Pudderdåsernes Alt i et Kosttilskud – til hud, hår og negle

19.06.19
Pudderdåserne Alt i et kosttilskud

Pudderdåserne Alt i et kosttilskud

Nej, vi har ikke lavet vitaminpiller. Vi har lavet hudpleje på tabletform.

Der er efterhånden kommet så overbevisende dokumentation for effekten af kosttilskud til hud, hår og negle, at vi har lavet vores eget.

Helene har gennem mange år taget alskens kosttilskud til hud og hår og mærket effekten på egen krop, hvilket I har kunnet læse om i forskellige indlæg gennem tiden på bloggen.

Katja er hysterisk forsigtig overfor alle kosttilskud og har aldrig prøvet nogle til huden før nu. Vores eget kosttilskud er det første, hun har testet på egen krop – men effekten har været overbevisende. Mindre tør hud og mindre synlige rynker under øjnene har indtil videre været de første og foreløbige resultater.

Nu er det her…
Alt i et Kosttilskud er hud-, hår- og neglepleje på tabletform. Pudderdåsernes kosttilskud er hverken en vitaminpille eller en erstatning for din sædvanlige hudpleje. Alt i et Kosttilskud indeholder alle de ingredienser, der virker indefra på hud, hår og negle – i et enkelt produkt.

 • Kollagen gør huden fyldig, spændstig og det bidrager til at forbedre hudens elasticitet og mindske synligheden af rynker – både på ansigt og krop.
 • Hyaluronsyre bidrager til at forbedre hudens elasticitet, mindske synligheden af rynker, og den holder på fugten i huden.
 • Biotin bidrager til at vedligeholde et normalt hår og en normal hud.

Vi har skabt et kosttilskud som et supplement til din almindelige hudpleje – ikke en erstatning. Ingredienser som disse virker indefra på en anden måde, end de kan gøre udefra. Omvendt kan et kosttilskud ikke gøre det samme for huden som for eksempel en syrepeeling eller en creme med A-vitamin. Kosttilskud og cremer skal supplere hinanden i hudpleje.

Alt i et Kosttilskud er IKKE egnet til vegetarer eller veganere. Alle kosttilskud med kollagen og hyaluronsyre indeholder ingredienser, der stammer fra dyr eller fisk. Læs mere om kollagen her.

Øvrige ingredienser er:

 • Riboflavin/Niacin bidrager til at vedligeholde en normal hud.
 • Vitamin C bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud.
 • L-Metheoninestyrker neglene og hjælper med at forebygge hårtab
 • L-Cysteine forebygger hårtab og øger diameteren af hårsække
 • Zink bidrager til at vedligeholde et normalt hår og en normal hud.
 • Kobber bidrager til en normal pigmentering af håret og huden.
 • Selen bidrager til at vedligeholde et normalt hår og negle.

Anbefalede daglige dosis er tre tabletter. Du kan tage dem alle på en gang eller fordele dem i løbet af dagen. Det gør ingen forskel. Der er 90 tabletter i, så der er altså til en måneds forbrug.

Indhold pr. daglig dosis:

 • Kollagen: 600 mg
 • Vitamin B2 (Riboflavin): 1,4 mg
 • Vitamin B3 (Niacin): 16 mg
 • Biotin: 225 µg
 • Vitamin C (Ascorbinsyre): 80 mg
 • Kobber (Kobbersulfat): 0,4 mg
 • Zink (Zinkoxid): 8 mg
 • Selen (Natriumselenit): 55 µg
 • Hyaluronsyre: 30 mg
 • L Cysteine: 50 mg
 • L-Methionine: 50 mg

Pris og forhandler
Vejledende udsalgspris er 299,95 kroner.

Du kan købe alle vores produkter på Dåseshoppen.dk, i MatasMagasin og SallingSe alle vores forhandlere her.

Se ingredienslister og forklaringer på alle ingredienser her.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
89 kommentarer
Maria

Der står, at kobber “bidrager til en normal pigmentering af håret”. Betyder det, at grå hår holdes i ave, eller bare, at hår med pigment har det endnu bedre? 🙂
Hilsen Maria

Helene Randløv

Kære Maria
Det betyder faktisk lidt begge to…
Kh. Helene

Stine

Hej Pudderdåser. Jeg er stor fan af jeres produkter. Derfor begyndte jeg også på Jeres kosttilskud for 3 måneder siden. Jeg har netop tømt 3.bøtte igår. Jeg er dog begyndt at få et problem med kløe på min hud. Det føles på samme måde, som hvis man har trænet, og dermed svedt. Hvis man så ikke kommer i bad med det samme, kan huden føles stram og kløende, og stof på huden føles irriterende. Sådan er min hud begyndt at føles mere og mere. Især mine arme og ben klør, og især hvis jeg har stof tæt på huden, eller når jeg ligger i min seng og skal sove. Mine øjne er også begyndt at klø, og huden omkring dem er begyndt at se rød og irriteret ud. Kan det på nogen måde hænge sammen med at jeg er begyndt at tage dette kosttilskud? Jeg kan ikke komme i tanker om andre ting jeg gør anderledes.
Mvh. Stine.

Helene Randløv

Hej Stine
Det lyder ikke ret sandsynligt, men jeg kan selvfølgelig ikke udelukke det. I de sidste tre måneder er temperaturen faldet, det resulterer i tørrere hud. Start med at gå til lægen og få tjekket dine levertal. Der er ikke ingredienser i, der som sådan kan overdoseres, men man kan selvfølgelig sagtens have en overfølsomhed over for et eller andet.
Kh. Helene

Maria

Hej med jer. Jeg er så stor fan af jeres produkter, og vil også gerne prøve dette alt i en kosttilskud. Jeg kan læse mig frem til at der er nogle der reagerer med mavepine, og da jeg har en lidt sart mave, vil jeg allerede nu spørge hvor længe i foreslår at man bruger på at trappe op fra en til to til tre piller dagligt?
Herudover vil jeg også gerne spørge i hvilken alder i anbefaler man begynder på sådanne et produkt med kollagen? Jeg er 28 år. Og om dette produkt er noget man kan tage i stedet for diverse kollagenpulverløsninger?
På forhånd tak for hjælpen 🙂

Helene Randløv

Hej Maria
Der er ikke andet for end at mærke efter, det er umuligt at sige noget fast om. Måske kan du sagtens tåle dem, så du nemt kan trappe op fra en til tre i løbet af et par uger, måske skal du bruge en eller flere måneder. Det er heller ikke muligt at sige noget fast om, hvornår “man” skal starte med kosttilskud… Det er en individuel og meget personlig vurdering. Jeg ville ønske, at jeg var gået i gang med kollagen for mange år siden, det havde sparet mig for den evigt tørre vinterhud. Om du skal vælge pulver/kapsler/tabletter er op til dig… vælg det, du er mest sikker på at huske.
Kh. Helene

Sus

Har prøvet at google og undersøge, men kan ikke finde noget information om kollagenet i jeres kosttilskud er hydrolyseret?
Mvh Sus

Katja Moikjær

Ja 🙂 Det tror jeg alle kosttilskud er?

Catrine

Hej 🙂
Kan man kombinere jeres Alt i et kosttilskud med New Nordic Hair Volume?
Vh Catrine

Helene Randløv

Hej Catrine
Ja, det gør jeg i hvert fald selv <3
Kh. Helene

Betina

Hej 🙂
Må jeres Alt i et kosttilskud benyttes under graviditet med dets høje indhold af kollagen?
Mvh Betina.

Helene Randløv

Hej Betina
Ja, det må det gerne.
Kh. Helene

Mine

Hej 😊 jeg glæder mig at prøve alt i it kosttilskud, men må man gerne tage både i imedeen og jeres alt i it kosttilskud på en gang ??

Helene Randløv

Hej Mine
Umiddelbart ja… men ville nok nøjes med et af dem… Det bliver en kostbar fornøjelse.
Kh. Helene

Susanne

Hej, ved I hvor meget kollagen der er i jeres kosttilskud ift Oslo Skincare kollagen pulver? Eller – med hvilket kosttilskud får jeg mest kollagen af de to tilskud?
Mvh Susanne

Helene Randløv

Hej Susanne
Det gør du selvfølgelig med Oslo Skinlab, da det er ren kollagen. Vi har netop tilføjet gode vitaminer og andre ting, der styrker negle og hår.
Kh. Helene

Anja

Hej😊
Tak for gode produkter:) Jeg har brugt jeres alt i et kosttilskud i lidt over en måned. Jeg er glad for resultatet i ansigtet, men i den sidste måneds tid, har jeg fået en del store bumser på min ryg, hvilket jeg ikke har haft siden teenageårene. Kan det skyldes kosttilskuddet?

Helene Randløv

Hej Anja
Det har jeg ikke hørt om før, men det er da ikke umuligt. Du har ikke skiftet nogle af dine hårprodukter ud?
Kh. Helene

Anja

Nej, det har jeg ikke:/

Helene Randløv

Det er ikke noget vi har hørt før.

Anita

Hej
Jeg har netop købt jeres kosttilskud til de tre første måneder og har lige åbnet min første bøtte. Til min store forundring er der ikke børnesikring på, som der normalt er på den slags? Tænker det er noget der måske kunne overvejes?
Jeg kan ikke stille dem sammen med mine og børnenes vitaminer så jeg er sikker på at huske dem.
Godt nok lugter og smager de ikke godt, men alt hvad der er forbudt er spændende.
Tror vi er mange mødre der har brug for det her produkt;-) Glæder mig ellers til at prøve det.
Dbh Anita

Helene Randløv Hansson

Hej Anita
Hvis det bare var så nemt at finde emballage, så havde vi gerne gjort det. Umiddelbart er der ikke børnesikring på et eneste af de kosttilskud, jeg har spist, heller ikke på dem jeg køber på apoteket. Som du selv skriver lugter de ikke ligefrem af slik, så jeg har aldrig selv skænket det en tanke. I øvrigt har børnesikring aldrig været en hindring for mine knægte, suk!
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *