Sanzi lancerer effektiv hudpleje – med rabatkode

20.06.19
Sanzi hudpleje

Sanzi hudpleje

Reklame for Sanzi Beauty

Sanzi – I ved dem med de gode vippe- og brynserum – har lanceret en ny hudplejeserie. Vi har glædet os som små børn til at se, hvad de har fundet på at putte i, og Sanzi har ikke skuffet.

Vi havde ellers store forventninger. Sanzi laver nogle virkelig gode bryn- og vippeprodukter med velvalgte ingredienser, og vi forventede naturligvis, at deres hudpleje ville blive lige så overbevisende på indholdet.

Nu sidder jeg her med den helt nye serie foran mig, og kan godt sige, at den er overbevisende. Med sædvanlig sans for effektive ingredienser har Sanzi udvalgt en perlerække af dem med dokumenteret effekt på huden – og uden parfume.

Jeg har kun lige modtaget produkterne med posten og kun brugt dem i to dage, så jeg kan kun bedømme dem på ingredienslisten og mit umiddelbare indtryk – endnu. Vi har valgt at præsentere jer for Sanzi Anti-Aging Lifting Serum og Sanzi Anti-Aging Face Cream. Serien indeholder også en Cleansing Foam.

Sanzi hudpleje

Sanzi Anti-Aging Lifting Serum
Sanzi Anti-Aging Lifting Serum ser ved første øjekast lidt undseelig ud. Det er en helt klar og tyndtflydende serum. Men bag dette meget transparente ydre gemmer der sig  både hydroliseret kollagen (hvilket vil sige bittesmå bider af kollagen) samt hyaluronsyre. Dertil kommer niacinamid og C-vitamin. Den form for C-vitamin, som Sanzi bruger, er en ny, særlig stabil type C-vitamin, som kan mindske hyperpigmentering og fremme kollagendannelse i huden (kilde). Gelé-basen i sig selv binder også fugt i huden og sammen med fire planteekstrakter bliver det til et på alle måder interessant produkt, som min hud glæder sig til at prøve.

Sanzi Anti-Aging Face Cream
Sanzi Anti-Aging Face Cream indeholder en slags greatest hits over alle velafprøvede ingredienser: Peptider (to forskellige slags), C-vitamin (den samme type som ovenfor), niacinamid (naturligvis), hyaluronsyre, kollagen, sheasmør og acai. Det er et tætpakket produkt, og jeg er slet ikke i tvivl om, at det virker. Med den ingrediensliste kan den ikke andet end at give en stærkere og mere elastisk hud. Konsistensen er meget let, og den trænger hurtigt ind.

Her kan du købe det – med rabat
Anti-Aging Face Cream koster 460 kroner for 50 ml. Anti-Aging Face Serum koster 420 kroner for 30 ml. Du kan købe serien på Sanzi-beauty.com. Et kit med alle tre produkter koster 995 kroner.

Vi har en rabatkode, så du kan spare 15% på Sanzis nye hudplejeserie – og resten af Sanzi Beauty. Brug koden PD3 på Sanzis egen webshop.

PS. Husk også lige at kigge på brynserum og vippeserum, nu du er forbi Sanzi. Rabatkoden PD3 giver 15% rabat på hele Sanzis sortiment.

Reklame for Sanzi Beauty

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
8 kommentarer
Helle

Tak for rabatkode. Jeg kan bare ikke få den til at virke? Den burde også virke for øjenvippe serum, ikke?

Katja Moikjær

Jo den gør! Vil du prøve igen? Det var vist mig der skrev forkert.

Helle

Jeg får desværre stadig “Indtast en gyldig rabatkode” selv om jeg skriver PD3.

Sanzi Beauty

Hej Katja (Pudderdåserne)
Tusind tak for jeres fine indlæg 🙂
Helle – Beklager meget, vi havde lavet en fejl den er rettet nu 🙂
Vh.
Robert
Sanzi Beauty

Helle

Fedt, nu virkede det, tak!

Lene

Er der en af dem, som virker ligeså effektivt som jeres ansigtsolie og kan bruges ved øjnene? Mine øjnene sætter ikke pris på olien 😔

Marie

Hej Pudderdåser
Har I mon prøvet produkterne nu – og er de gode? 🙂
BH Marie

Helene Randløv

Hej Marie
Ja, de er rigtig fine.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *