Foundation light

16.08.18
Foundation light

Foundation light

Jo mindre, jo bedre. Less is more. Når det gælder foundation, så er mindre stort set altid at foretrække, med mindre du færdes i nattemørke, kunstig belysning eller bag kameralinser.

Desværre er den gældende mode ikke på vores side pt., og det gør ondt helt ind i hjertet at se de tommetykke lag af foundation, der bliver brugt. Så her vil vi slå endnu et slag for de allerlettelse foundations. Dem du også kan kalde for farvede dagcremer eller BB Cream. Resultatet er det samme.

De tre produkter her starter med den allerletteste dækning og slutter med en lidt kraftigere, der er en rigtig foundation, men stadig i den lette ende.

Kiehl’s Glow Formula Skin Hydrator
Glow Formula fra Kiehl’s havde heddet “CC Cream”, hvis den var lanceret for 5 år siden. Men i dag hedder den “Glow Formula Skin Hydrator”. Den kan det samme, som CC Cream og BB Cream kunne dengang den trend var på sit højeste. Nemlig at give en ultralet makeup til huden.

Glow Formula Skin Hydrator er en af de fineste og letteste af sin slags. Den kan også bruges som primer under anden makeup og er meget diskret. Den findes derfor også kun i en enkelt farve. Kiehl’s Glow Formula Skin Hydrator er parfumeret.

Erborian CC Creme SPF 25
Koreanske Erborian laver de bedste BB- og CC-Cream. Ligegyldigt om du vælger deres BB-, CC- eller den nye antirødme CC-cream, der kommer snart, så bliver resultatet en fin hud, der er flot udjævnet, men med et helt naturligt look. Den har været favorit hjemme hos begge Pudderdåser, siden den kom, og den er svær at overgå.

Der er en all-round mellem tone, som jeg bruger. En helt lys clair og så er der en mørkere nuance på vej også. Erborian CC Creme indeholder et fint solfilter og parfume.

Nudestix Nudies Tinted Blur
Jeg er normalt ikke fan af foundationsticks (i modsætning til hende den anden dåse). Jeg kan ikke finde ud af at bruge dem, og de bliver ikke pæne på min hud. Men Nudestix er anderledes. Konsistensen er så glat, at de er nemme at fordele pænt uden at hænge fast i ujævnheder og porer, og resultatet bliver meget let og naturligt. Helt som navnet indikerer. Nudestix giver en meget let foundation på huden, men kan bygges op til lidt ekstra, hvis man vil. Der er et fint udvalg af farver fra den helt lyse 1 til deep 10, og de er ikke parfumerede.

Her kan du købe det (reklamelinks)
Nudestix og Erborian forhandles af Sephora.dk. Nudestix kan jeg desværre ikke finde på webshoppen, men jeg kan finde Erborian CC Creme, og den koster hhv. 150 kroner for 15 ml. og 325 kroner for 45 ml.

Cult Beauty har derimod de nye Nudestix. De koster 28 pund pr styk. Der er gratis fragt til Danmark på ordrer over 40 pund.

Kiehl’s Glow Formula Skin Hydrator koster 285 kroner i Magasin. Du kan også købe den online hos Feelunique.

Husk også at læse dette tidligere indlæg om foundation.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
7 kommentarer
Mette

Jeg testede Erborian CC cream i Sephora og var super begejstret. Indtil jeg de følgende dage brugte den og oplevede, at den nærmest blev orange på min hud. Øv 😟 Den var ellers super lækker i konsistens og rigtig flot på i starten.

Katja Moikjær

Det var da underligt. Har du prøvet at tage den tilbage i butikken?

Anna

Tak, for at skrive om et alternativ til foundation! Jeg har lige set 20 brudemake-up videoer igennem, og alle mener man skal bruge foundation. Jeg bruger ikke foundation til hverdag, hvorfor skal jeg så begynde nu? Jeg risikerer jo bare et alt for tungt look ift. den Mac studiofix jeg plejer at bruge. Jeres alternativer vil jeg lige tjekke ud 🙂

Katja Moikjær

Nej så stop stop! Der er solfiltre i alle disse tre, så de duer ikke til brudemakeup! Du risikerer at få et hvidt skær på dine billeder. Hvad med en MAC Face & Body fx.? Den er ultra let og reflekterer ikke.

Anna

Det havde jeg ikke tænkt over. Jeg ville blot undgå al den foundation, som alle mener er en nødvendighed. Jeg ser på MACs face and body nu

Viola

Hvordan vil I anbefale man påfører Nudestix Nudies Tinted Blur? (: Jeg er helt ny i verden med make-up produkter til ansigtet, og jeg har aldrig prøvet hverken en børste, beautyblender eller mine fingre for den sags skyld til ansigtsprodukter.

Helene Randløv

Hej Viola
Du kan sagtens bruge fingrene.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *