Dåsedarling: Art Deco Mineral File

24.07.18
Art Deco Mineral File

Art Deco Mineral File

I denne serie Dåsedarlings fremhæver vi de produkter, som hverken er nye eller specielt moderne, men som derimod er dem, der har eksisteret længe, og som vi bruger allermest. Disse produkter er kun dem, vi selv bruger begge to og har brugt længe. De er ikke nyheder, men du kan stadig købe dem.

Helene har lært mig mange ting i de over ti år, vi har kendt hinanden: Hun har lært mig at lægge makeup, glæden ved at arbejde sammen hver dag med verdens bedste kollega og så har hun lært mig en hel masse produkter at kende.

En af dem, som vi begge har brugt længere end Pudderdåserne har eksisteret, er Art Deco Mineral File. En lyserød mineralsk neglefil fra det i Danmark ukendte mærke Art Deco. Jeg køber forsyninger hjem, når jeg er i Tyskland, men det er egentlig ikke nødvendigt ret tit, for den holder næsten evigt – det er mest fordi det er godt at have flere.

Det er bare en neglefil, men den er god. Den er hverken lavet af glas eller af metal, men af mineral. Det betyder ligesom med en glasfil, at den er næste uopslidelig, men den kan gå i stykker hvis man taber den. Den skal skylles ind i mellem – på samme måde som en glasfil.

Hvorfor er den så bedre end glasfilen? Den er mere behagelig at bruge og efterlader et mere jævnt resultat. Og så er der det der med neglefile… De kan give mig lidt samme ubehagelige fornemmelse som kridt på en tavle. Denne her giver en blødere fornemmelse. Giver det mening?

Her kan du købe det
Jeg køber den selv i Douglas for cirka 10 euro, når jeg er i Tyskland. Den er ikke til at opdrive i Danmark desværre. Jeg har fundet den på den tyskejede webshop parfumdreams.dk for cirka 80 kroner plus fragt.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Heidi Winther

Fedt, den skal da helt klart prøves og er nu kommet på ferieindkøbslisten 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *