Fredagsfavorit: Clinique Beyond Perfecting Foundation + Concealer

20.04.18
Clinique Beyond Perfecting Foundation

Clinique Beyond Perfecting Foundation

Læste I vores brok om nye foundations fra i tirsdags? Mens vi brokkede os over alt for tørre, tunge og seje foundations, opdagede vi, at vi helt har forsømt at omtale en af de virkelig gode foundations, der er en behagelig undtagelse fra denne trend.

Clinique Beyond Perfecting Foundation + Concealer er både fuldt dækkende og holdbar, men i modsætning til så mange andre foundations med høj dækkeevne, så sætter den sig ikke i rynker, tørhed eller porer. Den er tværtimod nem at lægge pænt – både på tørre partier eller omkring øjnene uden at fremhæve hverken rynker, linjer, tørhed eller porer. Det sammme kan man bestemt ikke sige om dækkende foundations i almindelighed.

Selvom det er en dækkende foundation, som Clinique også mener, du kan bruge som concealer, så kan det sagtens lade sig gøre, at lægge den i et tyndere lag og opnå en mere naturlig effekt. Du kan nemt tone den op og ned, så du ikke behøver bruge et dækkende lag i hele ansigtet, men kan nøjes med at dække enkelte partier og lade huden skinne igennem andre steder.

Ikke matterende
Det er ikke en mat foundation. Tværtimod. Og den gør ikke meget for at kontrollere shine. Men den holder alligevel overraskende godt og i modsætning til mange ultramatte foundations, så forsvinder den pænere i løbet af dagen. Hvis jeg tager en ultramat foundation på, så vil den også forsvinde i løbet af dagen og efterlade et krakeleret og plettet resultat. Denne her fader pænt og naturligt.

Flasken kommer med en applikator af den type, som du også kan finde i concealer og lipgloss. Jeg synes, det bliver noget værre bøvl at putte den direkte i ansigtet, men lægger altid en klat foundation på min håndryg først og fordeler den derfra i ansigtet.

Flot farveudvalg
Beyond Perfecting findes (i Danmark) helt ned til farve 0.5 CN Breeze, der virkelig er MEGET lys, og op til den dybe farve 28 CN Clove. Det er et stort fremskridt for Clinique – især til den lyse side er det ganske imponerende.

Vær opmærksom på at farverne kan drille lidt. De ser ved første øjekast mørkere ud, end de viser sig at være på huden. Men alligevel er der nok en tendens til at man er en tone lysere end i andre Clinique foundations. Se godt efter i hvert fald – især når udvalget er så godt som det er, så er det nemt at gå en tone op eller ned.

Her kan du købe det (reklamelinks)
Clinique Beyond Perfecting Foundation + Concealer koster 275 kroner og findes i 28 farver alt efter forhandler. Du kan blandt andet finde den  hos Matas.

Produktet er modtaget gratis som anmeldereksemplar

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Lærke

Hej dåser,
FEDT i anmelder denne. Jeg har præcis samme udfordringer som i beskrev mhp foundations. Jeg syntes aldrig i mine unge år, at jeg havde SÅ svært at ved at finde og bruge gode foundations! Men nu?! Hvad er der gået galt? det er ligegyldigt om jeg så bruger 400-500 kr. De er bare dårlige! Virkelig mange er super dårlige.
Men denne! Tilfældigt og pga anbefaling – Jeg elsker den! Jeg har super kombineret hud, masser af ar og pigmentforandringer – jeg dur ikke til tung og dækkende make-up, men den her er virkelig virkelig god! Så fedt i spreder ordet, jeg tror der r mange som har det som mig! 💪🏻
Jeg kan godt skinne lidt i løbet af dagen, har i en ynglings pudder eller andet som i bruger for at touche up og fiksere?
Tak 😘 Kh Lærke

AP

Rimmel har lige lavet en ny version af deres Lasting Finish der hedder Breathable. Har lige klikket den hjem fra Lookfantastic og umiddelbart virker den lovende. De almindelige Lasting Finish kan jeg kun få til at ligge pænt enten med svamp eller ved at blande lidt Clinique Turnaround Mousturizer i. Og det har så været min MEST medgørlige foundationløsning hidtil 🙄😊

tina

Tak for jer. <3
Jeg har prøvet mange forskellige foundations bla. Even better / shiseido satin mm. men de sætter sig i mine dybe panderynker. de er ellers nogen af de bedste der findes. ( trods jeg blender meget ud så der nærmest ikke er noget tilbage.) fandt endelig denne i har anmeldt her. men den er blank. kan i anbefale en der os matterer. <3

Helene Randløv

Hej Tina
Hvordan sætter du de omtalte foundations? Det lyder da til, at det kan klares med noget pudder, eventuelt både før og efter påføring.

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *