Tirsdagstip: Få længere, fyldigere og stærkere øjenvipper med Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum

19.12.17
Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum

Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum

Annonce skrevet i samarbejde med Sanzi Beauty 

Hverken Katja eller jeg har for vane at bruge vippesera til hverdag. Vi har begge to latterligt sarte øjne, og derfor er det både spændende og deprimerende at blive præsenteret for et produkt som Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum. Det kræver en forklaring! Sagen er at både Katja og jeg er udstyret med korte og lige vipper. Når man så møder et produkt, der er formuleret med lutter stjerneingredienser… Og som man på forhånd ved virker. Så skal man tage en beslutning om man tør at tage chancen med røde, hævede og irriterede øjne… Da det er et ret sandsynligt senarie, testede jeg produktet op til en weekend, hvor der var udsigt til afslapning. Heldigvis har jeg ingen bivirkninger haft, og derfor turde jeg bruge Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum næsten som foreskrevet i brugsanvisningen.

Dét der virker
Det ville være løgn, hvis jeg skrev, at du kan nå at få lange vipper inden nytår… men der er ikke meget galt. Selvom Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum ikke kan udrette mirakler på bare en uge, så er det et perfekt julegaveønske! Der er nemlig ingen tvivl om, at Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum virker. Gængse vippesera virker enten ved hjælp af peptider eller bimatoprost, et prostaglandin-lignende stof der indgår i lægemidler mod grøn stær.
Sanzi Beauty lader ikke noget være op til tilfældighederne, hvorfor begge dele er tilføjet dette Eyelash Growth Serum. Med kombinationen af DDDE (prostaglandinderivat) og det effektive peptidkompleks Sympeptide opnår du på mellem seks og otte uger både længere, fyldigere og stærkere vipper.

Alt for sarte øjne
Måske er du sådan rigtig gammel læser her på bloggen og kan huske min meget lidt heldige oplevelse med lash extensions tilbage i 2011? I hvert fald har jeg tidligere haft stor gavn af vippesera, og det er derfor, jeg tør at skrive om Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum uden billededokumentation. Sagen er den, at du her på bloggen finder ikke bare en, men to dåser med ekstremt sarte øjne, og mine øjne er bare ikke villige til test, der følger de anbefalinger i brugsanvisningen. Der er vist ikke mange af de sera på markedet, jeg ikke har testet, og desværre er det fælles for dem, at jeg har problemer med røde, hævede, sviende og kløende øjne. Det har jeg ikke oplevet med Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum!

Brugsanvisning/Get unready with me…
Det er ingen videnskab at bruge et vippeserum som Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum. Alligevel tænkte jeg, at jeg ville skrive en vejledning, fordi pleje af vipperne går hånd i hånd med en god renserutine. Der er mange trin i denne vejledning, fordi jeg samtidig bruger denne stund til at koble af og falde ned. Jeg foreslår, at du vænner dig til at rense dagen af, inden du er så træt, at du er ved at falde om. Efter vi har spist aftensmad, går jeg som regel en god tur. Og det er efter den, jeg gør mig klar til natten eller resten af aftenen.

  • Tænd et eller flere lys på badeværelset, du kan eventuelt vælge duftlys, der kan bidrage til, at du bliver afslappet.
  • Fjern øjnemakeuppen blidt med din foretrukne makeupfjerner.
  • Massér en balm eller rensemælk ind i huden, og rens dagen af med en klud. Hvis du er til mere rens, kan du vælge en mild og rar rensevand eller gel til at fjerne resterne med.
  • Når din hud er ren og tør, lægger du Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum langs øverste vippekant på begge øjne.
  • Brug eventuelt et syreprodukt og børst derefter tænderne. Med denne fremgangsmåde sikrer du optimal virkning af både Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum og syre.
  • Derefter kan du bruge øjencreme, diverse sera, creme eller olie efter lyst og behov. Sørg for at du ikke lægger fedtede cremer i nærheden af Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum, da disse vil forringe effekten betragteligt.

Du kan købe Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum online i Sanzi Beauty webshop. Ligenu sparer du 15% med koden: PD2.
Det betyder, at du kan få fingrene i hele 5 ml. af det virksomme produkt for 501,50 kroner.

Annonce skrevet i samarbejde med Sanzi Beauty 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
24 kommentarer
Maria

Hej, jeg kunne ikke lige finde noget om bivirkninger på Sanzi Beautys hjemmeside. Ved I, om dette serum også kan give en ændring i farven på iris ligesom NeuLash? (lav risiko bivirkning)

Helene Randløv

Hej Maria
Da Sanzi primært er baseret på peptider, og indholdet af bimatoprost er forholdsvis lavt, vil jeg tro at risikoen er virkelig lille.
Kh. Helene

Anna

Det syreprodukt man evt. kan bruge mens man børster tænder, skal det på øjenvipperne? Og kommer det så ikke nemt i øjnene? Dejligt hvis der er et øjenvippeprodukt der ikke har bivirkninger. Jeg har længe gerne ville prøve M2 Beauté, men tør ikke da det lydder som skrappe sager og da øjnene jo er supersarte. Gad vide om produktet virker lige så godt som M2 Beauté, men det kan I jo nok ikke sige noget om:) Jeg er i øvrigt glad for jeres grundige, begejstrede og ikke mindst kritiske tilgang til det I skriver om – tak:)

Patricia

Jeg bruger selv M2 beauté og har fået meget fine resultater, men er du gal, den brænder hvis den kommer i øjnene, og når de først begynder at løbe i vand, kommer der kun mere i øjnene. Jeg tror selv at jeg skifter til denne her, når jeg er løbet tør, for selvom jeg ser resultater af M2, så er det noget af en udfordring de fleste dage.

Helene Randløv

Hej Patricia
Det oplever jeg desværre også, men virkningen er der ingen tvivl om :-*
Kh. Helene

Helene Randløv

Kære Anna
Nej for dælen da! Syre skal slet ikke i nærheden af øjnene! Det er til resten af ansigtet 🙂
Jeg har prøvet alle de gængse øjenvippesera, og mine øjne brænder, svier og bliver RØDE… med nogle af dem har det været så slemt, at det ligner jeg har øjenbetændelse… det er ikke et ret godt look. Så vil jeg hellere, at det er lidt længere om at virke.
Tak for dine fine ord <3
Kh. Helene

Clara

Virkelig en god vippeserum til pengene, kan klart anbefale den. Og som i også skriver svier den ikke, hvilket er et kæmpe plus 🙂

Helene Randløv

Hej Clara
Ja, lige netop svie er vanvittigt afskrækkende for mig, fordi mine øjne bliver så røde :-/ Så jeg er også SÅ positivt overrasket over Sanzi på det punkt <3
Kh. Helene

Sidsel

Hej med jer
Det er lidt off-topic, men håber alligevel at I vil svare mig.
Jeg har en del hudorme på næseryggen og ud på kinderne, lidt på hagen og i panden, og for at komme det til livs har jeg brugt jeres t-zone peeling morgen og aften siden marts i år. Jeg synes dog ikke jeg ser den store forskel – har I en idé til hvad jeg gør forkert?
Jeg renser enten med en Bioderma eller Garnier Micellar Water, eller skummer huden med en rens fra enten Vichy eller Neutral. Derefter bruger jeg t-zone peeling og en gang imellem en dagcreme fra Loreal og natcreme fra Matas i stedet. Håber på et svar 🙂
VH Sidsel

Helene Randløv

Hej Sidsel
Er din hud meget tør? Oplever du at der er sket en forandring eller er der ikke sket noget som helst?
Kh. Helene

Sidsel

Nej, har tværtimod en fedtet og skinnende hud. Hvis jeg kan se der er noget undervejs om aftenen og jeg bruger t-zone peeling, er det dysset ned næste morgen, men det er primært ift: bumser. Der er ingen forandring sket med hudormene 🙁

Lisbeth M.

Hej Sidsel
Jeg tillader lige at byde ind her, da jeg også har stået i den situation og det viste sig faktisk, at de urenheder jeg havde på kinderne delvist kom sig af, at der var silikone i min primer. Siden jeg droppede den, så oplevede jeg at T-zone peelingen kom meget mere til sin ret. Og for noget tid siden var Helene så sød at minde mig om niacinamid. Jeg har brugt det i en uges tid fast hver aften over syren-og dét er altså en power duo!! Dåsernes niacinamid koster så vidt jeg husker det samme som syren og fås i Matas, i hvert fald i deres netbutik 😉

Helene Randløv

Hej Sidsel
Lisbeth har ret, niacinamid 10% er vejen frem i forhold til porerne. Når din hud er fedtet, vil salicylsyren have sværere ved at virke i dybden. Vil du tale mig igennem din rutine? Det er vigtigt, at jeg ved helt præcis hvilke produkter, du bruger før og efter T-Zone Peeling både morgen og aften.
Kh. Helene

Sidsel

Hej igen
Tusind tak for svar! 🙂
Enten renser jeg min hud med Garnier Skin Active Micellar eller og en skum, og det er enten Neutral Face Wash eller Vichy Normaderm rensegel. Derefter påfører jeg normalt t-zone peeling, og så plejer jeg som regel ikke at bruge andet creme oven på. Hvis jeg en sjælden gang gør, så er det om morgenen Loreal Triple Active Fresh og om aftenen Matas Natcreme til kombineret hud (med de grønne striber) Engang imellem dropper jeg også t-zone peelingen og blot bruger en creme.
Vh Sidsel

Camilla

Tak for godt tip! Bruger normalt M2 og har ikke de hent store problemer, men det vil vær rart at undvære den svien, som offer følger med brugen. Og prisen er god!

Helene Randløv

Hej Camilla
Lige svien er bare ikke særlig rar, når det er i øjnene.
Kh. Helene

Camilla

Har netop købt den efter at have læst jeres indlæg. Men kan man bruge den, når man har eyelash extensions?

Helene Randløv

Hej Camilla
Ja, det kan du sagtens.
Kh. Helene

Maj-Britt

Jeg har set loreal også er kommet med en vippeserum. Indeholder den noget brugbart ?

Helene Randløv

Hej Maj-Britt
Den har vi ikke kigget på endnu 🙂
Kh. Helene

Sascha

Virker rabatkoden ikke mere?

Katja Moikjær

Jo? Virker den ikke?

Diana

Hej! Virker rabatkoden stadigvæk? Hilsen, Diana

Helene Randløv

Hej Diana
Det ved jeg faktisk ikke 🙂
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *