House of Stars X Pudderdåserne.dk adventskalender

06.10.19
House of Stars X Pudderdåserne.dk adventskalender

House of Stars X Pudderdåserne.dk adventskalender

Uanset om du vil det eller ej, så er det nu, du skal slå til hvis du vil have fat i en julekalender i år. På torsdag udgiver jeg Torsdags Top Ti: Julekalendere 2019. I dag er det et lidt mere personligt indlæg… Måske kan du huske det hudplejesæt, vi solgte i samarbejde med House of Stars tidligere i år. Nu er det tid til et lignende samarbejde, denne gang om en adventskalender. Den er kun til salg i en uge, og alle pakkerne bliver sendt ud samlet. Det gør vi for at undgå, at overraskelsen i forhold til indholdet bliver afsløret. På de sociale medier er der allerede nogen, der viser billeder af en åbnet julekalender. Det synes jeg personligt er ret ærgerligt for dem, der gerne vil vente med at åbne til jul.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

House of Stars X Pudderdåserne.dk adventskalender*
Der er noget helt særligt over at sammensætte en julekalender. Det er en kunst jeg selv dyrker hvert eneste år. Det er fantastisk at have mulighed for at forkæle skønne veninder og familiemedlemmer med gaver, jeg har gået og købt gennem året. Det er så hyggeligt og ganske særligt at aflevere fireogtyve dages forkælelse, til en jeg holder af.
En hel julekalender kan jeg desværre ikke bidrage med på bloggen, hverken tiden eller overskuddet er til det. Til gengæld har jeg sammensat en adventskalender med skønne makeupprodukter til en virkelig god pris. Den indeholder fire produkter, jeg holder af og bruger selv. Derfor er det selvfølgelig også produkter, der matcher den makeup, jeg oftest foretrækker. Adventskalenderen indeholder:

  1. Et produkt, jeg ellers ikke bruger, men noget jeg er blevet helt afhængig af…
  2. Et produkt, der matcher en filosofi, vi har prædiket her på bloggen i snart ti år…
  3. Et produkt, der kan gøre det ud for din øjenmakeup, særligt de dage hvor det skal gå lidt stærkt…
  4. Et produkt, der ligger fast i min makeuptaske, som jeg må beherske mig for ikke at skrive flere indlæg om…

Der er fire forskellige mærker repræsenteret i vores adventskalender: Algenist, Embryolisse, Jeffree Star Cosmetics og Physicians Formula, det ene i form af en ekstra overraskelse. Nu håber jeg ikke, at det er alt for nemt at gætte, hvilke produkter der er tale om. De fire produkter er nøje udvalgt, og jeg synes naturligvis, at alle burde eje dem, derfor indeholder vores adventskalender selvfølgelig ikke produkter, der er afhængige af en særlig hudfarve. Prisen for House of Stars X Pudderdåserne.dk adventskalender er 599 kroner, og den kan købes til og med lørdag den 12. oktober 2019*.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Mette WK

Det lyder virkelig som en spændende kalender – lige noget for mig. Men kan man bruge den, hvis man har parfume-allergi? På forhånd tak – Kram ❤️❤️

Helene Randløv

Hej Mette
Nu har kigget efter på samtlige INCI og der er parfume i den ekstra lille ting og der er flavor/aroma i en anden (hvad præcist det dækker over, kan jeg ikke sige, men der er altså ingen allergene (deklarationspligtige) parfumestoffer i).
Kh. Helene

Christina

I havde på et tidspunkt adventskalenderen til halv pris – gælder det tilbud stadigt?
Købte en og er rigtigt glad for den 🙂
Har dog ikke prøvet hyaloronsyren endnu, fordi jeg har rosacea. Kan man godt bruge den så?

Hvis det gamle tilbud ikke gælder længere, hvad skal man så gøre for at få forårsrabatten på adventskalenderen?

Helene Randløv Hansson

Hej Christina
Du har skrevet til Pudderdåserne. Hvis du vil vide noget om House of Stars og deres produkter, skal du kontakte dem.
Mvh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *