Simple Cleansing Facial Wipes: Hurtig og effektiv rens

03.07.19
Simple Cleansing Facial Wipes: Hurtig og effektiv rens

Simple Cleansing Facial Wipes: Hurtig og effektiv rens

Annonce for Simple

Forleden spurgte min veninde mig, hvilke renseservietter, der er mine favoritter. Det spørgsmål er let, for min søgen efter den perfekte renseserviet stoppede, da Simple kom tilbage på det danske marked. Svaret på spørgsmålet er selvfølgelig Simple Cleansing Facial Wipes.
For nogle år siden satte jeg mig faktisk for at finde frem til alle gode wipes på markedet. I flere måneder testede jeg i et væk, men jeg blev aldrig rigtig glad for nogen af dem. Der var da nogle, der var okay, men fælles for dem var og er, at de er dyre eller parfumerede.
For at fejre vores dejlige samarbejde, har Simple valgt at udlodde et årsforbrug af vores yndlingsprodukter fra det nuværende sortiment. En heldig vinder kan vinde tolv pakker Facial Cleansing Wipes, seks flasker Micellar Cleansing Water, tolv pakker Eye Make-up Remover Pads og fireogtyve Sheet Masks. Læs med herunder og vær med i konkurrencen.

Simple Cleansing Facial Wipes: Hurtig og effektiv rens

Krav
Det er da muligt, at jeg har lidt høje krav til en renseserviet… For sådan en skal i mine øjne være:

  • Budgetvenlig
  • Uparfumeret
  • Have en god størrelse
  • Fjerne alt makeup
  • Være tilpas våd

Da jeg gik i gang med at teste, havde jeg jo allerede brugt Simple Cleansing Facial Wipes og pludselig, var de umulige at opdrive. Derfor vidste jeg, at sådan en serviet faktisk fandtes. Samtidig kan Simple noget med lukninger. Det virker måske som en lidt ligegyldig detalje, men det er det ikke i praksis. Lukningen på netop vådservietter er vanvittigt vigtig. Det er den, der kan gøre hele forskellen i forhold til om servietterne tørrer ud eller ej. Mange af pakkerne, jeg har haft fat i, lukker mildest talt elendigt efter ganske få ganges brug.

Simple Cleansing Facial Wipes: Hurtig og effektiv rens
Simple Cleansing Facial Wipes pakken holder også tæt i kufferten.

På prøve
Langt de fleste påstår, at et produkt som Simple Cleansing Facial Wipes slet ikke er tilstrækkeligt, når det gælder om at rense huden. For nu at være helt ærlig troede jeg selv indtil for få år siden, at renseservietter var en nødløsning. Den store prøve var et solpressemøde, hvor jeg kiggede i sådan et UV-spejl. Det var en helt almindelig forårsdag, hvor jeg naturligvis havde masser af SPF og lidt makeup på. Når man bliver belyst i spejlet, kan man se, hvor huden er beskyttet med SPF, der er huden nemlig helt sort. På daværende tidspunkt fik vi mange spørgsmål om, hvordan man renser SPF af huden. Og netop derfor havde jeg renseservietter med i tasken. Efter afrensning med to renseservietter, kunne jeg konstatere, at makeuppen var kommet af, og SPF’en var ingen steder at spore.

Hurtig og effektiv rens
Ovennævnte test er grunden til, at jeg godt tør at skrive under på, at Simple Cleansing Facial Wipes kan rense din hud ordentligt. Det er nemlig en langt bedre renseserviet, end jeg havde med i tasken den pågældende dag. Da min veninde spurgte, undrede hun sig lidt over, at et af mine kriterier er prisen. Forklaringen er helt enkelt den, at jeg altid bruger en serviet per øje, hvorfor renseservietter hurtigt bliver en dyr løsning. Simple Cleansing Facial Wipes er ligesom Simples øvrige produkter budgetvenlige og effektive.
For at sætte Simple Cleansing Facial Wipes på yderligere prøve, har jeg ikke renset ansigtet med andet i en måneds tid, min hud er mindst lige så fin, som den plejer. Samtidig er huden faktisk mindre rødmende og irriteret, end den plejer at være her i sommermånederne.

Simple Cleansing Facial Wipes: Hurtig og effektiv rens
Især til de meget trætte after er det rart med Simple Cleansing Facial Wipes på natbordet.

Konkurrence og det med småt
For at forkæle dig lidt her i varmen, udlodder Simple en virkelig skøn præmie. Præmien er af den slags, jeg selv har lyst til at vinde. Et års forbrug af rare nødvendigheder kan man vel altid bruge? Det er en heldig vinder, der løber af med en stor præmie.
Så læs med herunder og se, hvad du skal gøre for at vinde:

  • Tolv pakker Facial Cleansing Wipes
  • Seks flasker Micellar Cleansing Water
  • Tolv pakker Eye Make-up Remover Pads
  • Fireogtyve Sheet Masks

Skriv herunder i kommentarfeltet, hvilken en serie fra Simple, der er blevet genintroduceret på det danske marked. Det kan du blandt andet læse i indlægget: Gode og milde renseprodukter fra Simple.
Betingelsen for at deltage i konkurrencen er, at vi må dele vinderens navn og adresse med Simple. Denne information om vinderen bliver naturligvis slettet, så snart præmien er leveret. Kommentarfeltet bliver lukket den 8. juli klokken 18.oo, og vinderen bliver offentliggjort i tirsdagstippet den 30. juli.

Du kan finde Simples sortiment i Kvickly og SuperBrugsen, hvor vejledende udsalgspris for produkterne ligger på 39,95-69,95 kroner.

Annonce for Simple

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
216 kommentarer
malene

Det må være Kind to skin serien 🙂

Lis Chirholm

`Kind to skin` er tilbage og jeg glæder mig til at prøve facial wipes og eye makeup remover pads 😊👍🏻

Louise

Kind to skin

Pia Knudsen

Det er Kind to skin serien. Har købt en del derfor, men min Kvickly har lige præcis ikke disse Cleasning wipes kun Micellar og dem til øjnene. Men en virkelig god serie og fantastisk pris. Prøvede den kun fordi I anbefalede den, så tak for det. 😊❤️

BellaKarla

Kind to skin ♥️ En kæmpe fed præmie! Elsker simple! 😍🙂

Tine

Kind to Skin 👍🤞

Sif M. L. Simonsen

Kind to Skin serien! 😊🤞🍀

Marie

Det er Kind To Skin 👍🎊

Stinne

Kind to skin og jeg håber jeg vinder

Stinne

Kind to skin. Åh jeg håber jeg vinder

Din kommentar