Tirsdagstip: Det er tid til (be)handling

06.11.18
Cerix

Cerix

Det er nu, du skal gå i gang, hvis du har en eller anden udfordring du vil tackle… Især hvis det drejer sig om uønsket hårvækst, melasma, fjerning af modermærker og microblading. Og selvfølgelig alle mulige andre slags udfordringer, især dem der helst ikke skal have sol efterfølgende. Du kan selvfølgelig gå i gang med cremerne der hjemme, men de fleste af udfordringerne kræver professionel hjælp. Og det kræver altså noget hjemmearbejde at finde den HELT rigtige behandler.

Melasma
Katja er ekspert i at reducere melasma henover vinteren. Desværre er hun også ekspert i at få de fine pletter frem igen, så snart solen skinner. Du kan læse meget mere om melasma og især kuren mod melasma rundt omkring på bloggen. Har du mod på at gå til en professionel, er det, jeg har set bedst resultater med, Cosmelan. Der er muligvis andre gode behandlinger, og vi hører meget gerne om dem!

Microblading
Selvom jeg har sagt det før, så siger jeg det gerne igen. Mine tatoverede øjenbryn gør mig vanvittigt glad hver eneste dag. Hvis du bare en gang i mellem er utilfreds med dine øjenbryn, så skal du overveje at få microblading. Hvis du går og er ked af dine bryn, hvis du skal bruge lang tid hver eneste dag på at tage brynene på, så vil jeg give Diana Hvas mine varmeste anbefalinger. Det er snart tid til en opfølgning for mit vedkommende, og jeg er ikke et sekund i tvivl om at det bliver en tradition i mange år frem.

Laser mod uønsket hårvækst
Inden første konsultation bliver du bedt om at lade skægget stå. Nøglen til det er at smide pincetten ud eller få et familiemedlem til at gemme den godt og grundigt. Det var ikke noget kønt syn, og selvom jeg var forberedt på, at jeg havde skæg, så var det virkelig slemt at se omfanget. I vintermånederne kan du gemme dig bag et tørklæde, og derfor er det perfekt at gå i gang nu. Samtidig må det behandlede område ikke få sol, godt nok forsvinder pigmentforandringerne ofte igen… På den anden side er det trist at erstatte hårene med pletter.

Modermærker
Du skal holde øje med dine modermærker! Du skal også holde øje med vennernes, familiens og fremmedes modermærker. Det er vigtigt at få undersøgt uregelmæssigheder, og det er vigtigt, at du er god til at gå til lægen ved mistanke om det mindste. Det kan være så meget, men jeg vil hellere være på den sikre side end at udfordre skæbnen. Vær kærlig men bestemt, når du spørger til andres mærker. I min omgangskreds er jeg kendt for at være en, der peger. ”Holder du øje med det der?” Det er ikke flabet! Det er ren og skær omsorg. Hvis der er nogen, der prikker til dig, så se det som et udtryk for kærlighed. Ingen af os har øjne i nakken, og pletterne på bagsiden er ikke altid til at se.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *