AHA Serum skifter navn til AHA-Peeling – indholdet er det samme

02.12.19
AHA Peeling

AHA Peeling

Vi har ændret navn på vores AHA Serum. Fremover vil den hedde AHA-Peeling, men indhold og effekt er fuldstændig det samme.

Der er to grunde til navneskiftet:

  1. Efter lanceringen af A-Serum er der gået total navneforvirring i den. To A-Serum og en AHA-Serum. Det er noget rod.
  2. Vi vil gerne gøre det mere tydeligt, at AHA-Peeling er et alternativ til T-Zone Peeling. AHA-Peeling indeholder 7 procent glykolsyre og er et perlende alternativ til T-Zone Peeling. Det er IKKE en almindelig serum, og det er i særdeleshed ikke et serum, der må bruges sammen med T-Zone Peeling.

Så det var bare det, vi lige ville sige, nu hvor I allerede har købt så mange AHA, at den er dukket op med det nye navn på Dåseshoppen.

Hvordan bruger jeg Pudderdåsernes peelinger?
Både T-Zone Peeling og AHA-Peeling er milde eksfolierende peelinger til daglig brug. Det er lette cremer, der skal blive siddende på huden. De må IKKE vaskes af. Brug dem morgen og aften som det første på huden. Alle andre serum og cremer bruges ovenpå. Brug vores peeling i hele ansigtet – gerne på kroppen også.

AHA-Peeling (tidligere AHA Serum)
Indeholder 7 procent eksfolierende glykolsyre (AHA). Er til dig med ældet, solskadet og tør hud.

T-Zone Peeling
Indeholder 2 procent eksfolierende salicylsyre (BHA). Er til dig med hudorme, tilstoppede porer, bumser og sart/sensitiv hud.

Her kan du købe det
Du kan købe vores egne produkter på Dåseshoppen.dk eller hos en af vores forhandlere, som du kan se her.

PS. Nu du alligevel er på Dåseshoppen, så kig lige på denne her.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
29 kommentarer
Nathalie

Hej:)
Jeg er en stor fan af jeres produkter! Jeg bruger pt aha serum og a-vitamin creme, før jeg går i seng. Jeg har tidligere brugt t-zone peeling sammen med niacinamid-creme og været så glad for det. Må jeg bruge dét om morgenen og samtidig bruge aha og a-vitamin om aftenen?
De bedste hilsner,
Nathalie

Helene Randløv

Hej Nathalie
Nej, du må ikke bruge T-Zone Peeling og AHA-Peeling sammen. Ikke samtidig, ikke samme dag, ikke samme uge!
Du skal vælge mellem de to.
Kh. Helene

Jeanett

Hej Helene.
Måske har I skrevet et indlæg om det allerede, men i så fald har jeg glemt alt om det. Kan du derfor udfolde, hvorfor man hverken må bruge de to peelinger samtidig, samme dag eller samme uge?

Helene Randløv

Hej Jeanett
Fordi du overeksfolierer huden. Og det har du slet ikke lyst til at slås med følgerne af.
Kh. Helene

Betina

Jeg er glad for at se. at Hyaluronsyren er dukket op i dåseshoppen. Ville gerne have købt den til det fine Black Friday tilbud, men fik en dejlig 25% kode til nye køb. Elsker jeres produkter og har købt dem siden ‘day 1’. 😉 Kan se at jeg faktisk har fået en AHA-peeling i min nye ordre sammen med A-serum 5% og Niacinamid.

kat

Hej!
Blot et opklarende spørgsmål: I skriver, at peelingen skal bruges som det første på huden. Er der efter rens? Jeg bruger Kiehls cucumber cleanser, så t-zone-peeling, når mit ansigt er helt tørt og så en dagcreme. Er det okay?

Lea

Hej,
I skriver at indholdet er det samme, men jeg kan se at der er forskelligt indhold i de to flasker jeg har herhjemme (Aha-serum og Aha-peeling). Konsistensen er også anderledes?
Har I ændret på det, eller?
Kh Lea

Katja Moikjær

Hej Lea. Vi har udskiftet en silikone med en anden silikone i alle vores produkter. Det har ikke noget med navneskiftet at gøre og vil ikke påvirke effekten – selvom særligt opmærksomme kan mærke en lille forskel i konsistensen 🙂 Håber ikke ændringen vil genere dig.

Manja

Var det en AHA oplevelse? 😏😂

Helene Randløv

Ba dum tssss

Anna

Hej dåser !
Må man gerne starte med jeres t-zone peeling, og efterfølgende tilsætte en serum eller creme med hyalauron syre ? .. jeg er generelt forvirret omkring hyalauron syren. Er den en af de syrer som man ikke må blande ? Eller skal man ikke være bange for at bruge den ovenpå BHA’er eller retinol ?

Helene Randløv

Hej Anna
Nej, hyaluronsyre er ikke en eksfolierende syre, så den skal du ikke passe på i forhold til andre produkter, ligesom de fleste fint kan starte ud lige på og hårdt med at bruge den både morgen og aften. Den må altså fint bruges i kombination med andre produkter også A-Serum og T-Zone Peeling.
Kh. Helene

Maja

Hej 🙂
Jeg har for tiden tør hud, som kan være sensitiv, samtidig med at jeg også har acne-prone hud, der jævnligt får bumser (især pande, kæbe, kinder). Jeg er næsten 28, og bruger desuden også jeres A-vitamin på 2%. Ud fra jeres beskrivelse af begge produkter, kan jeg jo se fordele og ulemper ved begge ift. min hudtype, så kan simpelthen ikke vurdere, om T-zone Peeling eller AHA-peeling ville være mest fornuftig? Jeg har tidligere brugt T-Zone Peeling (uden A-vitamin), og syntes ikke den stabiliserede min hud så meget som jeg kunne ønske, men spørgsmålet er, om AHA-peeling overhovedet kan gøre noget for urenheder?
Håber det giver mening, og beklager den lange smøre.
Mvh. Maja

Katja Moikjær

Kære Maja. Hvor længe brugte du T-Zone peeling sidst?

Maja

Tak for svar 🙂
Jeg har brugt T-Zone peeling on and off i et par år (skiftede den ud med Epiduo i perioder hvor jeg har slået mere ud end ellers), men har først tilføjet A-serum (a-vitamin) for små to måneder siden, og tænkte om den kunne være en afgørende faktor… eller om AHA måske var en bedre mulighed.

Maibrit Hansen

Hej :-), I skriver ovenfor, at man gerne må bruge AHA peeling i hele ansigtet og på kroppen, gælder det også øjnene? Og hvad med 10% Niacinamide og A-serum?
På forhånd tak.

Helene Randløv

Hej Majbrit
Alle vores produkter må bruges omkring øjnene, men skal naturligvis ikke i øjnene.
KH. Helene

Stephanie

Jeg har købt en ny AHA efter, at I har ændret navnet. Kan det passe, at den nye AHA ligner i konsistens og lugter som jeres BHA? Vh Stephanie

Helene Randløv

Hej Stephanie
Vi har pillet meget lidt ved formlen, så den er hvidere eller mindre transparent. Salicylsyre lugter den ikke af, det er nok lugten af syre, der er blevet mere gennemtrængende.
Kh. Helene

Mervet

Hej 🙂
Har lige købt AHA peeling, og vil gerne vide om man kan bruge olie efterfølgende? 🙂
Tak

Helene Randløv

Hej Mervet
Du må gerne olie efter, men aldrig før syre. Syre skal altid nederst.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *