Fredagsfavorit: House of Stars X Pudderdåserne.dk

24.05.19
House of Stars X Pudderdåserne hudplejesæt

House of Stars X Pudderdåserne hudplejesætUdover produkterne på billedet er der en lille overraskelse i sættet<3

Forbered dig på ananas i egen juice og masser af anprisning af skønne produkter. Forhåbentlig kommer det ikke bag på nogen, at jeg er glad for vores egne produkter. At Pestle & Mortar og Algenist er blandt mine favoritter er sikkert heller ikke ret overraskende. Derfor er det med stor glæde, at jeg kan præsentere House of Stars X Pudderdåserne hudplejesæt. I sættet indgår nemlig seks produkter, som jeg helst ikke vil undvære på min hylde. Det er en skøn blanding af produkter i fuld størrelse og fine rejsestørrelser. Det er særlig praktisk i denne sæson, fordi de er så gode til ferien. Og så er de gode, når man lige skal prøve et produkt af.

Det gode ritual
Synes du, at du kan genkende listen herunder, har du sikkert ret. I tidens løb har vi skrevet om rækkefølgen på produkter og det gode hudplejeritual masser af gange. Hvis du vil udvide ritualet, kan du læse meget mere andre steder på bloggen. Blandt andet i indlægget ”Tirsdagstip: Den bedste base er hudpleje”. Det ideelle eller grundlæggende ritual består af følgende trin:

 • Mild rens
 • Mild eksfoliering
 • Fugt
 • Fedt

Du kan sagtens undvære elementer til dette ritual, ligesom du også sagtens kan tilføre behandling og beskyttelse bare for at nævne nogle andre trin. Hudplejesættet er netop sammensat for at ramme det ideelle ritual. Langt de fleste hudtyper vil have glæde af produkterne, og med få tilføjelser vil det være alt, hvad du har brug for.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

House of Stars X Pudderdåserne hudplejesæt*
Gode produkter kan man nærmest ikke få nok af, og nedenstående favoritter er selvfølgelig nogle af dem, som man altid kan finde på min hylde. Når jeg tilmed kan få dem med på ferie vel at mærke uden at omhælde produkterne, så bliver det rigtig interessant. Derfor er dette hudplejesæt*, som jeg i samarbejde med House of Stars har strikket sammen, perfekt i mine øjne. Det indeholder:

 • Pudderdåserne.dk Musthave Alt i en Makeupfjerner: Lynhurtig og effektiv rens af hele ansigtet uden brug af vand.
 • Pudderdåserne.dk Musthave T-Zone Peeling: Mild kemisk eksfoliering der især er god til sart og fedtet hud med bumser og hudorme.
 • Pestle & Mortar Balance Spritz 30 ml.: Skøn mist der tilføjer helt let fugt og bare er rar. Det er en særdeles god rejsemakker.
 • Pestle & Mortar Pure Hyalaronic Serum 15 ml.: Ren fugt på flaske, jeg har brugt den hver eneste dag, siden jeg prøvede den første gang.
 • Pudderdåserne.dk Musthave Alt i en Creme 30 ml.: God rig creme med en let konsistens, den er god både dag og nat til ansigt, krop og hænder.
 • Algenist Alive Probiotic Balancing Mask 10 ml.: Særligt når jeg rejser har jeg masker med. Det er så hyggeligt og afstressende. Denne her maske er blevet en vane, og jeg kan slet ikke undvære den. Min oplevelse er, at huden holder bedre på fugt, samtidig med at den er langt mindre rød og irriteret. Med andre ord er den uundværlig et par gange om ugen.
 • Genial overraskelse 1 ml.: En sachet med søvn… kommer sædvanligvis i en tube. Den giver dig et udhvilet udseende på bare et øjeblik.

Alle produkterne er nogle jeg selv bruger og køber, når jeg løber tør. Så der er ikke noget tilfældigt over valget af dem, selv den lille fine overraskelse er i brug dagligt.

House of Stars X Pudderdåserne hudplejesæt* koster 399 kroner og har en værdi af 750 kroner. Hudplejesættet er perfekt at rejse med, så behøver du stort set kun at tilføje SPF. I øvrigt kører House of Stars 20% på vores øvrige sortiment*, så lageret kan blive fyldt op, hvis du mangler til kufferten, sommerhuset eller staycation.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
7 kommentarer
Ducky

Jeg kan så godt lide jeres blog. Og jeg bliver klog på en masse ting og I virker enormt reelle. Derfor undrer det mig I ikke er bedre til at skrive når noget er reklame. Som f.eks. dette indlæg hvor I skiver om jeres egne produkter, dem tjener I jo penge på og så må det vel være reklame?

Helene Randløv

Hej Ducky
Du kan læse mere om retningslinjerne her på bloggen her: https://pudderdaaserne.dk/om-2/produktomtale-2/
Der står jo netop, at indlægget indeholder reklamelinks, som det ganske rigtigt gør.
Kh. Helene

Mette

Hej:)
Jeg er lidt i tvivl om min rutine er too much og håber I kan hjælpe.
Jeg bruger (både morgen og aften); rens, tzone peeling, hyalaron og olie (+alt i en beskyttelse om morgenen).
Jeg vil gerne begynde at bruge a-serum, men ved ikke helt hvor den skal placeres. Og er lidt k tvivl om hvor længe der skal gå mellem de forskellige lag på huden – har hørt at pH værdien i de forskellige produkter kan modarbejde hinanden..?
Bonus spørgsmål. Vil det give mening at bruge c-vitamin og kollagen (evt et par gange om ugen som serum)?
TAK for jeres fantastiske blog og geniale produkter (som jeg er dybt afhængig af nu) 😀

Helene Randløv

Hej Mette
Vil du starte med at skrive præcis, hvilke produkter du bruger? Er det vores? Et ritual bestående af:
Mild rens
Mild eksfoliering
Fugt
Fedt
SPF i dagtimerne
Er rigtig fint. Og A-Serum 2% kan du tilføje om aftenen enten før fugt eller efter.
Fortæl hvad du gerne vel opnå med C-vitamin og Kollagen? Personligt er jeg gladest for de to som kosttilskud, hvor jeg synes, de har bedst effekt.
Det med pH-værdien gælder selvfølgelig, men langt de fleste produkter har nogenlunde den samme pH-værdi, og i det fald er det irrelevent med ventetid.
Kh. Helene

Mette

Hej Helene
Yes, den står på;
– Evolve rens, daily detox fachial wash
– Pudderdåserne T-Zone Peeling
– Pestle & Mortar Hyaluronsyre
– Naturlig Olie/Tina Lykkegård olie
– Pudderdåserne alt-i-en beskyttelse eller Coola makeup primer spc30
Jeg har allerede A-serum fra jer, men var lidt i tvivl om jeg skulle vente et antal min med at tage den, pga peelingen og al det snak om pH værdi, der florerer på nettet. 🙂
Kollegaen og C vitamin er nok bare for t få en flottere hud, der er lækker og holder i mange år – fylder 30 i år, så vil hellere være ekstra beskyttende nu end at have et rynkefjæs uden glød om 10 år 😀
God idé med at tage det som kosttilskud.
Mange tak for svar!

Helene Randløv

Hej Mette
Det ser fornuftigt ud, jeg ville bruge A-Serum efter Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum. Men selvfølgelig kun om aftenen.
Kh. Helene

Stephanie

Hej jeg har fulgt jer i et stykke tid nu, og har længe ønsket mig st købe nogle produkter, der passer til min hud. Men må ærligt indrømme at jeg er helt grøn på dette område og det virker uoverskueligt- derfor tænker jeg at denne “pakke” vil være genial, udvalgte produkter i den rigtige rækkefølge… f.eks. med serum før dagcreme mv. Pt. Bruger jeg en dagcreme intet andet. (Vidste ikke før jeg læste jeres blog, at serum fandtes)
Nå, men mit spørgsmål lyder på, om disse produkter i denne pakke er god mod fedtet hud ? Jeg synes at jeg glanser hurtigt i ansigtet primært, næse og pande. I øvrigt har jeg urenheder på næse.
Måske der var nogle produkter der var bedre at sammensætte eller anvende for mig ift. Ovennævnte?
Dernæst håber jeg i vil svare på, om er er noget i disse produkter, som man skal være obs på i forbindelse med sol ? Har lidt på jeres blog om nogle bestemte ingredienser (mener syre) og sol – men igen, er ny på dette område og er ved at sætte mig ind i det, men er stadig rundforvirret.
Sluttelig, hvis jeg køber denne pakke, hvad er Balance Spritz til gavn for ?
Beklager at det blev lidt langt, men vil gerne være god mod min hud nu, og gøre det på den rigtige måde fra starten

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *