AHA Serum skifter navn til AHA-Peeling – indholdet er det samme

02.12.19
AHA Peeling

AHA Peeling

Vi har ændret navn på vores AHA Serum. Fremover vil den hedde AHA-Peeling, men indhold og effekt er fuldstændig det samme.

Der er to grunde til navneskiftet:

  1. Efter lanceringen af A-Serum er der gået total navneforvirring i den. To A-Serum og en AHA-Serum. Det er noget rod.
  2. Vi vil gerne gøre det mere tydeligt, at AHA-Peeling er et alternativ til T-Zone Peeling. AHA-Peeling indeholder 7 procent glykolsyre og er et perlende alternativ til T-Zone Peeling. Det er IKKE en almindelig serum, og det er i særdeleshed ikke et serum, der må bruges sammen med T-Zone Peeling.

Så det var bare det, vi lige ville sige, nu hvor I allerede har købt så mange AHA, at den er dukket op med det nye navn på Dåseshoppen.

Hvordan bruger jeg Pudderdåsernes peelinger?
Både T-Zone Peeling og AHA-Peeling er milde eksfolierende peelinger til daglig brug. Det er lette cremer, der skal blive siddende på huden. De må IKKE vaskes af. Brug dem morgen og aften som det første på huden. Alle andre serum og cremer bruges ovenpå. Brug vores peeling i hele ansigtet – gerne på kroppen også.

AHA-Peeling (tidligere AHA Serum)
Indeholder 7 procent eksfolierende glykolsyre (AHA). Er til dig med ældet, solskadet og tør hud.

T-Zone Peeling
Indeholder 2 procent eksfolierende salicylsyre (BHA). Er til dig med hudorme, tilstoppede porer, bumser og sart/sensitiv hud.

Her kan du købe det
Du kan købe vores egne produkter på Dåseshoppen.dk eller hos en af vores forhandlere, som du kan se her.

PS. Nu du alligevel er på Dåseshoppen, så kig lige på denne her.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
29 kommentarer
Amalie

Kære jer
Jeg har brugt jeres AHA serum i nogle år og har netop købt den første med navnet AHA peeling. Den gamle var gennemsigtig-ish i farven nog den nye er hvid. Hvordan kan det være?
Tak for gode produkter.
Bedste hilsner Amalie

Helene Randløv

Hej Amalie
Ja, vi var nødt til at skifte en (konsistensgivende) ingrediens ud, det ændrer også lugten en smule. Derfor 🙂
Mange tak for ros!
Kh. Helene

Gitte

Jeg har ikke brugt peelingsprodukter før, men tænker at det kunne være godt for mig, da jeg har fået nogle talgknopper i ansigtet, som jeg gerne vil af med. Jeg har brugt ansigtsscrub i et par uger ca. hver anden dag, men det hjælper ikke rigtig. SÅ jeg vil gerne købe jeres AHA-peeling eller T-zone peeling, men jeg er i tvivl om hvad jeg skal vælge. Jeg er 45 år og har tør/sensitiv hud.
Håber I kan hjælpe 🙂
Kh Gitte

Helene Randløv Hansson

Hej Gitte
Mekanisk eksfoliering med kerner, perler, sukker eller noget helt fjerde er hårdt for huden. Umiddelbart er det AHA-Peeling, jeg vil anbefale, men den er ikke særligt velegnet til rigtig sart hud. Husk at læse indlæg på bloggen om optrapning. Og sørg for at bruge noget solid fugt.

Kh. Helene

Louise

Hejsa

Kan jeg bruge T zone peeling om aftenen (under natcreme) og phformula A.G.E recovery cream om dagen (under dagcreme)? Jeg har gjort det 1 års tid og synes det virker godt, men I skriver at T zone peeling og AHA ikke går sammen? Tak for jeres råd. Mvh Louise
Phformula A.G.E recovery cream indeholder:
Retinol
niacinamid
Pyrodruesyre
glykolsyre
galactarsyre
Pycnogenol®
PH-DVC ™

Helene Randløv

Hej Louise
Ja, det er ikke vores anbefaling, at du bruger forskellige peelinger sammen. Da der er stor risiko for overeksfoliering.

Kh. Helene

Louise

Vil man kunne mærke på huden hvis man overeksfolierer? Eller kommer skaderne først efter længere tids brug? Jeg oplever nemlig ikke rødme eller irritation ved ovenstående kombination?

Kan jeg bruge AHA serum under min dag- og natcreme også om sommeren (hvis der er solfaktor 30 i min dagcreme)? Eller øget det solens skadelige effekter på huden?

Bh Louise

Helene Randløv

Hej Louise
Desværre kan du ikke nødvendigvis mærke det på huden, før uoprettelig skade er sket :-/ Derfor vil jeg afgjort anbefale dig at nøjes med enten T-Zone Peeling eller AHA-Peeling.
Bruger du rigelig SPF, kan du roligt fortsætte med Peeling om sommeren.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *