Fredagsfavorit: Anastasia Beverly Hills Norvina Palette

12.10.18
Anastasia Beverly Hills Norvina Palette

Anastasia Beverly Hills Norvina Palette

Selvom Naked Cherry landede på bloggen i går, skal du ikke snydes for Anastasia Beverly Hills Norvina Palette i dag. Hvis du læser med regelmæssigt, ved du godt, at det udelukkende er fordi, paletten er pæn. Det skal ikke forstås sådan, at kvaliteten halter, for det gør den bestemt ikke. Det er simpelthen fordi, jeg ikke kan tåle en eneste af farverne. Det er ret træls, når man er så forelsket i paletten, som jeg er.
Det er lidt vanskeligt for mig at teste øjenskyggerne, når jeg har travlt. Det er nemlig vigtigt for mig, at jeg har mulighed for at tage makeuppen af i en fart. Det lykkedes mig endelig i går. Derfor kommer der et lørdagslook i morgen, hvor jeg har brugt den smukke palette.

Norvina
Farverne i paletten er inspireret af Norvina. Hun er ikke bare kendt fra Instagram og YouTube, hun er også Anastasias datter. I stedet for at lægge sig i slipstrømmen af sin mors succes, har hun arbejdet sig op i firmaet, og i dag er hun chef. At inspirationen er hentet hos Norvina er virkelig tydeligt. Faktisk kan jeg slet ikke forestille mig, at paletten kunne indeholde andre farver, end den gør.
Paletterne fra Anastasia Beverly Hills har en særlig plads i mit hjerte. De er simpelthen så åndssvagt pæne, at jeg slet ikke kan lade være med at bruge dem. Det eneste der holder mig tilbage denne gang er indholdet af karmin i samtlige skygger. Mine øjne bliver meget hurtigt røde og irriterede, så er det desværre ligegyldigt, hvor smukke øjenskyggerne er.

Øjenskyggerne
Paletten indeholder efter sigende syv matte skygger og syv skygger med perlemor. Den beskrivelse er jeg overhovedet ikke enig i. Ingen af de fjorten skygger er HELT matte. Nuancerne Incense, Volatile, Eccentric og Passion, som jeg har beskrevet herunder, er de mest matte. I mine øjne er de dog det, de fleste andre mærker kalder satin. De har altså ikke tydeligt perlemor, men de har det der perlemorsskær.

Anastasia Beverly Hills Norvina Palette

 • Dreamer: Lys beige nuance med masser af transparent og hvidt perlemor.
 • Summer: Bronze nuance med masser af perlemor i samme nuance.
 • Wild Child: Gultonet lyserød nuance med masser af lyserødt perlemor og lilla, pink og guld glimmer.
 • Rose Gold: Mørk gammelrosa nuance med et hint af brun, brunt perlemor og en masse guld og lyslilla glimmer.
 • Celestial: Blåtonet lilla nuance med masser af lyserødt perlemor og blåt glimmer.
 • Dazzling: Brunlig kobber nuance med kobber perlemor, lilla og guld glimmer.
 • Drama: Mørk blomme nuance, mørkebrunt perlemor og transparent glimmer.
 • Base: Helt lys beige nuance med hvidt perlemor.
 • Soul: Blåtonet lavendel nuance med sølv perlemor.
 • Incense: Gultonet brun nuance med et hint af hvidt perlemor.
 • Love: Gultonet lyserød nuance med hvidt perlemor.
 • Volatile: Kølig mørkebrun nuance med et hint af hvidt perlemor.
 • Eccentric: Mørk sennepsgul nuance med et hint af hvidt perlemor.
 • Passion: Varm kakaobrun nuance med et hint af hvidt perlemor.

Beskrivelsen ”med et hint af hvidt perlemor” dækker altså over et let perlemorsskær, uden at der er synligt perlemor eller glimmer. Det, håber jeg, giver mening. Paletten er afgjort den mest glitrede af alle Anastasias paletter. Og da netop øjenskygger med perlemor er en af deres helt store forcer, er det skønt at se, at størstedelen af denne palette er dedikeret til denne tekstur.

Produktet er sendt som gratis anmeldereksemplar.

I tekst markeret med * indgår reklamelinks.

Du finder Anastasia Beverly Hills Norvina Palette i Sephora både i butikkerne og i Sephoras egen webshop*, hvor den koster 465 kroner.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Lone

åh nej, jeg skulle lige til at spørger dig om der var duft og andet i. Så kan jeg sikkert heller ikke tåle den.. Den er super fed. Du kan godt tåle Urban Decay Ik ? det kan jeg nemlig også. De er også flotte. ha en dejlig søndag 🙂 Lone

Helene Randløv

Hej Lone
Nej, jeg kan ikke tåle røde farver fra Urban Decay. Det er det røde farverstof karmin, jeg ikke kan tåle. Derfor kan jeg kun tåle de røde farver, der er veganske. Jeg har ikke problemer med andre af Anastasias øjenskygger.
Kh.
Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *