Få fylden og gløden tilbage i huden med Hyaluron Active

15.11.19
Få fylden og gløden tilbage i huden med Hyaluron Active

Få fylden og gløden tilbage i huden med Hyaluron Active

Reklame for New Nordic

Der kan næppe herske tvivl om, at hyaluronsyre er en effektiv ingrediens. Den er så effektiv og god til det, den gør, fordi din krop danner det helt af sig selv. Desværre falder din egen produktion af hyaluronsyre temmelig drastisk med alderen. Den dalende hyaluronsyreproduktion i huden medfører tab af elasticitet, fugt, glød og spændstighed. Det har i årevis fået hudplejeindustrien til at hælde de skønne molekyler i alt fra creme til injektioner. Fylde og fugt i huden vil vi gerne have, det holder nemlig linjerne på afstand. I forhold til de invasive indgreb på diverse klinikker, er injektioner med hyaluronsyre en forholdsvis let og temmelig uskyldig løsning.
Med hudpleje kan man beskytte huden mod fugttab udefra, og med kosttilskud er det også muligt indefra. Synes du, at det virker velkendt? Så er det måske fordi, du kan huske mit indlæg om Hyaluron Shot, som jeg testede forrige vinter.

Få fylden og gløden tilbage i huden med Hyaluron Active

Nu som pille
Selvom jeg var og stadig er begejstret for effekten af kosttilskuddet Hyaluron Shot, så er smagen og jeg bare ikke rigtig blevet venner. Jo, selvfølgelig har jeg vænnet mig til smagen… men begejstret, det er jeg ikke. Der er mange ligheder mellem Hyaluron Shot og Hyaluron Active, alle de gode ingredienser er også brugt i tabletten… Der er endda endnu mere hyaluronsyre i, men smagen slipper jeg altså for. Det så dejligt, at der nu er et alternativ. New Nordic arbejder til stadighed på at tilgodese alle præferencer, så der er noget for enhver smag. Derfor finder du både tabletter, shots, vingummier og olie i New Nordics store sortiment af gode og effektive kosttilskud.

Få fylden og gløden tilbage i huden med Hyaluron Active

Effekt, indhold og virkning
Med en enkelt tablet om dagen bidrager Hyaluron Active til at holde de synlige aldringstegn i huden for døren. Tablettens høje indhold af hyaluronsyre gør den til et godt supplement til dit daglige skønhedsritual. Med sera og creme kommer du langt, men Hyaluron Active når de dybere hudlag. Den positive effekt og virkning kan du både se på hudens fugtbalance, elasticitet, fylde og glød. Hvis du vil give den hele armen med hudpleje indefra, er Hyaluron Active det perfekte supplement til Collagen Filler.
Hyaluron Active Skin Care indeholder:

  • Hyaluronsyre: Sørger for at binde fugt i huden, så fylden, elasticiteten, gløden og selvfølgelig fugtbalancen bevares, selv når hudens naturlige indhold af hyaluronsyre bliver lavere.
  • Havtorn: Det lille gule bær er også kendt under navnet ”Nordens citron”. Her bidrager havtorn med antioxidanter og gode fedtsyrer, der stimulerer hudcellerne og hjælper med at bevare huden sund og spændstig.
  • Tagetes: Med et højt indhold af carotenoiden lutein bidrager tagetes med en smuk orangegul farve. Samtidig er det en stærk antioxidant, der beskytter mod potentiel skade forårsaget af frie radikaler. Dette forhindrer nedbrydelsen af hyaluronsyre i kroppen.
  • C-vitamin: Den kraftige antioxidant bidrager til normal dannelse af kollagen og beskyttelse af cellerne.
  • Kollagen: Som byggesten er kollagen vigtig for både bindevæv og elastin, der har betydning for hudens fasthed.

Hyaluron Active koster 264 kroner for tredive tabletter, hvor du spiser en tablet dagligt. Hvis du har lyst til at gøre lidt ekstra for huden med Hyaluron Active, kan du indtil 30. november 2019 få 20% rabat på tabletterne i New Nordics egen webshop med rabatkoden: Hyaluron20. Husk at kosttilskud ikke kan erstatte sund og varieret kost.

Reklame for New Nordic

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Charlotte

Det lyder rigtig spændende. Vil du anbefale denne eller deres collagen filler tablet med henblik på synlig effekt af at mindske rynker? Jeg bliver desværre nødt til at nøjes med at starte med én af dem. Jeg vil gerne mindske rynkerne jeg har omkring øjnene lidt. Jeg er i forvejen god til at passe min hudpleje, men jeg synes det kunne være et godt supplement at gøre noget indefra også.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *