mærkeligt ved, men det sker efterhånden ikke så tit, fordi jeg har så afsindigt mange pensler. Af samme grund er der altid en absurd mængde pensler, der skal vaskes på en gang, fordi i stedet for at bruge mine favoritter hele tiden og have en fornuftig mængde, som faktisk bliver brugt, så tager jeg bare en ren pensel… Det betyder, at der nogle gange går lige lovlig lang tid, før jeg får fat i favoritterne igen. Og når det så sker, bliver jeg så glad for gensynet, at jeg lover mig selv, at NU skal jeg også have skrevet det der indlæg om de bedste pensler…

Skrå pensler til kinderne
I mine øjne er nogle af de bedste blushpensler skrå, sådan en fordeler bare det fine farvede pudder så smukt. Hvis man synes, det er lidt svært at få blushen til at ligge præcist, hvor man vil, så er det en skrå pensel, man skal have fat i. Med en skrå pensel kan du langt bedre følge de naturlige konturer i ansigtet, og understrege kindbenene med den matte blush eller fremhæve overgangen med en blush med lidt perlemor. Når selve børsten samtidig er tæt og blød som ROCK Makeup Artist Brushes Pro Blush Brush, så får du virkelig et smukt resultat. På billedet er det umiddelbart lidt svært at se, at den børsten skråner, fordi den skråner i dybden i stedet for i bredden.

Draping
Da kontureringstrenden var aftagende, talte man om draping, der heller ikke er nogen nyhed. I virkeligheden er draping firsernes version af konturering, hvor man bruger en blush til at indramme ansigtet. Looket er heldigvis blevet opdateret siden de heftige pink fartstriber lige under kindbenet… Du skal dog stadig forestille dig, at du vil lave fartsstriben, som ligger fra det sted, hvor det øverste af øret møder ansigtet og ned mod mundvigen, men at du i stedet for en hård stribe bruger bløde strøg, så du ender med en afrundet, knap så lang og mere dråbeformet facon, hvor spidsen af dråben ender et sted på kinden under din yderste øjenkrog. Du kan med fordel trække lidt af blushen op i tindingen og ned på kæben. Så du i virkeligheden bruger blushen lidt som var det en bronzer.

Fyldig, blød og perfekt
Når det gælder pensler, kører jeg ret hurtigt i samme rille og går efter den samme slags pensel, uanset om det er til at applikere øjenskygge eller blush. Når man kender sit værktøj, gør det ikke noget, at man har travlt, for man kender alle styrker og svagheder, så man let kan udbedre eventuelle uheld. ROCK Makeup Artist Brushes Pro Blush Brush ligger tungt og godt i hånden, og den fyldige form børsten gør det let som en leg at få et godt resultat med blushen.

ROCK Makeup Artist Brushes Pro Blush Brush koster 130 kroner, når du køber den for sig selv, men du kan også købe et sæt med pensler til basen (foundation, concealer, pudder og blush) for 400 kroner eller sættet med alle penslerne til 1000 kroner.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Heidi Myrup

Hej
Jeg var i Normal for en uge siden ud over at opdage, at de har HTH body lotion og cream. Fandt jeg en dims, en hjerte formet plastik dims med nubre. Den skulle bruges til rengøring af ansigt, men en vaskeklud er bedre. Men den er super til rengøring af makeup pensler, det går 3 gange så hurtigt og udnytter shampoen meget bedre.
Bare et lille fif.
Mvh Heidi.

Helene Randløv

Ja, de har… det er så fedt! Jeg er ikke helt sikker på, hvad den der plastikdims er for en, men mon ikke den ligner dem her: Vaskehjælp til penslerne
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *