Gode og milde renseprodukter fra Simple

05.06.19
Gode og milde renseprodukter fra Simple

Gode og milde renseprodukter fra Simple

Annonce for Simple

Som vi allerede har løftet sløret for, har vi fået æren af et længerevarende samarbejde med Simple. Det er vi både meget stolte over og glade for. Det er skønt at få muligheden for at udbrede kendskabet til dette mærke. Som overskriften antyder, er det her renseprodukterne, det skal handle om. Det drejer sig indtil videre om seks forskellige produkter i Kind to Skin serien. Serien rammer forskellige behov og præferencer samtidig med, at der er lagt vægt på de brugervenlige produkter. I indlægget vil jeg fokusere på en af stjernerne i serien nemlig Simple Micellar Cleansing Water, der både er mild og effektiv.

Gode og milde renseprodukter fra Simple

Kind to Skin
Serien som Simple har introduceret på det danske marked er Kind to Skin, som lever ret godt op til sit navn. Her er det som nævnt renseprodukterne, det skal handle om. Resten af produkterne kan du læse mere om i indlægget ”Velkommen tilbage til Simple: Helt simpelt!”. Produkterne på det danske marked udmærker sig ved at være uparfumerede og milde.
Herunder er en ganske kort gennemgang af renseserien:

  • Cleansing Facial Wipes:Disse servietter er vanvittigt effektive, de fjerner al makeup og skidt i et snuptag. Det er ikke en hverdagsrens for mig, men jeg har dem altid liggende på natbordet. Der ligger de til de dage, hvor søvnen overrasker mig, og jeg ikke gider at vågne med vandsjaskeri og masser af lys på badeværelset.
  • Eye Make-up Remover:En god og effektiv øjenmakeupfjerner der samtidig er mild og ikke svier i øjnene. Den skal selvfølgelig have tid til at virke, men får den det, fjerner den alle de forskellige typer makeup, jeg har budt den.
  • Make-up Remover Pads:Samme milde øjenmakeupfjerner som i flasken her i en praktisk pakke med små vævede servietter. En god løsning til tasken.
  • Micellar Cleansing Water:Hovedpersonen i dette indlæg, som du kan læse mere om herunder. Det er en mild, god og effektiv rens.
  • Micellar Cleansing Wipes:En ligeså effektiv renseserviet som den herover. De er gennemvædet af Micellar Cleansing Water, som du altså kan læse mere om herunder.
  • Moisturising Facial Wash:En mild sulfatbaseret ansigtsvask med en fornuftig pH-værdi.

Det er en renseserie efter vores hoved… Den er fri for parfume, den er mild, og langt de fleste produkter kan bruges uden vand. Det kan ikke være ret meget bedre.

Hvad er miceller egentlig?
Miceller er en molekylestruktur, der bliver dannet, når den korrekte mængde vaskeaktiv bliver opløst i en større mængde vand. Det danner denne molekylestruktur, hvor den fedtsøgende ende vender indad, og den vandsøgende ende vender udad. Denne struktur gør opløsningen særdeles effektiv til at fjerne både makeup, sebum, skidt og snavs fra huden. Den vandsøgende del af strukturen bliver forbundet til vatrondellen, og derfor kan du let fjerne sebum og makeup med den fedtsøgende ende af strukturen.

Gode og milde renseprodukter fra Simple

Micellar Cleansing Water
Uden irritation fjerner Micellar Cleansing Water altså både makeup, sebum og snavs fra huden, uden du behøver at gnide eller gnubbe. Denne egenskab gør den til et mildt og godt valg til både sart og sensitiv hud. Micellar Cleansing Water indeholder også både fugtende og plejende ingredienser. Nogen vil have behov for lige at køre en vatrondel fugtet med vand henover huden eller bruge en vandspray efterfølgende. For størstedelen af os er det dog ikke nødvendigt. Det er netop en af fordelene ved Micellar Cleansing Water, at du ikke behøver at bruge udtørrende vand i ansigtet.

Du kan finde Simples sortiment i Kvickly og SuperBrugsen, hvor vejledende udsalgspris for produkterne ligger på 39,95-69,95 kroner.

Annonce for Simple

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
7 kommentarer
Iben

Tak for super blog 💃
Jeg skal lige be om at have det med rensevand skåret ud i pap😅 nu bruger jeg rensevand efterfulgt af en mild ansigtsvask. Hvis jeg vil overgive mig helt, er det så bare at jeg bliver ved tage ny vatrondel og fugte. Og så fortsætte proces til den sidste bliver ved at være ren? Tænker det kræver mange rondeller og ansigtsvand?
Hilsen den tungnemme 😜😘

Helene Randløv

Hej Iben
Yep, det er sådan man gør, husk at bruge begge sider af vatrondellen. Nu bruger jeg ikke selv vatrondeller, men jeg starter med en til hvert øje og så bruger jeg kun to mere.
Kh. Helene

Kristina

De skal så meget prøves. Tak for anbefalingen 🙂

Sus

Hej 🙂
Jeg bruger den grønne renseserviet og er absolut vild med den – var super at ha’ med på ferie …
Jeg skyller efter med vand, men er pludselig kommet i tvivl om, om det er nødvendigt?
Jeg har også prøvet den hvide renseserviet (lige nu faktisk) men synes den svider lidt i ansigtet 😳
Så hvis den grønne ikke skal skylles efter med vand, tror jeg, jeg vil bruge den fremover 🤔

Helene Randløv

Hej Sus
I stedet for at skylle efter med vand, kan du lige vride kluden op og tørre efter. Men det er kun hvis du har sart hud, ellers er det ikke nødvendigt.
Kh. Helene

claudia

Hej pudderdåser 🙂
Tak for nogle super indlæg og prudukter ikke mindst !!
Ved I mon, om ph værdien i Micellar Cleansing Water ligger under eller omkring 5 (som jo er bedst)?
Hilsen Claudia

Helene Randløv

Hej Claudia
Desværre har jeg den ikke på lager, og jeg kan simpelthen ikke huske, hvad jeg målte den til, da jeg besluttede mig for at skrive om produkterne. Min konklusion er, at jeg fandt den acceptabel…
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *