Volumenpudder til håret på spray

17.01.19
Hårpudder

Hårpudder

Volumenpudder til håret er blevet kendt og elsket af mange af os med tyndt hår. Men med nye former for emballage er det blevet endnu nemmere at fordele det hvide pulver i håret.

Hårpudder på spray kan sådan set ikke noget som for eksempel den lille røde krukke med Osis+ Dust it og de andre ikke kan – de gør det bare meget nemmere.

En klassisk strødåse med hårpudder minder om en gammel saltbøsse, som man drysser pudderet ud af og ned i hårrødderne. Det virker – men som med en Heinz ketchupflaske, så kan det være svært at få den rette dosis. Sprayformen gør det nemmere. Der findes også aerosol hårspray tilsat pudder som for eksempel denne, men så er de blandet op med alkohol og andre flygtige gasser. Disse tre produkter indeholder kun pudder.

David Mallett Volume Powder
Den lille spray med helt fint hvidt pulver fra David Mallett var den første af slagsen, jeg fik mellem hænderne, og jeg været begejstret for den. Det fine hvide pulver er nemt at fordele, og sprayen fungerer godt.

ID hair Play Powder Boost
Måske er det også i retning af David Mallett, at ID hair har set, da de har skabt hårpudderen i deres nye stylingserie? Ligheden er i hvert fald slående. Både emballage og indhold er meget ens. Prisen er dog lavere hos ID hair. Som den eneste af de tre er den uden parfume.

Aveda Shampure Dry Shampoo
Avedas Shampure Dry Shampoo og er også en pudder på spray. Ligesom Alternas tørshampoo er der kun pudder i denne – ingen alkohol og ingen aerosol. Og det er et godt alternativ til traditionel tørshampoo, som er rigtig hårdt ved hår og hovedbund. Hvis du kun har lidt fedtet hår, så er dette et godt og mildere alternativ til almindelig tørshampoo. Hvis du har seriøst Johnny Madsen-hår, så er hårpudderet desværre ikke helt lige så effektivt som en traditionel tørshampoo.

Ligesom Alternas version af en pudder-tørshampoo, så bliver denne mindre stiv og giver mindre volumen end almindelig hårpudder som for eksempel dem ovenfor. Til gengæld er den bedre til at affedte håret. Emballagen fungerer langt bedre end Alternas temmeligt besværlige drysse-flaske.

Her kan du købe det (indeholder reklamelinks*)
David Mallett Volume Powder koster cirka 245 kroner hos Gun-Britt i København og Anabé i Vedbæk. Du kan købe den online på David Malletts egen webshop og på Lookfantastic*.

ID hair Play Powder Boost koster cirka 155 kroner. Den er fra ID hairs nye stylingserie, og du kan købe den hos frisører og online. Jeg kan finde den på Nordicfeel.dk*

Du kan købe Aveda Shampure Dry Shampoo hos saloner, der forhandler Aveda. Du kan også købe den online hos for eksempel Nicehair* eller Lookfantastic*. Normalprisen er 354 kroner.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
9 kommentarer
Nadia

Tak for nyttig info😊 Ved I om nogen af de tre findes med mørk farve, eller kan benyttes i mørkt hår, uden at efterlade hvidt pulver, eller gøre håret gråt😂

Katja Moikjær

Pudder er jo hvidt pulver. Det kan man nok ikke undgå desværre

Tina

Spændende, det ville mit hår trænge til.
Har haltet med helbredet på det sidste og tabt meget hår, så…
Tak for tippet og en snart god weekend!

Katja Moikjær

Tak og i lige måde 🙂

Astrid

Har i en forklaring på hvorfor min hovedbund fucker helt op af både hårpudder og tørshampoo? Hver gang jeg prøver, ender jeg med store løse hudflager i hovedbunden. Vi snakker om op til 5×5 mm flager. Det giver ellers lige den ekstra volumen jeg så gerne vil have til mit fine skandinaviske hår.

Katja Moikjær

Kære Astrid. Fordi begge dele er pisse-usundt for hovedbunden. Pudder og alkohol som er hovedingredienserne er både udtørrende, tilstoppende osv og på ingen måde sundt for hovedbunden.
Men der er nogen, der er værre end andre… Hvilke har du prøvet?

Astrid

Indtil videre har jeg prøvet Matas tørshampoo, trines waterboarding tørshampoo(som jeg er vild med, men den ødelægger min hovedbund) og Schwarzkof osis hårpudder. Det hele ødelægger min hovedbund, men tænker jeg lige skal have prøvet Avedas.

Susanne

Hej
Har I mon en opdateret test/bud på gode hårpuddere, der er nyere end denne?

Helene Randløv

Hej Susanne
Der er også Alterna og Maria Nila… de er blandt mine favoritter.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *