Anmeldelse: Purely Professional Shampoo Bar 1

15.12.19
Purely Shampoo Bar

Purely Shampoo Bar

Purely Professional har lanceret en Shampoo Bar, og når Purely Professional gør det, så er der mange forventninger at leve op til.

Shampoo Bar 1 fra Purely Professional lever op til mine høje forventninger: Den er mild og den fungerer. Den efterlader mit hår blødt og ikke filtret. Den er uden sammenligning den bedste shampoo bar, jeg har endnu har prøvet – men jeg må altså dertil sige, at konkurrencen ikke er ret hård.

Mild ved både hud og hår
Klassisk sæbe i bar-form kommer typisk med en meget høj ph-værdi, som hverken er godt for hud eller hår. Der er en grund til at vi holdt op med at bruge dem og skiftede dem ud med flydende shampoo, som vi også har skrevet om her.

Purely Professional har derfor heller ikke lavet en gammeldags sæbebar, men en moderne sæbe med en lav ph-værdi og nye vaskeaktive stoffer, der er milde mod hud og hår. Kombinationen af den lave ph-værdi på 5,5, de milde vaskeaktive ingredienser og fraværet af både parfume og farvestoffer gør denne enkle shampoo-bar til et godt valg til både hud og hår. Jeg har brugt den uden balsam efterfølgende – og det gik faktisk udemærket, selvom lidt balsam bagefter nok er at foretrække.

Purely Professional skriver, at den kan bruges til både hår, krop og ansigt, og jeg er enig. Den svier ikke i øjnene og den udtørrer ikke huden.

Så HVIS du søger en barsæbe til det hele, så led ikke længere – dette er et godt valg.

Husk at spare på det varme vand også
Men hvorfor så bruge en barsæbe til hår og hud, når moderne shampoo er opfundet?

Argumentet bag handler om miljø – at du sparer på emballage og transport. I en enkelt barsæbe er der hvad der svarer til 1,5-2 flasker almindelig Purely Professional Shampoo.

Valget er dit – men husk lige, når du vælger shampoo, at for eksempel dit forbrug af varmt vand i badet har langt større indflydelse på miljøet, som denne vugge-til-grav analyse viser.

Jeg foretrækker selv stadig flydende shampoo, men hvis du er til den faste bar-version, så finder du pt. ingen bedre version end Purely Professional.

Her kan du købe det
Purely Professional Shampoo Bar 1 koster 125 kroner på Purelyprofessional.dk

Produktet er modtaget som gratis anmeldereksemplar.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
10 kommentarer
Marie

Den skal da prøves. Jeg kan stort set kun tåle deres shampoo 0 og 4, hvilket koster liiidt mange penge i længden. Så hvis det passer, at der her er 1,5-2 flasker shampoo i 1 bar, så er det jo en halvering af prisen!

christel

Den skal så klart prøves. Har prøvet flere forskellige slags og alle efterlader mit hår tungt og fedtet. Lige på nær en, som jeg køber i Grækenland fra Aroma Esti.
Men den er ikke sådan lige at få fat på…. Så tak for tippet.

Malene

I min jagt på anmeldelser har jeg også stødt på pæne ord om Etique og Lundesgaard, men det er altid rart med en pudderdåses syn på sagen. Vil I ikke give dem en test, hvis I en sag får tid og lejlighed? Tak for jer og for denne ultra tjekkede blog!

Helene Randløv

Hej Malene
Af hårprodukterne kiggede jeg lige på Bar Minimum og umiddelbart har den en forholdsvis høj pH-værdi, så den vil jeg ikke umiddelbart anbefale. Af samme grund ville jeg gå udenom Bliss Bar til ansigtet. Resten synes jeg ikke er interessant :-/
Du må lige hjælpe mig med et link i forhold til Lundesgaard, det kan jeg ikke finde.
Kh. Helene

Malene

Hov. Det var gået min næse forbi at du havde svaret.
Så her er meget meget forsinket svar fra mig.
Her er et link til deres hjemmeside 🙂
https://lundegaardens-hudpleje.dk/shop/89-shampoo-bar/

Helene Randløv

Hej Malene
Tusind tak <3
Kh. Helene

Stine

Tak for anmeldelsen. Kender I den helt præcise ingrediensliste i baren? Kan nemlig ikke finde den på Purelys hjemmeside. Står den på baren, når man køber den?
Tak

Katja Moikjær

Ja. Den står på PP’s hjemmeside, de har INCI på alle deres produkter. Husk at trykke “læs mere” under produktet.

Birgitte Bork

Purely professionals bar har ikke høj ph verdi er meget mild og der er også oil i den vilken der ikke er i shampoo 0 fra purely der er klyserin i vilken det også er i baren syntes den gør håret mere blødt end shampoo 0 fra purely.

Helene Randløv

Hej Birgitte
Det er præcis det, at den er mild og god, der står i indlægget 🙂
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *