Vær gavmild med komplimenterne

14.10.16

Sponsoreret indlæg

Du er skøn! Ja, dig der bag skærmen <3 Måske har du læst med længe, eller måske er du landet på bloggen ved et tilfælde. Uanset hvad er du her nu, og det er jeg virkelig taknemmelig for, det giver mig nemlig mulighed for at fortælle dig, at jeg er vild med dig, og at jeg virkelig værdsætter hvert øjeblik, du er her.

Du er dejlig!
Sådan en helt almindelig fredag, burde du måske slappe af? eller måske burde du hellere tage ud? Selvom begge dele bestemt er hyggelige, så er det ikke nødvendigvis det, du har mest brug for. Og det er derfor, at jeg er særligt glad for, at du læser med nu, fordi jeg ved, at du helt sikkert trængte til at læse det, jeg skrev ovenfor…

”Fake it ’til you make it”
Det kan godt betale sig at gøre sig umage med at fremhæve de gode træk både hos én selv og andre, fordi det øger mængden af alle de gode signalstoffer. Får du et kompliment for dine kompetencer frigiver du dopamin, som giver dig (god) energi, og er det dine kvaliteter som menneske, du får komplimenter for, så er det kærlighedshormonet oxytocin, du frigiver.
I videoen ovenfor kan du hente inspiration til at give andre komplimenter… Det smil, et kompliment typisk afføder, er et af de smukkeste der findes, det kommer nemlig lige fra hjertet!

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Matas og Skøn

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
HeLene

Godt at huskes på! God weekend til jer, skønne dygtige dåser!

Helene Randløv

Og i rigtig meget lige måde HeLene
Kh. Helene

Cendie

Jeg elsker jer, dåser❤

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *