Ultimative nyheder fra Faaborg Pharma: Face Serum, Micellar Water og Eye Serum

31.05.18
Faaborg Pharma Ultimate

Faaborg Pharma Ultimate

Reklame for Faaborg Pharma

Så er Faaborg Pharma endelig klar med flere produkter i deres længe ventede Ultimate ansigtsplejeserie: En øjencreme, en makeupfjerner og et meget velformuleret ansigtsserum.

Vi har skrevet om de første produkter i serien tidligere, der indeholder to dejlige ansigtscremer, en blid rensemousse og en skintonic med salicylsyre.

Faaborg Pharma har lavet hudplejeprodukter til de danske apoteker siden 2001 på fabrikken i Faaborg. Her producerer de danske klassikere såsom helo creme og archiv creme og nu også Ultimate serien.

Ultimate serien er en serie efter vores smag. Den er fyldt med ingredienser med dokumenteret effekt, den er uden parfume, der er ikke nogle hud-irriterende ingredienser i, og produkterne virker. Alle produkter er certificeret af AllergyCertified.

Faaborg Pharma Ultimate Face Serum
Den nye ansigtsserum fra Faaborg Pharma Ultimate er seriens stjerne. Og hovedrollen spilles af ingen ringere end niacinamid. Niacinamid spiller også en stor rolle i Faaborg Pharmas to Ultimate ansigtscremer, men i denne er koncentrationen højere. Der er 7% niacinamid i Face Serum, mens der er 5% i de to ansigtscremer.

Niacinamid har vi tidligere kaldt “ingrediensen, der kan alt”. Fordi den giver pænere hud på næsten alle punkter, og virker mod næsten alle hudproblemer:

  • Hudorme
  • Forstørrede porer
  • Rynker
  • Hyperpigmentering
  • Rødme
  • Forbedrer hudens barrierefunktion
  • Giver en pænere hudtone
  • Og meget mere…

Udover de 7% niacinamid, så indeholder face serum også argireline. Argireline er en peptid, der mindsker rynker og fine linjer. Den indeholder også hyaluronsyre, avocado- mandel- og sojaolie samt det beroligende syricalm, der er et kompleks af flere ingredienser, der virker beroligende på irriteret hud. Alt i alt er det et fremragende serum, som vil fungerer for de fleste.

Pris cirka 224 kroner for 30 ml.

Faaborg Pharma Ultimate Eye Serum
Faaborg Pharmas øjencreme indeholder de samme ingredienser, men i en lidt lettere formel. Derudover indeholder Eye Serum også koffein. Koffein siges at kunne dæmpe hævelser, så Faaborg Pharma Ultimate Eye Serum kan i teorien virke på hævedeøjenomgivelser. De øvrige ingredienser såsom niacinamid og argireline har også en positiv effekt på øjenomgivelserne – dem kan du selvfølgelig også få fra Face Serum.

Pris cirka 209 kroner for 15 ml.

Faaborg Pharma Ultimate Micellar Water
Faaborg Pharma har lavet en lidt anderledes eau micellaire end de fleste andre. Hvor en eau micellaire typisk er meget vandet, så indeholder Faaborgs version overraskende meget olie.

Men svier det så ikke i øjnene, spørger den opmærksomme Pudderdåse-læser. Næh, ikke i mine. Min tørre hud kan også godt lide den lidt fede Micellar Water fra Faaborg Pharma, og endnu en fordel med et højere indhold af olie i er, at det ofte gør det lidt nemmere at fjerne makeuppen.

Emballagen er med det superpraktiske tryklåg, som du også finder på Faaborg Pharmas skintonic. Du trykker på den med en vatrondel og puuuf, så er der Micellar Water på. Det gør den praktisk at have stående fremme på badeværelset. Flasken har en flot blå farve – og det er selvfølgelig flasken, der har den flotte farve. Selve Micellar Water er uden farvestoffer.

Pris cirka 129 kroner for 150 ml.

Her kan du købe det
Produkterne er netop landet på de danske apoteker, og du kan købe dem nu. Faaborg Pharma forhandles på dit lokale apotek og på nettet. Læs mere på Faaborg Pharmas hjemmeside.

Reklame for Faaborg Pharma.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
17 kommentarer
Else

Jeg kom ind på siden fordi jeg ville købe jeres egne renseprodukter og serum. Men efter at have læst jeres anmeldelser fra Faaborg Pharma, så bliver jeg i tvivl om, hvorvidt jeg i stedet skal købe det?
Jeg er 51, har lidt tør og ret sart hud. Leder efter et godt renseprodukt til almindelig rens af hud og noget til at fjerne øjenmakeup med. Har ikke været god til at passe min hud, men er begyndt at bruge mere makeup og har derfor også lyst til bedre og mere rens. Og derefter gode plejende produkter til aldrende hud. Kan I hjælpe… har læst/set meget på jeres hjemmeside men er nok lidt usikker og forvirret.

Katja Moikjær

Kære Else. Både Faaborgs renseprodukt og vores virker lige godt. Det er alene et spørgsmål om, hvilken man bedst kan lide – sådan er det generelt med renseprodukter 🙂 Hvis bare de er milde og effektive, så er alt godt. Og det er både Faaborgs og vores egen. Jeg kan varmt anbefale begge to.
Jeg kan også varmt anbefale begge serum – jeg går ud fra du taler om vores antiage ansigtscreme? De har mange ingredienser til fælles. Der er lidt mere niacinamid i faaborg og vi har nok lidt flere peptider i vores (anti-rynke). Men de har mere til fælles end der skiller dem ad, det er helt sikkert.
Kh. Katja

Katrine Reher

Hvordan med at kombinere jeres AHA serum med Ultimate Face Serum, kan man det, eller bør man holde sig fra sådan en kombo?

Helene Randløv

Hej Katrine
Som med andre olieholdige produkter, er det bedst, hvis du lige giver AHA lidt tid, inden du smører for eksempel denne serum på.
Kh. Helene

Laura

Hej! Tak for en meget brugbar blog 🙂 Jeg har ledt efter lige præcis sådan en serum til en rimelig penge, så tak for omtalen. Tror I man kan anvende det om øjnene?

Katja Moikjær

Ja – helt helt sikkert. Det er rigtig godt omkring øjnene

Laura

Hej! Tror I man kan bruge ansigtsserummet rundt om øjnene? Tak for en god og brugbar blog. Bedste hilsner Laura

Katja Moikjær

JA! Det vil den være rigtig rigtig godt til

Laura-we@hotmail.com

Tak!

Gitte

Kan man mon bruge denne ansigtsserum dammen ned jeres T-zone pejling, alternativt AHA-serum? Eller skal jeg så hellere vælge ansigtscreme?
På forhånd tak. 😊

Helene Randløv

Hej Gitte
Du kan bruge det med begge to, men du skal huske, at syre, uanset om du vælger AHA eller BHA, skal nederst.
Kh. Helene

Heidi

Jeg har meget fedtet hud – vil den her serum være god til mig ?

Katja Moikjær

Den vil næppe gøre din hud hverken mere eller mindre fedtet. Den vil være god til alle hudtyper – men den vil ikke hjælpe på om din hud fedter, hvis det er det, du spørger til?

Jeanette Schnack

Hej Helene
Jeg kan virkelig godt lide jeres produkter,men min hud bliver meget skinnende (bruger AHA og jeres “Alt i en creme”)
Hvorfor?
Vh Jeanette

Helene Randløv

Hej Jeanette
Hvor længe har du brugt produkterne? Og er du sikker på, at du behøver Alt i en Creme?
Kh. Helene

Annette

Er ingredienslisten ren nok til at kunne bruge efter en dermaroller?
Og tak for en super blog, når jeg går på opdagelse i markedet, tjekker jeg altid liiige om pudderdåserne har en holdning til produktet 😉

Helene Randløv

Hej Annette
Tja, det skulle du nok kunne. Men som altid skal du selvfølgelig holde godt øje med huden.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *