Nej, al kosmetik er ikke farligt affald - men hårspray og neglelakfjerner er

Pudderdåsernes Læbesalve SPF30

Pudderdåserne læbesalve

Vi har lavet en Læbesalve med SPF 30. Det er egentlig bare vores Alt i en salve tilsat et mineralsk solfilter. Den beskytter læberne lige så godt mod solen på pisterne, som på stranden og derfor lancerer vi den i dag, så du kan nå at få den med på skiferie.

Læbesalve SPF 30 er et effektivt produkt med den rette kombination af høj mineralsk solbeskyttelse og plejende ingredienser, og den er alt, hvad der skal til for at lindre og afhjælpe sprukne, ru, tørre og skællende læber, så de igen bliver pæne og glatte.

Vi har brugt de samme ingredienser som i vores Alt i en salve og tilsat et mineralsk solfilter med titanium dioxid og zink oxid. Læbesalve SPF 30 indeholder ligesom vores Alt i en salve plejende ingredienser i form af sheasmør, panthenol (B5 vitamin) og lanolin.

Ingredienser
– 5 % panthenol – reparerende og fugtgivende
– Sheabutter – fugtgivende og beskyttende
– Vitamin E – antioxidant
– Lanolin – beskyttende
– Bivoks – beskyttende og plejende
– Titanium dioxid og zink oxid – mineralsk solfilter med bredspektret solbeskyttelse

I Alt i en salve bruger vi salicylsyre, men ikke i Læbesalve SPF 30. Vi har fravalgt salicylsyre i Læbesalve SPF 30, så vi også kan bruge den til små børn.

Hvem er Læbesalve SPF 30 til?
Til alle. Mænd og kvinder, børn og voksne, der ønsker solbeskyttelse samt velplejede og sunde læber.

Sådan bruger du Læbesalve SPF 30
Brug Læbesalve SPF 30 efter behov. Hvis du er ude i høj sol, husk at påføre jævnligt for at opretholde en høj solbeskyttelse. Tuben har et lille silikonenæb til påføring på læberne.

Hvorfor hedder den læbesalve? Kan den kun bruges til læberne?

Nej, men et eller andet skulle den hedde, og Alt i en salve var jo taget. Du kan selvfølgelig bruge den lige hvor du vil.

Pris og forhandler
Vejledende udsalgspris er 99,95 kroner for 12 ml.

Du kan købe alle vores produkter på Dåseshoppen.dk, i MatasMagasin og SallingSe alle vores forhandlere her.

Se ingredienslister og forklaringer på alle ingredienser her.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

8 kommentarer

 • Maj

  Rigtigt godt initiativ, men synes godt nok den er dyr i forhold til Alt i en-salven. Er det virkelig så meget dyre at putte solfilter i og lave næb på tuben?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Maj
   Ja, det er det, når man vil have så høj SPF.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Fedt! Men hov, må jeg ikke bruge alt i en salven til mine små børn?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Ja, der er ikke salicylsyre i.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  I nævner selv Ceridal fedtcreme, som jo er udgået og som vi nærmest er afhængige af herhjemme. Vi har prøvet mange salver, cremer uden vand (Decubal, Derma og Melissa) men intet er ligeså godt til læberne, småsår og kløende hud. Er jeres salve en mulighed i stedet eller kan I anbefale en salve/creme?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Kære Rikke
   Det er ikke helt umuligt, at du vil kunne lide den som et alternativ. I så fald skal det selvfølgelig ikke være Læbesalve SPF 30 men derimod Alt i en Salve du vælger.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Kan den med fordel bruges til sår/revner på brystvorterne pga amning? Eller er alt i en salve bedre her, hvis man sørger for at tørre det af inden barnet bliver lagt til?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nej, al kosmetik er ikke farligt affald - men hårspray og neglelakfjerner er